עבור לתוכן

מה כדאי לי לפרק מהרכב לפני שהוא נשלח לדרכו האחרונה למגרש הגרוטאות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחי בדיוק קנה גולף והמאפרה שלו מאחורה שבורה

וגם מחזיק הכוסות שמאחור

וגם המתג שמפעיל את האור שנדלק כשפותחים את הדלת

ויש לו מסטיקים על השטיחונים...

יש מצב שיש לך את החלקים האילו?

אה!

תפרק את המושבים ותרכיב ערכת סימולטור נהיגה.

זה ילך חזק עם היציאה של המשחק GRID

בכיף הייתי מביא לך חינם אין כסף ,אבל לא נראה לי שחלקים מגולף בת כמעט 30 שנה יעזרו לך .....

דרך אגב אני שונא לנהוג בקופסאות על גלגלים ובמיוחד ולשחק בסימולטורים של נהיגה בקופסאות .

רק שטח ואופנועי מוטוקרוס עושים לי את זה ......

• תגובות 47
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קיבלתי עצה היום ,שכדאי לי לסחוב עם הרכב הישן עוד קצת , מפני שאז הוא יחשב כרכב אספנות והעלויות האחזקה שלו יהיו סימליות

(מבחינת ביטוחים ,טסט,רישוי ).

פורסם

אתה יודע מה החוק אומר לגבי רכבי אספנות, לגבי שעות עלייה על הכביש וכו'?

הרבה אנשים ניסו ועדיין מנסים את הטריק הזה בשביל לחסוך כמה שקלים בשביל לשלם כמה מאות/אלפי שקלים בדוחות.

משרד התחבורה לא פראייר.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה החוק אומר לגבי רכבי אספנות, לגבי שעות עלייה על הכביש וכו'?

הרבה אנשים ניסו ועדיין מנסים את הטריק הזה בשביל לחסוך כמה שקלים בשביל לשלם כמה מאות/אלפי שקלים בדוחות.

משרד התחבורה לא פראייר.

האמת שאין לי מושג.

אני בודק את הנושא .

אם תוכל להגיד כאן את עיקר החיסרונות , זה יעזור .

מדוע בכלל זה צריך לעניין מישהו ,מתי רכב אספנות עולה על הכביש ? ואיך בכלל אפשר לאכוף זאת , שהרי תמיד יש אפשרות שיצאת קודם והתעכבת בדרך עקב בעייה טכנית?

דרך אגב , כיצד בדיוק הפקח שוטר ידע להבדיל מרחוק שמדובר ברכב אספנות שהרי הסימון על לוחית הרישוי קטן ואינו בולט לעיין והרכב עצמו (גולף ) לא נראה כענתיקה ?

פורסם

http://rechev.freeguide.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA/

ובתור בנאדם שמתעסק טיפה בעניין (עזרתי לחברים לשפץ כמה רכבי אספנות, וכרגע אני משפץ אופנוע אספנות) אגיד לך שאני לא יודע איך השוטרים קולטים אותך, אבל הם עושים את זה.

פורסם

שמע, הקטע של הביטוח מתקזז עם החוובה לעשות טסט פעמיים בשנה.

סה"כ העלויות קצת (לא הרבה יותר) זולות מרכב רגיל בסופו של דבר, אבל ההגבלה היחידה שבאמת מציקה זה שאסור לזוז איתו בין 7 ל 9 בבוקר בימי חול לשום מקום.

פורסם

אחי פתח איזה מקומון יש שם טלפון של קוני ברזל יש אחלה מחיר לטונה.

חוץ מזה אל תפרק כלום לא יהיה לך שימוש לשום חלק מהגולף הזאת אוטו הבא שלך בטח יהיה ליסינג. תגיד תודה שיקחו אותה ממך בלי לחייב אותך גרר.. וזו תגובה רצינית!

פורסם

תמכור את החלקים שלה לא מאמין שזה לא עלה עדיין :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

שמע, הקטע של הביטוח מתקזז עם החוובה לעשות טסט פעמיים בשנה.

סה"כ העלויות קצת (לא הרבה יותר) זולות מרכב רגיל בסופו של דבר, אבל ההגבלה היחידה שבאמת מציקה זה שאסור לזוז איתו בין 7 ל 9 בבוקר בימי חול לשום מקום.

נכון ,זה כאב ראש לא קטן ,אבל כבר התרגלתי לעשות טסט פעמיים בשנה,כך שמבחינתי זה כבר לא כזה ביג דיל .

ממילא אגרת הרישוי ניקבעת בעיקר לפי נפח המנוע והיא זהה לרכב יותר חדש באותו נפח .

ההבדל היחידי שהאגרה מתחלקת לשניים ,עקב החובה לעשות טסט פעמיים בשנה .(הבעסה שצריך לשלם פעמיים את אגרת הטסט למכון הרישוי שבפועל עושה את הבדיקה

אבל מדובר רק בעוד כמה עשרות שקלים).

" ההגבלה היחידה שבאמת מציקה זה שאסור לזוז איתו בין 7 ל 9 בבוקר בימי חול לשום מקום" ------לא ממש מפריע לי מפני שמימלא אני יוצא בסביבות 6 בבוקר ומגיע ליעדי

לפני 7 .

בכל מקרה זה החוק הכי דיבילי שניתקלתי בו אי פעם, שהרי אם לדוגמא יש תאונה בכביש ונוצר פקק שאני ניתקע בו ,אז שלא באשמתי באופן אוטומטי אני הופך לעבריין תנועה

וצפוי לקנס ? ,זה פשוט לא יעלה על הדעת ואני לא מבין בכלל איך אפשר לאכוף חוק כל כך הזוי .

יש בכלל חוק דומה לזה בעולם המערבי ? או שזאת המצאה ישראלית?

אגב , מה בכלל הקנס במקרה כזה ? והאם יש נקודות ?

מהם הם בעצם עלויות הביטוח והרישוי על רכב אספנות ?

פורסם

יאללה בקרחאנה להרכיב הכול בחזרה ;D :lol::s07::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה אל תפרק כלום לא יהיה לך שימוש לשום חלק מהגולף הזאת אוטו הבא שלך בטח יהיה ליסינג. תגיד תודה שיקחו אותה ממך בלי לחייב אותך גרר.. וזו תגובה רצינית!

מדוע אתה כה משוכנע שהאוטו הבא שלי , בטח יהיה ליסינג?

סליחה על הבורות ,אבל מה בעצם היתרונות ללקוח הפרטי לקנות רכב בשיטה הזו ?

האם רוב האנשים הפרטיים קונים היום רכב בשיטה הזו ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

מדוע אתה כה משוכנע שהאוטו הבא שלי , בטח יהיה ליסינג?

סליחה על הבורות ,אבל מה בעצם היתרונות ללקוח הפרטי לקנות רכב בשיטה הזו ?

האם רוב האנשים הפרטיים קונים היום רכב בשיטה הזו ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

בכל מקרה זה החוק הכי דיבילי שניתקלתי בו אי פעם

החוק מאוד לא-דבילי ונועד בכדי למנוע מתחמנים לתפוס טרמפ על ההטבות של רכבי האספנות

ההטבות בביטוח ניתנות לרכב אספנות על בסיס העובדה שהוא מהווה תחביב ולא עולה על הכביש מדי יום.

חלק מההגדרה של רכב אספנות היא "לא ישמש את עיסוקו של בעליו" - והדבר נאכף בין השאר ע"י ההגבלה של שעות הנסיעה המותרות.

עידו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים