עבור לתוכן

ביפ - מה נסגר?

Featured Replies

פורסם

השיא היה שראיתי היום בפעם הראשונה פרק של קוויקי. שילוב של הפיג'מות עם קרובים קרובים בצורה הכי לא הומוריסטית שראיתי בטלוויזיה. קומדיית מצבים ללא מצבים, הייתי נבוך בשביל השחקנים. מה נסגר עם הפקות המקור של ביפ? בעבר אני זוכר שהייתי נהנה להדליק את הערוץ הזה אבל בזמן האחרון כל הערוץ מלא בזבל. דבר עם הסוכן שלי, עוד דוגמא לנפילה. יש מישהו שבאמת יכול לסבול את המיילי הזה יותר מ 10 שניות על המסך מבלי להתעצבן? וחיות פשע.. אין לי הרבה מה להגיד על התוכנית הזאת חוץ מזה שזאת הסדרה הכי הזוייה שראיתי בחיים שלי.

כל השידורים החוזרים של פרוייקט ביפ (למרות שנדיר שאתה נופל על קטע טוב), כל השידורים החוזרים של סיינפלד, סאוטפארק, באנדי, חברים....

הערוץ הזה צריך מתיחת פנים רצינית.

מהדורה מוגבלת, התוכנית היחידה שאהבתי שם בזמן האחרון הורידו..

אולי זה רק אני? אולי יש חתך באוכלוסיה שחושב שכל הנל "קורע" ?

כרגע מבחינתי ביפ הוא ממש לא ערוץ הצחוק.

פורסם

מאז שהורידו את "הרצועה" הערוץ הזה בפשיטת רגל. לא ראיתי שנייה אחת מכל התוכניות שציינת.

פורסם

פעם בכמה זמן שאני אצל אחותי אני ראוה את זה וזה פשוט גרוע חוץ מסאות'פארק ונשואים פלוס הכל שם חרא

פורסם

ביפ כבר ממזמן לא בעניינים...

גם אני חושב שצריך למצוא את האחראי לזה ו :2gunsfiring:

אני מכיר סרטי דוקו על השואה שמצחיקים יותר מ"דבר עם הסוכן שלי" ... התוכנית פשוט מעצבת בטירוף, הם מנסים חזק מדי להצחיק עם פאנצ'ים בשקל ואורחים סוג ז'

קוויקי זה פשוט שילוב של כמה סדרות ביחד, לא יצא טוב, תתגברו ותפסיקו את ההפקה במקום לדחוף בכח עוד סידרה מפגרת

שיתחילו להביא סדרות טובות כמו my name is earl, סקראבס, סימפסונס ועוד במקום לחרוש על שידורים חוזרים 4 לופים ביום ...

פורסם

ראיתי שני פרקים של קוויקי, וזה דווקא חמוד, ובהחלט הרבה יותר טוב מנפילות כמו "ספרי לילה" ו"דבר עם הסוכן שלי"... כנ"ל יותר טוב מ"פרוייקט ביפ", שאני חושב שכבר בגילה הצעיר היא התוכנית עם הרבה שידורים חוזרים אי פעם - המאיסו את זה, כ"כ.

ביפ צריכים לרכוש סדרות קומיות חדשות(גם אם עונות ישנות שלהן), נקודה.

מה קרה, הפמליה לא מתאים לביפ? הדיילי שואו? הקולברט ריפורט? הסימפסונס? פיוצ'רמה? קומדי סנטרל סטנד-אפ(היה לתקופה ואז הורידו -_-)? How I met your mother? My name is Earl? סקראבס? ועוד ועוד ועוד

בחייאת ביפ, חבל... היה אחלה ערוץ, באמת... הדבר היחיד ששווה בו כרגע זה שידורים חוזרים של שידורים חוזרים של שידורים חוזרים של נשואים פלוס, חברים וסיינפלד... אבל כמה אפשר?

הערוץ מסתמך יותר מדי על הפקות מקור זולות ושוכח שהוא אמור להיות ערוץ "צעיר חדשני ומצחיק".

את הראשון הוא מקיים, עם כל ההפקות מקור ועם הפנייה לפלח השוק של הבני 14+

את השני הוא ממש לא מקיים, כי תוכניות רק יורדות מלוח השידורים של השידור, במקום לעלות

את השלישי הוא גם לא כ"כ מקיים, כי עם כל הכבוד לסיינפלד, אותו פרק 6 פעמים ברציפות - זה כבר לא מצחיק.

אה והתוכנית בסגנון קצרים רק ל"מבוגרים"(קראו לה כחולים אם אינני טועה) הייתה פשוט זוועתית, כ"כ לא מצחיקה שזה מבהיל.

פורסם
  • מחבר

נכון, שכחתי את כחולים...מזעזע.

פורסם

לא ברור לי למה הם ממשיכים עם זה.

זה התחיל לפני בערך שנה כבר עם ספרי לילה, ואני לא מבין למה הם לא מפסיקים.

קשה לי להאמין שהם לא קלטו כבר שפשוט אין צופים להפקות הישראליות האלה.

פורסם
  • מחבר

יש צופים, אבל לא להפקות כאלה גרועות. לפני 10-15 שנה הפיקו את "עניין של זמן" שעכשיו אם אני שם אותו side by side ליד קוויקי הוא יהיה הרבה יותר איכותי, מקצועי ואמין מהתוכנית תת רמה הזאת.(אני לא יודע אם הם מתיימרים להצחיק, לכן השתמשתי בדוגמא של סדרה ללא פן קומי)

פורסם

בטח שהם מתיימרים להצחיק בקוויקי, הם תוקעים שם Laugh Track כל משפט שני(כמו שעשו בכחולים, בעעע).

פורסם

הנה רשימה של כל התוכניות שמשודרות בערוץ, מה בא לך לראות ?

1. דבר עם הסוכן שלי ... ( נו באמת ... :hat: )

2. כחולים.. פשוט לומר "דילדו" זה לא מצחיק :s07:

3. טופי והגורילה... טוב אז היא כוסית... :-\

4. החיים הפשוטים... אני מכיר סרט יותר מעניין של פריס הילטון ... :smile1:

5. מהדורה מוגבלת... רק שידורים חוזרים :'(

6. חיות פשע... נמאס ולא מצחיק :(

7. סאות'פארק... משדרים רק פרקים ישנים בטירוף :errrr:

8. חברים... טוב כמה אפשר לראות אותו פרק ?!~?

בנתיים את כל אלו לא הייתי רואה אפילו בהשפעת סמים כבדים

אז נשאר שתי סדרות טובות:

9. נישואים פלוס, אז מה עם זה שידורים חוזרים? :P

10. קומדי אינק, כמו קצרים אבל מצחיק ;D

פורסם

מישהו בהנהלה בביפ פשוט התחיל לעשות יותר מדי קוק, זה הכל.

פורסם

נראה לך שיש לו כסף לקוק?

פורסם

יש צופים' date=' אבל לא להפקות כאלה גרועות. לפני 10-15 שנה הפיקו את "עניין של זמן" שעכשיו אם אני שם אותו side by side ליד קוויקי הוא יהיה הרבה יותר איכותי, מקצועי ואמין מהתוכנית תת רמה הזאת.(אני לא יודע אם הם מתיימרים להצחיק, לכן השתמשתי בדוגמא של סדרה ללא פן קומי)

[/quote']

עניין של זמן הייתה סדרה מצוינת

גם ההמשך 20+ הייתה טובה

זה שתי סדרות שקשורות עמוק עמוק בתרבות שלנו

וכל השחקנים היו מחוברים טוב מה שנתן הרבה אמינות

להשוות את זה לביפ זה עלבון

אם לערוץ 1 היו עדיין סדרות כאלו הם היו מקבלים עוד צופה אחד לפחות

פורסם

אולי אם הם היו מבטלים את כל התוכנית המעפנות דלות התקציב האלה ומאחדים את התקציב להפקה אחת מוצלחת היה יוצא מזה משהו... כרגע נראה שהערוץ במצב רע.

פורסם
  • מחבר

עניין של זמן הייתה סדרה מצוינת

גם ההמשך 20+ הייתה טובה

זה שתי סדרות שקשורות עמוק עמוק בתרבות שלנו

וכל השחקנים היו מחוברים טוב מה שנתן הרבה אמינות

להשוות את זה לביפ זה עלבון

אם לערוץ 1 היו עדיין סדרות כאלו הם היו מקבלים עוד צופה אחד לפחות

ההשוואה היתה כדי להמחיש מה ערוץ אחד עשו לפני 15 שנה ומה ביפ לא יכולים לעשות היום. עלבון של מי? אתה קרוב משפחה של וייצמן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים