עבור לתוכן

Hwforce וגילגוליו השונים והמשונים.

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני יכול להגיד לך שבאמת יש למה לצפות.. :-X

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, הודעה נוסח "Under Construction" פחות מבטיחה וכמובן פחות יומרנית.

פורסם

אין על HWZone

ברכת הערנב מבטיחה לנו חיים טובים ומומהרים כראוי :hat: 8)

פורסם

אתה יודע... ששמים הודעה של תחת בניה צריך משו שימשוך את האנשים אחר כך...

לא מבין את הבעיה פה.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע... ששמים הודעה של תחת בניה צריך משו שימשוך את האנשים אחר כך...

לא מבין את הבעיה פה.

Bingo!

פורסם

מדהים איך אתר עובר 3 עיצובים, 2 גירסאות פורום בלי שאף אחד שמע עליו :lol:

פורסם

מה רע בלפרגן? בנתיים הם עשו עבודה לא רעה בכלל..

פורסם

מה שאני אוהב באתר הזה זה את הכתובת, www.hwforce.com כתובת נדירה והאתר ? לא גרמני, לא לא, לא אנגלי, נכון גם לא רוסי, ישראלי ! כשפעם ראשונה נכנסתי לאתר וראיתי שכתוב בעברית פשוט נדהמתי, סחטן על הכתובת... עכשיו לגבי הפורומים - לא בדקתי אותם, מספיקים לי 2\3 לא רוצה יותר מדי על הראש, ולגבי החדשות שלהם אז אני זוכר שהם פעם אחת הביאו כתבה דיי מקורים של מפת דרכים, כמו כן עידכנו מדי פעם, עשו רעש גדול שהאתר הולך להיות משהו שעוד לא נראה ! ואז סתם שינו איזה צבע, HWZONE עשה יותר בלי להזכיר את זה בקושי, מאז הם בקושי מעדכנים את החדשות, יש להם חדשות מלפני חודש ככה... דיי עלוב. עכשיו הם עושים עוד מהפך... נקווה לטוב, בגדול אני מפרגן להם ובא לשם כל יום להתעדכן אבל... לצערי פשוט אין כלום ואין חדש כלל ;/ נקווה שיצליחו.

נ.ב

זה הם שעשו את הביקרות וידאו הראשונה בעברית ?

היה דיי נחמד ואדיוטי באותו זמן כשהמבקר הצביע על דברים על AK צעצוע ודיבר רציני והכל.

פורסם
  • מחבר

מה רע בלפרגן? בנתיים הם עשו עבודה לא רעה בכלל..

PCspot שולטים !

עכשיו יש לך בעיה עם זה ?

פורסם

HWforce התחילו על רגל ימין ובהחלט הצליחו להרשים, אבל לאחרונה האתר מעט ירד (למען האמת די נעלם).

אבל אני בטוח שהוא יחזור, ואולי אפילו יותר טוב מאי פעם.

ובנוגע ל PC-Spot - אותם באמת יש להעריך. הם נכנסו אמנם יחסית בשקט אבל הצליחו להביא המון תוכן כבר עם כניסתם.

פורסם

בגלל שזה ת'רד אידיוטי בלי שום מטרה, הוא ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים