פורסם 2008 ביוני 1417 שנים שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אההמ.. נגר? מומלץ נגר שמקושר משפחתית כי רובם הם אסהולס 2300+ שקל יש לך שולחן מותאם אישית
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים קניתי שולחן זכוכית של בערך 1.60 מאיקאיה (עכשיו אני לא ממש אוהב אותו חח), אני מניח שתוכל למצוא שם שולחנות ארוכים גם מעץ
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים עם כל הדברים שאתה הולך לשים, אתה חייב עץhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg2820616;topicseen#msg2820616
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר כן אני יודע שאני צריך עץ ואני רוצה משהו ארוך יותר גם כאילו שיתפוס את כל החלל בסביבות ה2 מטר וכשלפחות בחלקו יהיה פתוח למטה בשביל המחשב ובחלק השני זה יכול להיות סגור לא קריטי לי
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים חח בדיוק נתקלתי לפני דקה בת'רד של צילום סביבות עבודה למחשב והיה שם את הפוסט הזה אז חשבתי עליך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg2559666#msg2559666
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר חח תאמין לי אחי עברת שם על כל התמונות אבל מה שאני רוצה זה שולחן ארוך שבצד ימין שלו אני ישים את המחשב ובצד השני ולקראת האמצע תהיה הטלוויזה 32 אינ'ץ כנראה על הקיר ושיהיה מקום לאקסבוקס לממיר וכדומה כאילו שולחן מחשב ושידת טלוויזה כיחידה אחת
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים חח תאמין לי אחי עברת שם על כל התמונות אבל מה שאני רוצה זה שולחן ארוך שבצד ימין שלו אני ישים את המחשב ובצד השני ולקראת האמצע תהיה הטלוויזה 32 אינ'ץ כנראה על הקיר ושיהיה מקום לאקסבוקס לממיר וכדומה כאילו שולחן מחשב ושידת טלוויזה כיחידה אחתחח אוקיי . לדעתי באמת לך תעשה טיול באיקאה . או נגר. גם אחותי בדיוק עברה לבית חדש והיא רוצה שולחן ארוך למחשבים - שלה ושל החבר שלה .. עם מקום לדיסקים ספרים והכל בצדדים פינתיים. וכנראה היא באמת תזמין נגר.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר כן אבל נגר בטח יצא הרבה יותר יקר אני קודם יעשה סיבוב חנויות נראה אם נמצא משהו לפני שאני בודק את אופצית הנגר
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים סע לאזור התעשייה הקרוב לביתךשולחן של 1.40 על 70 רוחב עלה לי 150 שקל,רגליות ניקל עוד 150 שקל.תגיע ,תצייר לו מה אתה רוצה ותיקח הצעת מחיר לא אמור לעלות הרבה כמו שאמרו פה 2000+ אלא הרבה יותר זול
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים קודם כל למה לא זכוכית?? אם זה יפה, תאמין לי שלא תיהיה בעיה לשולחן להחזיק... זכוכים היא החומר השני בחוזקה אחרי יהלום מבחינת היכולת שלה לעמוד בלחצים ולהחזיק משקלים כבדים.. היא לא תישבר ולא תקרוס לך בחיים, כל עוד אתה לא דפק עליה פטיש או סתם מכה פתאומית, כי בקטע הזה היא חלשה מאוד...בקשר לשולחן באורך הזה, לך לאיקאה או לאיזה חנות לרהיטים, חפש שם משהו בגודל שמתאים לך וגם בקש מהמוכרים שם כיוון... אם לא תמצא שם, אז כנראה ששום דבר חוץ מ2 שולחנות במקום אחד ארוך או נגר יעזרו...
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר לא זכוכית כי נאי מעדיף עץ וגם זה ישתלב הרבה יותר טוב עם שאר הריהוט בחדרתאמת חיפשתי באתר של איקאה אבל יש שם מעט דגמים
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים לא זכוכית כי נאי מעדיף עץ וגם זה ישתלב הרבה יותר טוב עם שאר הריהוט בחדרתאמת חיפשתי באתר של איקאה אבל יש שם מעט דגמיםסבבה, רק רציתי להדגיש שאם אתה לא רוצה שולחן זכוכית כי אתה מפחד שהוא לא יחזיק, אז זו טעות ושולחנות זכוכית חזקים מאוד...
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים הצחיק אותי הבחור שאמר 2300 ש"ח. אני יושב עכשיו מול שולחן מעץ אורן מלא של 200ס"מ על 80ס"מ שעלה לי בסה"כ 700 ש"ח. העץ עלה לי 500 ש"ח. 200 ש"ח לצבע, לקה ושאר ירקות. וסופ"ש ארוך של עבודה עם אבא ברור לי שלא לכל-אחד יש יכולות נגרות + אדם נוסף שמתמצא שיכול לעזור, אבל לשלם 2300 ש"ח על שולחן עץ נראה לי מוגזם לחלוטין, עבודת הנגרות לא עולה כל-כך הרבה ולא לוקחת כל-כך הרבה זמן. עריכה: ולמקרה שזה לא היה ברור, תמצא במעגל המכרים שלך מישהו שיש לו ניסיון בנגרות, אלא אם-כן אתה רוצה משהו ראוותני במיוחד זה לא יעלה לך יותר מ1500 ש"ח במקרה הקיצוני להחריד של מכר העוסק בנגרות שגובה ממך יותר מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.