פורסם 2008 ביוני 1417 שנים יש לי מעבד AMD 4800 X2 ולוח GIGABYTE M55S-S3 REV.2.כשבביוס מוגדר מצב מאוורר אוטומטי לפי הטמפרטורה והמעבד במאמץ למשל בזמן בדיקת וירוסים או DEFRAG הטמפרטורה עוברת את ה 100 מעלות לפי SPEEDFAN.כשאני מבטל את מהירות המאוורר האוטומטית בביוס באותן פעולות המעבד נמצט על טמפרטורה של 80 מעלות.אם אני לא משגיח ומפסיק מידי פעם את פעולות הסריקה המחשב מתכבה באמצע.המאוורר שיש לי הוא גלאגליטק 7310 ויש לי את מאוורר הסטוק בצד עם משחה בצבע אפור עליו.האם כדאי לי להחליף בין המאווררים או שאני צריך לעשות משהו אחר?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים 80 מעלות וגם 100 מעלות , אלה טמפ' קריטיות למעבד ..אתה צריך לבדוק כמה דברים : כמה מאווררים יש ואיפה ממקומים ? בן כמה המחשב ? ומתי החלפת משחה טרמית ..?SPEEDFAN לא אמינה , תוריד תוכנה מהיצרן של הלוח M או תוכנה EVEREST או HWMONITOR
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר יש לי מארז RAIDMAX AGITTA עם מאוורר 120 שמכניס אוויר ואחד אחורי שמוציא אוויר.בנוסף יש לי מאוורר 80 בחלון וספק ENERMAX NOISETAKER 380W פלוס המאוורר של המעבד.המחשב עוד לא בן שנה ולא החלפתי משחה.כל התוכנות שהזכרת אומרות אותו דבר.עכשיו ניסיתי לעשות איחוי וכל התוכנות הראו טמפרטורה של מעל 100 מעלות.אני לא מבין איך המעבד עדיין לא נשרף.האם זה הגיוני?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים טמפ' כאלו לא הגיוניות...בד"כ המעבד מכבה את עצמו כשהוא מגיע לטמפ' קיצוניות מידי.נסה לרענן את המשחה, נסה לגעת בהיטסינק עצמו ולראות כמה הוא חם.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר האם זה מסובך להוריד את ההיטסינק ולהחליף משחה או היטסינק חדש?אני פשוט אף פעם לא העזתי לעשות את זה לבד ובסקייפיסי הרכיבו לי את המחשב.עכשיו הוצאתי לגמרי את החלון של המארז כדי לבדוק אם יש ירידה בטמפרטורות.במבצ מנוחה הטמפרטורה היא בין 40 ל 50 מעלות פלוס מינוס אבל בעת מאמץ מסוים נגיד 50% זמן מעבד הטמפרטורות מתחילות לקפוץ.יכול להיות שיש בעיה בסנסור?אפשר בכלל לבדוק דבר כזה?עדכון:פתיחת המארז לא עזרה בהורדת הטמפרטורה.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים תפתח את דלת ומארז, שים יד על ההיטסינק ותראה כמה הוא חם... אם הוא לא חם כל כך אז כנראה שהוא לא יושב טוב ואין מגע טוב בין המעבד להיטסינק.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אני בדיוק בודק עכשיו בזמן איחוי הדיסק.המעבד ב 90 מעלות ואני יכול לגעת בהיטסינק ללא הרגשה של חום חריג.אבל איך המעבד מעל 90 מעלות ואף ב 100 והוא לא נשרף?לי זה נראה כמו חיישן דפוק אבל עדיין אם הייתי נותן לזה להימשך המחשב היה מתכבה.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים עם איזה תוכנה אתה רואה את הטמפ'?כי בטמפ' כאלו במחשב היה צריך להכבות מזמן...תנסה לראות טמפ' ב-REALTEMP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.