עבור לתוכן

שולחן ארוך למחשב מהיכן???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה

ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

פורסם

אההמ.. נגר? מומלץ נגר שמקושר משפחתית כי רובם הם אסהולס :hi:

2300+ שקל יש לך שולחן מותאם אישית :)

פורסם

קניתי שולחן זכוכית של בערך 1.60 מאיקאיה (עכשיו אני לא ממש אוהב אותו חח), אני מניח שתוכל למצוא שם שולחנות ארוכים גם מעץ

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להעלות תמונה שאני יראה על מה מדובר

למרות שאני מעדיף עץ

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שאני צריך עץ ואני רוצה משהו ארוך יותר גם כאילו שיתפוס את כל החלל

בסביבות ה2 מטר וכשלפחות בחלקו יהיה פתוח למטה בשביל המחשב ובחלק השני זה יכול להיות סגור לא קריטי לי

פורסם
  • מחבר

חח תאמין לי אחי עברת שם על כל התמונות אבל מה שאני רוצה זה שולחן ארוך שבצד ימין שלו אני ישים את המחשב ובצד השני ולקראת האמצע תהיה הטלוויזה 32 אינ'ץ כנראה על הקיר ושיהיה מקום לאקסבוקס לממיר וכדומה כאילו שולחן מחשב ושידת טלוויזה כיחידה אחת

פורסם

חח תאמין לי אחי עברת שם על כל התמונות אבל מה שאני רוצה זה שולחן ארוך שבצד ימין שלו אני ישים את המחשב ובצד השני ולקראת האמצע תהיה הטלוויזה 32 אינ'ץ כנראה על הקיר ושיהיה מקום לאקסבוקס לממיר וכדומה כאילו שולחן מחשב ושידת טלוויזה כיחידה אחת

חח אוקיי . לדעתי באמת לך תעשה טיול באיקאה . או נגר. גם אחותי בדיוק עברה לבית חדש והיא רוצה שולחן ארוך למחשבים - שלה ושל החבר שלה .. עם מקום לדיסקים ספרים והכל בצדדים פינתיים. וכנראה היא באמת תזמין נגר.

פורסם
  • מחבר

כן אבל נגר בטח יצא הרבה יותר יקר

אני קודם יעשה סיבוב חנויות נראה אם נמצא משהו לפני שאני בודק את אופצית הנגר

פורסם

סע לאזור התעשייה הקרוב לביתך

שולחן של 1.40 על 70 רוחב עלה לי 150 שקל,רגליות ניקל עוד 150 שקל.

תגיע ,תצייר לו מה אתה רוצה ותיקח הצעת מחיר לא אמור לעלות הרבה כמו שאמרו פה 2000+ אלא הרבה יותר זול

פורסם

קודם כל למה לא זכוכית?? אם זה יפה, תאמין לי שלא תיהיה בעיה לשולחן להחזיק... זכוכים היא החומר השני בחוזקה אחרי יהלום מבחינת היכולת שלה לעמוד בלחצים ולהחזיק משקלים כבדים.. היא לא תישבר ולא תקרוס לך בחיים, כל עוד אתה לא דפק עליה פטיש או סתם מכה פתאומית, כי בקטע הזה היא חלשה מאוד...

בקשר לשולחן באורך הזה, לך לאיקאה או לאיזה חנות לרהיטים, חפש שם משהו בגודל שמתאים לך וגם בקש מהמוכרים שם כיוון... אם לא תמצא שם, אז כנראה ששום דבר חוץ מ2 שולחנות במקום אחד ארוך או נגר יעזרו...

פורסם
  • מחבר

לא זכוכית כי נאי מעדיף עץ וגם זה ישתלב הרבה יותר טוב עם שאר הריהוט בחדר

תאמת חיפשתי באתר של איקאה אבל יש שם מעט דגמים

פורסם

לא זכוכית כי נאי מעדיף עץ וגם זה ישתלב הרבה יותר טוב עם שאר הריהוט בחדר

תאמת חיפשתי באתר של איקאה אבל יש שם מעט דגמים

סבבה, רק רציתי להדגיש שאם אתה לא רוצה שולחן זכוכית כי אתה מפחד שהוא לא יחזיק, אז זו טעות ושולחנות זכוכית חזקים מאוד...

פורסם

הצחיק אותי הבחור שאמר 2300 ש"ח.

אני יושב עכשיו מול שולחן מעץ אורן מלא של 200ס"מ על 80ס"מ שעלה לי בסה"כ 700 ש"ח.

העץ עלה לי 500 ש"ח. 200 ש"ח לצבע, לקה ושאר ירקות.

וסופ"ש ארוך של עבודה עם אבא ;)

ברור לי שלא לכל-אחד יש יכולות נגרות + אדם נוסף שמתמצא שיכול לעזור, אבל לשלם 2300 ש"ח על שולחן עץ נראה לי מוגזם לחלוטין, עבודת הנגרות לא עולה כל-כך הרבה ולא לוקחת כל-כך הרבה זמן.

עריכה:

ולמקרה שזה לא היה ברור, תמצא במעגל המכרים שלך מישהו שיש לו ניסיון בנגרות, אלא אם-כן אתה רוצה משהו ראוותני במיוחד זה לא יעלה לך יותר מ1500 ש"ח במקרה הקיצוני להחריד של מכר העוסק בנגרות שגובה ממך יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים