עבור לתוכן

רציתי לשתף-תאונת רכב שקרתה לי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב חבר'ה, סורי על התגובה המאחרת (בגרות בתנ"ך+עבודה).

asta?

אני בטוח שנסעתי בירוק, אינני נהג פרוע, ואני בטוח שהיה לי ירוק. כשהתנגשנו מייד הרמתי את הראש (עוד בזמן תזוזה מינימלית) כדיי "לוודא" שיש לי ירוק. הייתי בשוק, וזה הדבר הראשון שעלה לי לראש.

אה ד"א נחשו מה? יש כנראה נזק לשאסי-->איזה בזבוז של 50 אלף ש"ח בין אם על תיקון או ביחס של ירידת ערך. להוכיח שהוא אשם? בלתי אפשרי. לפי מה שאתם אומרים הייתי צריך להסתכל על השעון\מצלמות. מסתבר שבאזור ההוא זה לא קיים, פשוט לא. מעבר לעובדה שכמו שאמרתי לו היה חבר באוטו שטוען שמשקר שאני עברתי באדום (לא שהוא בירוק, אלא שאני באדום...שמוק)

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מרמור יש לך נגד המדינה, ממש שומעים את הכאב בקולך.

עם כל הכבוד, איפה בדיוק כאן המדינה אשמה? המדינה חצתה את הצומת באדום? הרי כל עוד לא הוכחה אשמתך, אתה זכאי! אז אם אין כאן שום אפשרות להוכיח את אשמתו של הנהג השני, הוא יצא זכאי! כן, לא הוגן אבל ככה זה בכל מדינת חוק. מה אתה מצפה שיעשו?

"נראה לכם הגיוני שלהגיד תודה ובמקביל להפרד מאיזה סכום כסף לא מבוטל זה הגיוני?" - כן נראה לי הגיוני מאוד להישאר בחיים ולהגיד תודה על זה! הרי זאת לא היתה תאונה שדפקת מישהו בחניה, זאת היתה תאונה שיכלה להיות קטלנית! אז מה כסף עכשיו? אם הוא מבוטח כראוי כמו שכל נהג חדש צריך להיות, הוא לא ישלם כלום מעבר להשתתפות עצמית.

דבר אחרון, בכל מקרה של תאונה, חברת הביטוח אוסרת עליך להודות על אשמה. כמובן שלצאת באישומים נגדיים זה ממש נבזי, אבל אל תצפו שמהרכב השני יבואו ויגידו "אני טעיתי אני מודה" או משהו בסגנון.

fכל הכבוד לך ...זה הכן חשיבה חייובית שראוייה לציון ! והלוואי שאני הייתי חושב כמוך!

פורסם

בוקר טוב חבר'ה, סורי על התגובה המאחרת (בגרות בתנ"ך+עבודה).

asta?

אני בטוח שנסעתי בירוק, אינני נהג פרוע, ואני בטוח שהיה לי ירוק. כשהתנגשנו מייד הרמתי את הראש (עוד בזמן תזוזה מינימלית) כדיי "לוודא" שיש לי ירוק. הייתי בשוק, וזה הדבר הראשון שעלה לי לראש.

אה ד"א נחשו מה? יש כנראה נזק לשאסי-->איזה בזבוז של 50 אלף ש"ח בין אם על תיקון או ביחס של ירידת ערך. להוכיח שהוא אשם? בלתי אפשרי. לפי מה שאתם אומרים הייתי צריך להסתכל על השעון\מצלמות. מסתבר שבאזור ההוא זה לא קיים, פשוט לא. מעבר לעובדה שכמו שאמרתי לו היה חבר באוטו שטוען שמשקר שאני עברתי באדום (לא שהוא בירוק, אלא שאני באדום...שמוק)

נו ווקשה... פוליגרף אם הוא עבר בירוק.. או שזאת יכולה להיות ט ענה טובה... שהוא טוען כל הזמן שאתה זה שעבר באדום לא זה שהוא עבר בירוק.. מה גם שהקטע שהסיכוי שהוא יראה בזמן נסיעה מהירה (על פי הבוחן תאונות) את הרמזור שלך קטן מאוד ולא סביר...

בצורה דומה אבא שלי שעבר תאונה דומה.. שאישה שמנה עם ביואיק עברה באדום וריסקה לו את הרנו אקפרסס שבמזל או יצא ללא שריטה והיא עוד התנגשה סנטימטר מהדלת שלו.. ובעוד שלרכב שלה בקושי קרה משהו והיא אמרה שהוא אשם.

במשפט בסוף עלו על השקר בגלל שהיא טענה משהו כזה שלא היה הגיוני..

פורסם

פוליגרף לא עוזר בכלום,עדות פוליגרף אינה קבילה בבתי משפט.

אני מסכים עם מה שאנשים אמרו פה. יש ביטוח, אומרים תודה שיצאת בחיים ושלום על ישראל, חבל לבזבז זמן ועצבים על ניסיונות להאשים את הצד השני, בעוד רוב הסיכויים שהם יעלו בתוהו.

פורסם

פותח הת'רד, תן סרטון מYOUTUBE או משהו כי אחרת זה משעמם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים