פורסם 2008 ביוני 1517 שנים שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה.חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח.מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267נ.ביד שניה לא בא בחשבון.ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אופניים מצויינות.. במקומך הייתי הולך על הדגם COMP שהוא יותר טוב ובערך אותו מחיר...אבל אני לא מבין למה אנשים מתיעצים פה על אופניים... יש פורום בתפוז של אופניים, יש את bluebike.co.il, יש הרבה פורומים.. תשאל שם..
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר במחיר כזה אני לא ישיג שיכוך מלא נורמאליות לכן מעדיף זנב קשיח שבתור התחלה.וסגנון אני לא יודע, שבילים, קצת שטח לא דברים קשים טכנית בתור התחלה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים תעלה לcomp.אלו (הcomp) היו האופני פתיחה שלי, ונהנתי מכל רגע ורגע איתם, אופניים מעולות. לא משנה כמה התעללתי בהם, הם תמיד עשו את העבודה.רק חבל שאני כבר לא יכול לרכוב עליהם יותר :-\
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים תשמע, אם אתה רוצה לרכב בשביל הספורט ולהרביץ מהירות בשטח קל אז תיקח טרק 4300DISK או 4500 בלי דיסק ...אם אתה רוצה לרכב קצת אגרסיבי (קצת קפיצות וקצת סלעים) אז ההארד-רוק קומפ יתאימו לך
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים בסופו של דבר תצטרך לפרט טיפה יותר על סגנון הרכיבה שלך.אם אתה רוצה לעשות קצת FR או DH אז עדיף לקחת משהו יותר מאסיבי שישקול יותר ואולי יפריע בעליות, אבל יוכל להתמודד עם דרופים וDH מהיר ואגרסיבי.ובסופו של דבר אתה צריך ללכת ולנסות את האופניים האלו ולראות מה נוח לך ולא רק איזה בלמים\הילוכים\שיפטרים יש לזה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים בסופו של דבר תצטרך לפרט טיפה יותר על סגנון הרכיבה שלך. אם אתה רוצה לעשות קצת FR או DH אז עדיף לקחת משהו יותר מאסיבי שישקול יותר ואולי יפריע בעליות, אבל יוכל להתמודד עם דרופים וDH מהיר ואגרסיבי. :hi: ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה. מה אתה רוצה ממנו DH FR ... רוכב מתחיל ...
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר הנושא כבר ירד למחתרת אבל לא רציתי לפתוח חדש. היום קניתי סוף סוף זוג אופניים, בסוף הלכתי על שיכוך מלא בהגדלת תקציב קטנה. מדובר על HARO R1 דגם אמנם נמוך אבל בהחלט כיפי, היום רכבתי 3 שעות עם חבר ונהניתי מאוד!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תתחדש .אפשר לשאול כמה הם עלו לך ?. הדבר היחיד שלא אהבתי זה הצבע שלהם . (אבל זה כבר עניין של טעם ) .וסע בזהירות כי ראיתי מלא כתבות על איך שרוכבי אופניים נדרסים על ידי משוגעים .(שלא תחשוב שאני רוצה להפחיד אותך או משהו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.