עבור לתוכן

רציתי לשתף-תאונת רכב שקרתה לי

Featured Replies

פורסם

אחי, מה שחשוב זה שהיצאתה בסדר,

זה לא אשמתך התאונה, תירגע.

המשטרה הגיעה למקום ?

אין לך מה לעשות, תקווה שהיה מצלמה באזור,

ויכלה אולי לצלם אותו (מצלמה של המשטרה יש בהמון צמתים ).

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמח שאתה בסדר.

מקווה שלמדת לקח שגם לפני ירוק עדיף להאט קצת להביט שמאלה ימינה, במיוחד בלילה כשהכביש לכאורה ריק.

ובקשר לאישומים אין מה לעשות, לפעמים גם יוצאים בלי עונש עד כמה שזה מבאס.

פורסם
  • מחבר

כן אני מניח שאתם צודקים...ברור שעדיף מה שקרה מאשר להיות עכשיו בסורוקה.

אבל עזבו את הבאסה שהם יוצאים מזה, קצת יושר אישי, הייתי יכול להיפצע ואף גרוע מזה, וכל מה שהיה איכפת לו לומר כשהוא יצא מהרכב זה שאני עברתי באדום...ש=ק=ר מ=ו=ח=ל=ט

פורסם

רגע אז הם יוצאים בלי שום דבר???

לך למשטרה עם זה או משהו!

פורסם
  • מחבר

אי אפשר, זו מילה שלי נגד מילה שלו...ואיתו היה חבר ברכב שמוכן לשקר שהם עברו בירוק, אני במיעוט.

פורסם

אין מצלמה באיזור ?

יש הרבה מצלמות בארץ שמפוזרות בכל מיני צמתים, בדקת את האפשרות? אולי יש אפשרות שיש מצלמה באיזור שממנו הגיעו הערסים ?

פורסם

אם במקרה הסתכלת בידיוק בשעון מתי שזה קרה,אולי אפשר לבדוק איזה צבע היה הרמזור באותה דקה.

פורסם

הרעיון הוא כזה.

אתה לא מודה, הוא לא יודה

אתה תכנס למשפט, כרגע הכסף לתיקון יבוא מחשבונך עד לסוף הליכי המשפט, קח את אלה שהיו איתך ברכב ושימשו לך לעדים.

תעשה סיפור אמין, אם אתה יכול עם חוות דעת מקצועית שמראה שאתה היית בסדר (נסה לקמבן איזה משהו)

הבעיה היחידה זה שכרגע הכסף לתיקון ירד מחשבונך ועד סוף הליכי המשפט לבטח את רכבך יהיה מאוד יקר.

ד"א משפט עושה משפט ולא צדק. לכן יכול להיות שאתה גם תצא אשם.

פורסם

אם במקרה הסתכלת בידיוק בשעון מתי שזה קרה,אולי אפשר לבדוק איזה צבע היה הרמזור באותה דקה.

זה נכון. הרמזורים מבוקרים ועקרונית אני די משוכנע שאפשר למצוא את המידע של צבע / שעה.

פורסם

הוא חושב שבמציאות זה כמו ב NFS ....

בnfs אין suv...

ככה שתהערות של מה שאני חושב תשמור לעצמך.

david 32,

קצת פיזיקה-הבדלי גובה בין המכוניות ונקודת אמצע של שיווי המשקל של הsuv גבוהה יותר זה מה שהיה גורם לו להפוך תsuv של ההוא

http://youtube.com/watch?v=JXeKSDpFjlg

תראה מ4:25 בדיוק המחשה של זה

אתה יכול לגם לראות את הכול כדי לדעת

פורסם

כל הרעיונות של "לצלם את הרמזור ירוק אחרי התאונה" \ "להסתכל בשעה של התאונה ולבדוק באיזה צבע היה הרמזור" הם קצת נאיבים...

איך אתה מוכיח שהתמונה צולמה מיד אחרי התאונה? איך אתה מוכיח שהשעה היתה בדיוק אותה השעה של התאונה?

רק עדים יכולים לעזור במקרה כזה, והעדה היחידה כמו שהבנתי לא רוצה להעיד אז המקרה בלתי פתיר (אלא אם כן יש מצלמות על יד הרמזור).

אולי יש איזה חנות או שתים באזור שיש להם מצלמות אבטחה שמכוונות לצומת?

פורסם

david 32,

קצת פיזיקה-הבדלי גובה בין המכוניות ונקודת אמצע של שיווי המשקל של הsuv גבוהה יותר זה מה שהיה גורם לו להפוך תsuv של ההוא

http://youtube.com/watch?v=JXeKSDpFjlg

תראה מ4:25 בדיוק המחשה של זה

אתה יכול לגם לראות את הכול כדי לדעת

הבנת הנקרא אצלך דפוקה טיפה הא? תקרא שוב את התגובות. הוא אמר שהוא היה רוצה להיכנס בו עם 4X4 ובכול מקרה הוא היה נפצע אם לא נהרג וכנראה הורג את השניים באוטו איתו.

פורסם

תגיד לי אני נראה לך חבר שלך?

אולי אצלך יש מחסור באייקיו או בעיות בהבנת הנקרא.

נתחיל מזה שבאף אחת מהמכוניות לא היו 3 אנשים-הוא נסע לבד ובג'יפ היו 2 אנשים

נמשיך בזה שציטטת אותי אומר שאם הוא היה פוגע בו קצת יתר קרוב לגלגל הוא היה הופך אותו

ואז שאלת

איך הגעתה לזה?

ואז עניתי לך איך הגעתי לזה.

לא דיברנו על מה הוא היה רוצה לעשות,דיברנו על זה שלא הבנת איך הוא היה הופך את הג'יפ אם הוא היה פוגע בו יותר קרוב לגלגל.

הוא דיבר על מה שקרה לאוטו שלו ולג'יפ

SUV אכן פחות בטוחים, אבל...עד כמה נורא שזה נשמע, הייתי רוצה שהוא ירגיש מה זה....המשטרה לא מחפשת נאשמים, הוא משוחרר, אם הייתי מנגח לו את הרכב, והוא היה צריך גרר (מסתבר שהוא גר בלוד, ואני באר שבעי) אז אחריי הסרט שהוא היה עובר הוא היה מבין שצריך לנהוג בזהירות.

הריי מה כל הקטע, הרכב שלי התקפל כמו שקית ניילון, זה רכב בטוח גם לנוסעי הרכב וגם בפגיעה בהולכי רגל...לרכב שלו סה"כ עף הבאמפר והתעקם הגלגל.

ואני בזה שאמרתי שהוא יכל להפוך לו תג'יפ התייחסתי לחלק הזה של הנזק שקרה לג'יפ שלו.

ככה שלפני שאתה מדבר על הבנת הנקרא של אחרים כדאי שתבדוק את עצמך קודם

פורסם

זה נכון. הרמזורים מבוקרים ועקרונית אני די משוכנע שאפשר למצוא את המידע של צבע / שעה.

פוטייטו פוטאטו,

אין דרך לקבוע בעיקר כי השעונים שלכם לא מאופסים וכי רמזור מתחלף גם כמה פעמים בדקה לפעמים ואין דרך להוכיח את זה כי בערך בשעה כלשהי ברמזורים זה לא מספיק.

ואין לך שום דבר אחר לעשות חוץ ממשפט ולקוות שהסיפור שלך ישמע יותר אמין

פורסם

תגיד לי אני נראה לך חבר שלך?

אולי אצלך יש מחסור באייקיו או בעיות בהבנת הנקרא.

נתחיל מזה שבאף אחת מהמכוניות לא היו 3 אנשים-הוא נסע לבד ובג'יפ היו 2 אנשים

נמשיך בזה שציטטת אותי אומר שאם הוא היה פוגע בו קצת יתר קרוב לגלגל הוא היה הופך אותו

ואז שאלת ואז עניתי לך איך הגעתי לזה.

לא דיברנו על מה הוא היה רוצה לעשות,דיברנו על זה שלא הבנת איך הוא היה הופך את הג'יפ אם הוא היה פוגע בו יותר קרוב לגלגל.

הוא אמר שהוא רצה להיות ב SUV ולכן הוא היה עושה "סיבובים באוויר" ולא זה שהוא נתקע בו...

אני גם צריך להודות שהייתי ברכב שהייתי, אחרת התוצאות יכלו להיות קטלניות (סיטרואן C5 שנת 2007)..למרות שהייתי מעדיף להיות באיזה 4X4.

אם היית פוגע בו טיפה לפני הגלגל היית הופך אותו והוא היה עושה כמה סלטות באוויר

אתה רואה את החוסר הגיון פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים