פורסם 2008 ביוני 1417 שנים לצערי רק עכשיו לקחתי יוזמה ואשכרה התחלתי לראות את הטרילוגיה של סרטי מלחמת הכוכבים(כמה לא יפה מצדי) למרות שאני מכיר את הכל כולל דמויות ואת היסטוריית הסרטים אף פעם לא יצא לי לראות אותם.אני יודע שקודם הוציאו את ה6-5-4 ואז את ה3-2-1 אני אמור אז לראות את ה6 ראשון?למרות שהפרק הראשון(1993) הוא זה שמתחיל את הטרילוגיה לא?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אין פה עניין של אמור - תלוי אם אתה מעדיף לראות מהישן לחדש או בסדר כרונולוגי?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים הטרילוגיה השניה מספרת מה שקדם טרילוגיה הראשונה. אני חושב שעדיף שתראה בסדר הכרונולוגי של יציאת הסרטים. זה יותר מעניין והרבה פרטים שלא תבין יתמלאו תוך כדי צפיה.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אז אתם אומרים להתחיל לפי תאריך יציאת הסרטים?197719801983199120022005?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אתה לא הסכין הכי חד במגירה אה?1,2,3,4,5,6!!!!אני לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת.מצד אחד אומרים לראות בצורה שהבמאי תכנן את זה ומצד שני בסדר המספרי שלהם.אז אני שואל אם אני יראה את הראשון וכן הלאה זה יפגע בחווית הצפייה או שזה לא משנה אם אני יראה לפי הסדר המספרי שלהם?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אתה לא הסכין הכי חד במגירה אה?1,2,3,4,5,6!!!!אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז לפחות אל תנסה להוציא אנשים אחרים מטומטמים.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים למה אתה מסתבך ככה?זה עניין נורא אישי - כל העולם ראה את הסרטים ממילא לפי הסדר שהם יצאו בו, אבל לך יש את ההזדמנות לראות את הסרטים לפי הסדר שלהם (כלומר הסדר בו התרחשו הדברים).
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר למה אתה מסתבך ככה? זה עניין נורא אישי - כל העולם ראה את הסרטים ממילא לפי הסדר שהם יצאו בו, אבל לך יש את ההזדמנות לראות את הסרטים לפי הסדר שלהם (כלומר הסדר בו התרחשו הדברים). הבנתי מצויין את מה שכרגע רשמת. תודה רבה
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים עדיף לראות לפי הסדר שלהם ולא לפי סדר כרונולוגי, למי שעוד לא ראה את הסדרה, ככה זה אמור להיות, אבל, יש כמה הפתעות בסרט השישי שלא כ"כ יפתיעו את אלה שראו את 1 2 3 (החדשים)
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מבחינת סדר יציאה456123ככה אני ראיתי, ככה רוב העולם ראה.מבחינת סדר כרונולוגי, כמובן123456אני אישית, אם הייתי רואה את זה עכשיו בפעם הראשונה, הייתי רואה בסדר יציאה ולא בסדר הכרונולוגי, מהסיבה הפשוטה שזה הרבה יותר מותח.אתה מתחיל בלי לדעת יותר מידי על העולם, על מה קורה, ולאט לאט מתחיל להבין ולהשלים פרטים, ואז רואה את הסרטים הראשונים (שיצאו מאוחר יותר), ומבין עוד כמה דברים, ויש לך המון הפתעות.לעומת זאת, אם אתה רואה לפי סדר כרונולוגי, נעלמות הרבה הפתעות, אתה יודע הרבה דברים שאתה לא 'אמור' לדעת, ולדעתי אתה הורס את חוויית הצפייה.אבל בסופו של דבר, זאת בחירה שלך.גיא.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני חושב שצריך לראות לפי סדר היציאה (4, 5, 6, 1, 2, 3). ככה זה יותר מפתיע.מה שכן, לא להתייאש מהפתיחה של 5. סרט מדכא אבל המוצלח יותר בסדרה.לדעתי, השאלה הגדולה יותר היא האם לראות את הטרילוגיה הישנה המשופצת (ויש גם משופצת פלוס), או הטרילוגיה הישנה המקורית.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני לא מבין למה יש פה אנשים שממליצים לו להרוס לעצמו את חווית הצפיה ולראות את הסרטים באיזשהו סדר שהוא לא הסדר הנכון שבו הבמאי רצה שהצופה יראה אותם - קרי , סדר היציאה שלהם לפי שנים. לראות את הסרטים לפי "הסדר" כביכול - קודם מ-2005 ורק אח"כ מ-1983 (לדוגמה) - זו פשוט טיפשות. זה יהרוס לך את כל החוויה של הסרטים. מין הסתם החלוקה הזאת היתה מכוונת... זו לא היתה פאשלה שהם "בטעות" ייצרו קודם את הסרטים ה"חדשים" יותר.. : לראות את הסרטים לא לפי סדר היציאה שלהם זה כמו לראות את Memento מהסוף להתחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.