עבור לתוכן

המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם מספר תוכנות וכולם אמרו אותו דבר.

EVEREST,SPEEDFAN,HWMONITOR.

מה זה REALTEMP?

פורסם

המחשב שהוא מגיע לטמפ' של קרוב ל80 הוא מכבה את עצמו כדי לא לגרום נזק

100 מעלות אתה ככה דופק את המעבד ..

סרקת וירוסים ורוגלות ? בדקת אולי יש איזה פרוסס שגרום למעבד בTASK MANAGER שמנצל את המעבד מאוד..

פורסם

אני בדיוק בודק עכשיו בזמן איחוי הדיסק.

המעבד ב 90 מעלות ואני יכול לגעת בהיטסינק ללא הרגשה של חום חריג.

אבל איך המעבד מעל 90 מעלות ואף ב 100 והוא לא נשרף?

לי זה נראה כמו חיישן דפוק אבל עדיין אם הייתי נותן לזה להימשך המחשב היה מתכבה.

החיישן לא יכול להיות דפוק כי גם אם כן המחשב היה נכבה בכל זאת... יש מצב שזה באמת וירוס...

פורסם
  • מחבר

אבל איך המעבד מגיע בכלל ל100 ויותר?

משהו לא נראה הגיוני פה.

כשאני מפעיל SPEEDFAN שאמור להוריד את הטמפרטורה אני מצליח יותר זמן לאמץ את המעבד אבל גם שם בסופו של דבר הטמפרטורה עולה אפילו ל 120 מעלות ואז המחשב מתכבה.

מה אחראי בדיוק במערכת ההפעלה על כיבוי המחשב?

בקיצור מה עושים עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:53:33

החיישן לא יכול להיות דפוק כי גם אם כן המחשב היה נכבה בכל זאת... יש מצב שזה באמת וירוס...

וירוס יכול לגרום למעבד להתחמם?

פורסם

אבל איך המעבד מגיע בכלל ל100 ויותר?

משהו לא נראה הגיוני פה.

כשאני מפעיל SPEEDFAN שאמור להוריד את הטמפרטורה אני מצליח יותר זמן לאמץ את המעבד אבל גם שם בסופו של דבר הטמפרטורה עולה אפילו ל 120 מעלות ואז המחשב מתכבה.

מה אחראי בדיוק במערכת ההפעלה על כיבוי המחשב?

בקיצור מה עושים עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:53:33

וירוס יכול לגרום למעבד להתחמם?

זה מה שאמחנו אומרים... המעבד לא מגיע לטמפ' האלו אלה הוירוס משבש אותן... כן, וירוס יכול לגרום למעבד להתחמם בגלל שהוא מעמיס עליו אבל לא יכול לגרום לטמפ' כאלו... בקיצור יכול להיות שוירוס משבש את הנתוני טמפ' מהביוס.

אני מציע שתיקח את המחשב לבדיקה במעבדה אבל לפני זה תבדוק טמפ' בREALTEMP קישור להורדה-http://www.techpowerup.com/downloads/1080/mirrors.php

פורסם

אם אתה נוגע בהיטסינק והוא לא חם, בעוד שתוכנות הבדיקה למיניהן מצהירות על 80-100 מעלות, זה אומר אחד מהשתיים: או שהברגים המחברים את הקירור למעבד השתחררו איכשהו ואין מגע מלא בין ההיטסינק למעבד, או שמישהו פישל עם המשחה התרמית. היה לי מקרה דומה כאשר הרכבתי מחשב ורציתי לראות שהוא עולה - ולא היתה לי משחה תרמית אז הרכבתי בלי (לצורך הבדיקה בלבד). המעבד היה מגיע ל97 מעלות תוך פחות משתי דקות ונכבה (לא טמפרטורה בריאה במיוחד לP4).

דבר ראשון תבדוק את ההגדרות של המעבד בביוס. יכול להיות שמוגדר שם תדר גבוה מדי שגורם למעבד להתחמם.

אם לא עוזר, הייתי ממליץ לפרק את גוף הקרור, למרוח משחה תרמית חדשה ולהרכיב מחדש. אם אחרי שני הדברים האלו עדיין יש בעיה - אזי באמת מדובר במעבד עם חיישן טמפ' דפוק.

פורסם
  • מחבר

תשמע משהו מוזר.

ניסיתי לראות איך מורידים את ההיטסינק ולא הצלחתי.

תוך כדי קצת הידקתי אותו והפעלתי מחדש אבל הפעם הפעלתי את ה XP הישן שעשה לי בעיות ולא מחקתי אותו.

עכשיו אני עושה בדיקת וירוסים במקאפי שהוא נחשב לזולל משאבים לא קטן והטמפרטורה בין 50 ל 60 מעלות.

יכול להיות שזה בכל זאת בעיה במערכת ההפעלה אבל מחר אפעיל שוב את מערכת ההפעלה החדשה ואבדוק שוב.

דרך אגב איך מסירים את ההיטסינק הזה?

פורסם

אם היה לך לאן להדק אותו, בודאות הוא לא ישב כמו שצריך מקודם. לא הבנתי מה היתה הבעיה בהסרה: לא הצלחת לשחרר את הברגים, או ששחררת וגוף הקירור עדיין היה דבוק. במקרה הראשון - יש די והותר הוראות פירוק והרכבה באינטרנט. במקרה השני - זה נורמלי ורק צריך קצת כוח.

בכל מקרה - אם הידוק ההיטסינק עזר, נסה להדק אותו כמה שאתה יכול ולראות מה הטמפרטורה.

פורסם

כנראה שהידוק הסינק פתר לך חלקית את הבעיה

תבדוק בתוכנות HMONITOR/EVEREST טמפרטורה במאמץ, אם זה עדיין עולה גבוהה יכול להיות שעדיין יש מגע בעייתי בין הסינק למעבד

אם אתה יודע איך, נסה לפרק ולהרכיב את הסינק מחדש, ותוודא שבתחתית שלו אין את הניילון מגן שרשום עליו REMOVE BEFORE INSTALLATION... :kopfpatsch: ישמע מצחיק אבל במקרים נדירים זה קורה לאנשים

תעדכן אותנו אם זה עזר :xyxthumbs:

פורסם

זה נשמע כאילו יש לך מרוח בין המעבד למאורר

ו או שהמשחה התרמית התקשתה

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו ב XP עם בעיית ההתחממות ועושה בדיקה ב SPYWARE DOCTOR ואבדוק מה קורה.

לגבי ההיטסינק לא ישעתי איך לפתוח את הקליפסים אבל שלחו לי הוראות מהחברה.

אם צריך אעשה זאת אבל קודם צריך משחה חדשה,לא?

פורסם

תראה גבר המדינה שלנו חמה ואני לא צריך לספר לך מומלץ למרוח משחה לעניות דעתי כל חצי שנה 8 חודשים

ואני אומר את זה בלי להגזים

פורסם
  • מחבר

תראה,עברתי הרבה מחשבים בחיי ומעולם לא היתה לי בעיית התחממות ומעולם לא נגעתי במעבד ובהיטסינק.

אבל תמיד יש פעם ראשונה,לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים