עבור לתוכן

רציתי לשתף-תאונת רכב שקרתה לי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם;

אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי.

אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק.

הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים.

מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע באדום". צדיקה אחת בסדום הודתה שראתה אותי בירוק, אבל אפילו היא לא מוכנה להעיד בפניי השוטרים. היא מפחדת מרצח. עכשיו אני שואל-ככה צריכה להתנהג מדינה מתוקנת? אני אמור להרגיש בטוח על הכביש? האידיוט שעבר באדום ב100קמ"ש יוצא מזה נקי?

אני אדם ששומר על החוקים, נוסע כמו שצריך, לא מפריז במהירות ולא עושה שטויות. אמנם נהג חדש (שנה על הכביש) אבל להערכתי לא משנה כמה שנים היו לנהג על הכביש, תאונה כזו לא הייתה יכולה להימנע.

אני גם צריך להודות שהייתי ברכב שהייתי, אחרת התוצאות יכלו להיות קטלניות (סיטרואן C5 שנת 2007)..למרות שהייתי מעדיף להיות באיזה 4X4.

ד"א, אם אין נפגעים-מהי הפרוצדורה לנהג חדש?

סורי שחפרתי לכם בבוקר, פשוט כל הלילה לא ישנתי...יש לי פלאשבקים מרגע התאונה, הייתי חייב להוציא את זה.

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקחת ממנו פרטים ? מספר רכב ?

פורסם
  • מחבר

כן כמובן, מייד התקשרתי להורים, ותוך 10 דקות אבא הגיע.

פורסם

מרים טלפון לביטוח , מספר להם את כל הסיפור , בפרטי פרטים , הם כבר יעשו את העבודה .

תדאג לציין את המיקום בצורה מדוייקת , שעה , כמה שיותר פרטים שאתה זוכר משם .

אני מניח שלא בדיוק צילמת את המכה ואת הרכב שעבר באדום אחרי התאונה ...

נסה גם לבדוק מול משטרה אם בצומת הספציפית הזאת יש מצלמה , זה יקל עליך ברמת ההוכחה של מי אשם .

פורסם
  • מחבר

צילמתי? לצערי לא, לא הייתה לי מצלמה, ובגלל שהיה חושך מצלמת הפלאפון פשוט לא הייתה עושה את העבודה.

למצוא מי אשם? למיטב הבנתי אם אין נפגעים המשטרה בכלל לא מטפלת בזה..?

פורסם

לא מדובר בנפגעים או לא , מדובר בהתנערות אפשרות של 2 החבר'ה שעברו באדום , והוכחה מצולמת לצורכי מימוש הביטוח , שזה לא אשמתך .

פורסם

א.שם מצלמה באוטו בדיוק בשביל מקרים כאלה.

ב.שולף פלאפון ומצלם את הרמזור שהוא ירוק-השעה והתאריך ישמרו בexif -אפילו מצלמה של motorola c550 עם 0.3 פיקסל הייתה שומרת מידע אוודת תאריך ושעת צילום

הייתי מנסה אפילו לתפוס את המכוניות והירוק מעליך.

ג.יש לך שני אנשים באוטו-עדים.

ד.שם תפלאפון על הקלטה ואז מקליט תזאתי שאמרה שראתה אותך נוסע בירוק

ה.מתקשר לביטוח

ו.בהצלחה,והעיקר שנשארת בחיים בריא ושלם.

פורסם
  • מחבר

טוב להבא אני אדע, אבל כשזו פעם ראשונה, פתאום משום מקום, ואני בשוק, עד עכשיו האמת, אני לא בדיוק חושב על כל הדברים האלה.

שני אנשים באוטו עדים? נסעתי לבד, והאנשים באוטו השני ניסו להציל את עורם.

פורסם

אה מצטער

חשבתי שהיו גם 2 איתך.

ומה אני יכול להגיד לך...לי עוד אין רשיון...

דאגת לפחות לקחת פרטים? שם,מספר אוטו,מספר פוליסה,מספר תעודת זהות?

פורסם
  • מחבר

כן כמובן, הזעקתי את אבא שלי מייד.

פורסם

עכשיו אני שואל-ככה צריכה להתנהג מדינה מתוקנת?

לא מבין על איזה מדינה אתה מדבר... מדינת ישראל מתוקנת? אולי אבל אני ראיתי איזה תרד איפשהו שעכשיו צריך לקחת מס על שוחד...

אני גם צריך להודות שהייתי ברכב שהייתי, אחרת התוצאות יכלו להיות קטלניות (סיטרואן C5 שנת 2007)..למרות שהייתי מעדיף להיות באיזה 4X4.

SUV הרבה פחות בטוחים...

פורסם
  • מחבר

SUV אכן פחות בטוחים, אבל...עד כמה נורא שזה נשמע, הייתי רוצה שהוא ירגיש מה זה....המשטרה לא מחפשת נאשמים, הוא משוחרר, אם הייתי מנגח לו את הרכב, והוא היה צריך גרר (מסתבר שהוא גר בלוד, ואני באר שבעי) אז אחריי הסרט שהוא היה עובר הוא היה מבין שצריך לנהוג בזהירות.

הריי מה כל הקטע, הרכב שלי התקפל כמו שקית ניילון, זה רכב בטוח גם לנוסעי הרכב וגם בפגיעה בהולכי רגל...לרכב שלו סה"כ עף הבאמפר והתעקם הגלגל.

פורסם

אם היית פוגע בו טיפה לפני הגלגל היית הופך אותו והוא היה עושה כמה סלטות באוויר

פורסם

אם היית פוגע בו טיפה לפני הגלגל היית הופך אותו והוא היה עושה כמה סלטות באוויר

איך הגעתה לזה?

פורסם

איך הגעתה לזה?

הוא חושב שבמציאות זה כמו ב NFS ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים