פורסם 2003 במאי 1622 שנים לפני איזה חודש שמעתי איזהשיר שכתבו על2pacהשיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערביתשל איזה 30 שניותואז מתחילים לשיר באנגלית...והפזמון הוא בערבית...עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזהבבקשה תעזרו לי...אני מחפש את השיר מלא זמן..
פורסם 2003 במאי 1722 שנים התבלבלת, בטח אתה מתכוון שאתה מחפש את הדיסק המון זמן .... שאל בחנות הדיסקים הקרובה לביתך אני בטוח שתמצא
פורסם 2003 במאי 1722 שנים נשמע כמו השיר של remedy - never again???אין בזה שמץ של ערבית, הוא לא נכתב על טופאק והפזמון לא בערבית\עברית.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים אין בזה שמץ של ערבית, הוא לא נכתב על טופאק והפזמון לא בערבית\עברית.או קיי אז לא.... רק ניסיתי לעזור!!
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר חבר שלי גם אמר ליremedy...זה לא זה...הורדתי כברתודה בכל מקרה אחיבכל מקרה אני עדיין ממשיך בחיפושיםעם יש למישהו מושגאז בחייאת תעזרו לי...
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מחבר לצערי הם לא מוצאים לי את השיר בנתיים...אנשים... אני כבר ממש לא יודע מה לעשותיש לי חבר אחד שיודע עם איזה שיר אני מדבר וגם הוא חיפש אותו לפני כמה זמן איזה 4 חודשים ולא מצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.