עבור לתוכן

מחפש מסך לגיימינג וגם סרטים תקציב עד 3000ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך מהיר שיתאים למשחקים כמו COD4 וכו'...

גם סרטים אני רוצה לראות עליו וגודל אני לא יודע בדיוק מה מומלץ אבל התקציב הוא 3K

פורסם

יש את Samsung SyncMaster 226BW 22' Inch..

(יש לי אותו)

או שתקנה של אסוס

פורסם

תוסיף עוד 200 שקלים וכבר תוכל להגיע ל-Dell 2408WFP ב-TMS. לסרטים אין מסך עדיף על פני אלו שמבוססים על פאנל S-PVA , היות שפאנל זה מציע את עומק השחור המצטיין ביותר מבין כל הפאנלים.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד מה 2408 בקשר למשחקים...מה אתה אומר?

פורסם

אם הכוונה שלך להשהיית התמונה היא נושא סובייקטיבי. אפשר להתנסות במשחקים עם 2408WFP בתצוגות ולראות עד כמה זה משמעותי. למשחקים מקוונים ברשת לא מומלץ לרכוש אותו. במשחקים לא מקוונים זה יהיה יותר זניח. מי שקנה את המסך בארץ לא התלונן יותר מדי על הנושא הזה, ואם להיות כנה אנשים עשו בארץ הרבה יותר רעש מדליפות האור של 2007FP עד כדי רצון להחזרות והחלפות.

פורסם

המחשב שלך לא יסחוב רזולוציות של 24". לא ממליץ. הכי הרבה 22".

פורסם

במשחקים אפשר להפעיל פחות פילטרים ברזולוציה הטבעית של ה-2408WFP או אפשר לרדת ברזולוציה ל-1680X1050 ולבצע מיפוי לשטח מקביל של 21" או מתיחה שתיעזר באינטרפולציה, אם עדיין הכרטיס מסך 8800GT מתקשה להתמודד עם הרצת המשחק גם ללא פילטרים (דרך אגב 8800GT בכלל לא ממש חלשלוש בשביל 24", ה- 2400PRO מצליח יפה לסחוב Far Cry בהגדרות בינוניות על רזולוציה גבוהה, רק Oblivion לא רץ חלק לחלוטין אבל עדיין שחיק בצורה מפתיעה.)

אפשר לחילופין ללכת גם על מסך מצויין עבור סרטים ועם רזולוציה טבעית של 22" עבור משחקים : ה-EIZO S2231W שעולה 3150.

פורסם
  • מחבר

מה מיוחד באיזו 22" מאשר המתחרים שעולים חצי ?

פורסם

מסכי 22" TN המשווקים כיום לשוק לא נותנים אותה איכות תמונה כפי שהאיזו מציג. הפאנל שלו הוא מסוג S-PVA ופאנל זה מאפשר זוויות צפייה עדיפות, אחידות הפאנל והגוונים טובות ובעיקר הוא בולט בניגודיות, שנמצאת גבוה בפיסגה מבחינת כמותית אפילו בהשוואה ל-2408WFP.

אתה יכול לקרוא עליו ביקורות כאן:

http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-eizo-s2231w.html

flatpanels.dk העניקו לו את בחירת העורכים לשנה זו.

עד כמה שזה נשמע מצחיק ה-2408WFP, למרות שהרזולוציה שלו גבוהה, לא קיבל שבחים ברמה מקבילה.

פורסם
  • מחבר

מוזר שחנות אחת מוכרת אותו ב3100 והשאר ב1000ש"ח יותר...אני מקווה שהקפיצה במחירים לא אמורה להוות חשש...

פעם ראשונה ששמעתי על מסך 22" עם פאנל S-PVA טוב לדעת...

תודה רבה על העזרה אני אבדוק אם יש אותו במלאי אצל החנות הזולה...

למשחקי אונליין לא יהיו בעיות איתו?

פורסם

כיום המחירים כבר אחרת והחנויות שהורידו מחירים מיישרות קו עם המחירון של היבואן הרשמי החדש, קרט. אתה צריך לבדוק אם האחריות שאתה מקבל היא 3+2 של קרט. לא ידוע לי האם יש פעילות של יבואנים פרלליים לאיזו ואם בגלל זה יש פערים לא פרופורציונאליים של מחירים. ההוזלה הכי בולטת שנראתה באחרונה עקב מעבר זיכיון ליבואן החדש, קרט, היא של דגמי ה-24" (1500-3000 שקלים פחות מבעבר).

באתר ביקורות מקצועי צ'כי מדדו למסך Input Lag של 20ms. פער די רציני לטובתו לעומת ה-69ms של ה-2408WFP. לא מצאתי עוד מסך איכותי 24-30 אינץ' עם השהיית תמונה זהה או נמוכה יותר ובמובן זה הוא פחות יגמגם מה-2408WFP במשחקים מקוונים. לפי האתר הצ'כי הוא לא מצטיין מבחינת מהירות תגובה במשחקים אבל יכולת השיפוט של מבקרי מסכים היא תמיד סובייקטיבית ושונה מאחד לשני - עובדה שב-Prad אמרו שגם לגיימינג מזדמן הוא בסדר. אני מציע לך גם שתבדוק אפשרות של התרשמות מביצועי המסך אצל היבואן לפני קנייה.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים