פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר טוב, בואו נסגור נושא, לגבי הרייסים כל אחד ייבוא עם הזונה שלו ונתחרה שם.לגבי התאריך נראה לי שסגרנו 15/7 ב-15:00 בגלל שחלק עובדים...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מה אתה אומר טל, אולי תעשה שם הגרלות אוברקלוק? ;Dגם שווארמה יהייה נחמד...אתה לא ממתכנן לבוא נכון?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בגלל זה אני בעד לבטל את המפגש (לא שזה יקרה...).אבל חלאס,זה כבר לא כיף שאף אד מצוות האתר לא בא.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כן אבל יהייה הרבה יותר טוב אם יבואו חלק מצוות האתר...אני לא מבין מה הבעיה פה...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בסדר,אני לא אומר שלא יהיה מצחיק או משהוא כזה,(ד''א לא נראה לי יש באיזור עזריאלי סנוקר/באולינג)אבל תמיד צוות האתר הופך את זה למעניין יותר,ולא לא,אני לא מדבר על פרסים וכל זה.שימו לב שבמפגשים המצולמים בפורום,זה נראה יותר ''חי'' אתכם,ומשום מה,החלטתם להפסיק להופיע.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים טוב חברים, בואו לא נלך לכיוון הזה, צוות האתר והנהלת האתר לא מתנגדים כמובן שתארגנו לעצמכם מפגשים, אך מצד שני גם לא מתערבים ולא לוקחים עליהם שום אחריות כלשהי, המפגש הזה הוא יוזמה שלכם בלבד וככזה אתם לא צריכים לצפות מהצוות להופיע או לעזור בארגון.אין סיבה שהמפגש שלכם לא יצליח בזכות עצמו, זה הכל תלוי בכם,אני מבקש לרדת מהעניין כאן ועכשיו, תחזרו בבקשה לנושא.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אוקיי פתחתי דיון ראשי, מעכשיו כל דבר לגבי המפגש לכתוב שם!http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.