עבור לתוכן

רציתי לשתף-תאונת רכב שקרתה לי

Featured Replies

פורסם

אם יש לך את השעה המדוייקת של התאונה , כל חוקר תאונות דרכים יוכל לדעת אם בשעה הזאת היה רמזור אדום או ירוק, כי רמזורים מתוזמנים ע"י אלגוריתם חוזר.

אני מדבר מניסיון, אני עברתי תאונת דרכים חזיתית כי שמוק עבר באדום ופנה שמאלה לעברי.

כמובן שהוא שיקר וטען שאני עברתי באדום. אבל אחרי חקירה מול הזמנים ראו שהוא שיקר.

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צר לי שלא קראתי את כל הדיון ואולי כבר חזרו על זה...

אבל לפני צומת מאטים, אפילו אם יש לך ירוק...

הפעם זה נגמר במזל...

זה יכל להיגמר אחרת..

פורסם

תגיד תודה שיצאת מזה בזול, ואני לא מתכוון כספית... :-\

פורסם

מצלמה לא היתה עוזרת במקרה הזה

שעה מדוייקת לא עוזרת במקרה הזה (מה זה מדוייק, מספיק שהשעון לא מפגר/ממהר ב-10 שניות והתזמון שונה)

אתה נהג חדש אז המילה שלך שווה פחות

בקיצור נדפקת

תן לחברת ביטוח לטפל בזה, יכול להיות שהם יסגרו עם החברת ביטוח השניה משהו.

בכל מקרה אין מה לעשות

פורסם

תגיד תודה שיצאת מזה בזול, ואני לא מתכוון כספית... :-\

צר לי שלא קראתי את כל הדיון ואולי כבר חזרו על זה...

אבל לפני צומת מאטים, אפילו אם יש לך ירוק...

הפעם זה נגמר במזל...

זה יכל להיגמר אחרת..

חברים אין ספק שצריך להגיד תודה וכו'... ואין ספק שכל האמרות בשקל האלה חרושות ומוכרות לכולם. לפעמים לא משנה איך תנהג אתה עלול להיות מעורב בתאונה. ואם זאת תיהיה תאונה לא בצומת ..מה אז נגיד? "היית צריך להאט במעבר נתיבים" או עוד איזה אימרה חרושה.

הכבישים היום זה שדה קרב , זה נראה כיאלו אנשים בישראל, או שהם לא מפחדים מהמוות ,או שהם לא השכילו להבין שמתים מזה ואם לא מתים אז משלמים המון כסף וזה במקרה הטוב.

ועכשיו הבחור מתמודד עם מדינת החוק הגרועה שלנו שבה לומרות שהוא לא אשם הוא עלול לשלם כסף והרבה כסף. אז תפסיקו רק להגיד לו תגיד תודה וזהו.

נראה לכם הגיוני שלהגיד תודה ובמקביל להפרד מאיזה סכום כסף לא מבוטל זה הגיוני? אז תתפלאו שבמדינה של מושחטים כן זה הגיוני.

ואני מדבר מניסיון..

[

quote author=Holy link=topic=341161.msg2946066#msg2946066 date=1213548363]

מצלמה לא היתה עוזרת במקרה הזה

שעה מדוייקת לא עוזרת במקרה הזה (מה זה מדוייק, מספיק שהשעון לא מפגר/ממהר ב-10 שניות והתזמון שונה)

אתה נהג חדש אז המילה שלך שווה פחות

בקיצור נדפקת

תן לחברת ביטוח לטפל בזה, יכול להיות שהם יסגרו עם החברת ביטוח השניה משהו.

בכל מקרה אין מה לעשות

פורסם

רמזורים משתנים כל חצי דקה - דקה

אתה לא יכול על סמך השעון האישי שלך לתזמן בדיוק איזה רמזור היה בזמן נתון, זה לא הגיוני פשוט.

חוץ מזה שהשני תמיד יכול לטעון שהתאונה היתה בזמן אחר

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

דוד,

ההודעה שלי באה אחרי ההודעה הזאת::::::::

SUV אכן פחות בטוחים, אבל...עד כמה נורא שזה נשמע, הייתי רוצה שהוא ירגיש מה זה....המשטרה לא מחפשת נאשמים, הוא משוחרר, אם הייתי מנגח לו את הרכב, והוא היה צריך גרר (מסתבר שהוא גר בלוד, ואני באר שבעי) אז אחריי הסרט שהוא היה עובר הוא היה מבין שצריך לנהוג בזהירות.

הריי מה כל הקטע, הרכב שלי התקפל כמו שקית ניילון, זה רכב בטוח גם לנוסעי הרכב וגם בפגיעה בהולכי רגל...לרכב שלו סה"כ עף הבאמפר והתעקם הגלגל.

ואז אחרי התגובה הזאת אמרתי שאם הוא היה פוגע טיפה יותר אחורה יעני לפני הפוגש הוא היה יכול להפוך אותו.

לא כתבתי את זה אחרי ההודעה הראשונה

עכשיו אתה רואה את ההגיון פה?

ואת החוסר הגיון שאתה מנסה לייצר.

כמו שאמרתי לפני שאתה אומר לאחרים שיש להם בעיות הבנת הנקרא-לך יש בעיות של הבנת הקשר,וקיים כזה דבר של רצף כרונולוגי\רצף שיחה לא הגבתי אחרי התגובה הראשונה.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

דוד,

ההודעה שלי באה אחרי ההודעה הזאת::::::::

ואז אחרי התגובה הזאת אמרתי שאם הוא היה פוגע טיפה יותר אחורה יעני לפני הפוגש הוא היה יכול להפוך אותו.

לא כתבתי את זה אחרי ההודעה הראשונה

עכשיו אתה רואה את ההגיון פה?

ואת החוסר הגיון שאתה מנסה לייצר.

כמו שאמרתי לפני שאתה אומר לאחרים שיש להם בעיות הבנת הנקרא-לך יש בעיות של הבנת הקשר,וקיים כזה דבר של רצף כרונולוגי\רצף שיחה לא הגבתי אחרי התגובה הראשונה.

מה נסחפת? כולה אי הבנה..

פורסם

סבבה,אז אפשר להגיד דברים בצורה אחרת ולא להתחיל פה עם הבנת הנקרא הבנת הנשמע והבנת ה@$@#@

פורסם

רגע אתה מתכוון אם הוא היה פוגע בו יותר קרוב לנהג או יותר קרוב לפיה של האגזוז ?

כן, יש לי ADD

פורסם

סבבה,יש דרך לשאול ויש דרך לשאול.

אני חושב שאם הוא היה פוגע טיפה יותר קרוב לנהג הוא היה הופך אותו-זה מאוד תלוי באיזה זוית שניהם היו והתנגשו הוא יכל לפגוע בו בול באותו מקום אבל בזווית שונה והוא גם היה מתהפך..

פורסם

אי אפשר לסמוך על השעון אפילו אם הוא דיגיטלי .

אפשר להסתמך אך ורק על הזמן שמוצג על צג הפלאפון שלך משום שזה זמן המערכת (במילים אחרות זהו הזמן האבסולוטי שניקבע על סמך שעון אטומי שעל פיו עובדים גם לויני התיקשורת והדיוק שלהם הוא של מיליוניות השנייה ).

הקטע הוא, שגם על הזמן שמוצג בפלאפון , במקרה הזה אי אפשר להסתמך מפני שבטח עברו לא מעט שניות בין התאונה ועד שחזרת לעשתונות ,שלפת את הפלאפון והסתכלת בצג ).

בלי להעליב ,נשמע לי תמוהה שהאור היה עדיין ירוק גם אחרי ההתנגשות ,הזמן שנידרש לחזור לעשתונות וגם עד למועד שבו ייצאת מהרכב.

אתה בטוח שנסעת בירוק ?

אני אישית חסכתי לעצמי כמה תאונות קשות בזכות זה שאני האטתי ,הסתכלתי לצדדים לפני צמתים גם כשהיה לי אור ירוק ובלמתי בעת הצורך ונתתי "זכות קדימה " (שכמובן לא הגיע לחארות ) לרכב שנסע באור אדום . בסופו של דבר אותם נהגים קרוב לודאי שיהיו מעורבים בתאונות קשות ,אבל אני לא רוצה להיות ,זה שיחנך אותם באמצעות גופו ומכוניתו (מעניין שכעת כשאני ניזכר ,כמעט כל המיקרים התרחשו בעיקר בימי סוף השבוע כשהחברה משתכרים מ- "תידלוק " זול בפיצוציות לפני שהם יוצאים ללמועדונים ששם כול כוס משקה קטנה ומעפנית עולה עשרות רבות של שקלים).

פורסם

היה לי מיקרה די דומה רק שאצלי זה לא נגמר בתאונה

ביום שישי בערב אני נוסע בצומת שחותכת רחוב ראשי בכפ"ס (תחילת בן יהודה בקטע שקרוב לרעננה צפון) ובאתי לצומת כאשר יש לי רק ימינה ושמאלה, ימינה פניה חופשית, שמאלה - רמזור

עכשיו אם יש אדום לשמאלה אני תמיד כמעט עוצר שאני פונה ימינה כדי לבדוק שאף אחד לא עובר, אם יש להם ירוק אז הימינה שאני משתלב אליו הוא נתיב ריק כי האדום עוצר את מי שמפריע לי להשתלב...

בכל מיקרה אני בא מתקרב הייתי במצב רוח רגוע אז די מרחוק התחלתי להאט לפניה ימינה ואז שהתקרבתי כבר ניהיה לפונים שמאלה ירוק (כלומר אני יכול לקחת את הימינה שלי חופשי) אז קצת פחות האטתי ואז בשניה שאני לוקח ת'ימינה שלי (עדיין ירוק לפונים שמאלה) עובר איזה מישהו בקרוב ל100 קמ"ש את הצומת (הסתכלתי בזוית של העין ראיתי שהיה לו אדום) וממשיך לסוע כאילו כלום. עצרתי לידו ברמזור אחרי.... ראיתי איזה זקן אחד פתחתי ת'חלון ואמרתי לו "אתה יודע שהיית יכול להרוג מישו בלי לשים לב אפילו מיקודם נכון?" ההוא הסתכל עלי ומיד התחיל לצעוק דברים בסגנון "מה אתה יודע?! אתה כולך נהג חדש! אין לך מושג מהחיים!"

עכשיו נהג חדש או לא הבנאדם עבר באדום מלא ועוד הרגיש בנוח להאשים אותי אח"כ....

כ"כ מעצבן! אחי הנקודה היא שאין מה לעשות אתה צריך רק לפנות לביטוח שלך ולקוות לטוב :)

בהצלחה!

פורסם

האמתי קרה לי גם מקרה ...שבו באמת אני לא יודע ...מי אשם ....זה היה מכונית גדולה טרנזית פתוחה שהיה עליה צנורות בטון (של ביוב)

אני רציתי לעשות פרסה ...אז האטטי ...אולי יותר מידי מהרה ....והוא עשה כנראה בלימת חרום ...וצינור אחד ...נכנס לו דרך החלון האחורי ושבר אותה ...

הוא לא עשה לי כלום ...רק קילל את כל העץ השורשים שלי ...

פורסם

ועכשיו הבחור מתמודד עם מדינת החוק הגרועה שלנו שבה לומרות שהוא לא אשם הוא עלול לשלם כסף והרבה כסף. אז תפסיקו רק להגיד לו תגיד תודה וזהו.

נראה לכם הגיוני שלהגיד תודה ובמקביל להפרד מאיזה סכום כסף לא מבוטל זה הגיוני? אז תתפלאו שבמדינה של מושחטים כן זה הגיוני.

ואני מדבר מניסיון..

איזה מרמור יש לך נגד המדינה, ממש שומעים את הכאב בקולך.

עם כל הכבוד, איפה בדיוק כאן המדינה אשמה? המדינה חצתה את הצומת באדום? הרי כל עוד לא הוכחה אשמתך, אתה זכאי! אז אם אין כאן שום אפשרות להוכיח את אשמתו של הנהג השני, הוא יצא זכאי! כן, לא הוגן אבל ככה זה בכל מדינת חוק. מה אתה מצפה שיעשו?

"נראה לכם הגיוני שלהגיד תודה ובמקביל להפרד מאיזה סכום כסף לא מבוטל זה הגיוני?" - כן נראה לי הגיוני מאוד להישאר בחיים ולהגיד תודה על זה! הרי זאת לא היתה תאונה שדפקת מישהו בחניה, זאת היתה תאונה שיכלה להיות קטלנית! אז מה כסף עכשיו? אם הוא מבוטח כראוי כמו שכל נהג חדש צריך להיות, הוא לא ישלם כלום מעבר להשתתפות עצמית.

דבר אחרון, בכל מקרה של תאונה, חברת הביטוח אוסרת עליך להודות על אשמה. כמובן שלצאת באישומים נגדיים זה ממש נבזי, אבל אל תצפו שמהרכב השני יבואו ויגידו "אני טעיתי אני מודה" או משהו בסגנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים