עבור לתוכן

מה עם קצת כדורגל? יורו 2008

Featured Replies

פורסם

בוא נגיד ,שלא התלהבתי מרמה של הטורניר עד אתמול במשחק של הולנד נגד צרפת,כשהיא פירקה אותה 1-4

אחרי שראיתי את רוב המשחקים ,אני חושב שהולנד יקחו ,אחרי 0-3 על איטליה ,וכמובן התצוגה של אתמול,שאפשר לראות דרך אגב,כאן:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2644400

היא פייבוריטית שלי לקחת את היורו,ושלכם??

פורסם

עד עתה הולנד ספרד ופורטוגל הקבוצות של יורו 2008 .

הלוואי שיהיה גמר שיכלול שתיים מהקבוצות הללו .

אני בעד הולנד ,מקווה שלא יפסיקו להפציץ.. רומנים ראו הוזהרתם :)

פורסם

למרות שלא ראיתי את המישחק אני גם חושב שהם ינצחו

לרומנים אין סיכוי מולם

הדבר היחד שהם יעשו זה הגנה ועוד הגנה

פורסם

הולנד ופורטוגל הניצוצות של היורו הזה. איטליה, צרפת, גרמניה וכו' נפילה.

פורסם

הולנד הולנד הולנד הולנד הולנד! :D

ורומניה 8)

פורסם

בינתיים העסק קצת רקוב, אבל התחזית שלי של חצאי גמר בין הולנד,קרואטיה, פורטוגל וספרד עדיין נראית מבטיחה

לא ברור לי למה מישהו יעדיף כזה שיעמומון מול גמר NBA היסטורי ומרתק אבל מילא..

למרבה הצער עוד תחזית שלי הוכחה כצודקת (3:1 לבוסטון, כשהרביעי היה בטינקר טאוון...), אני מקווה שההמשך שלה יהיה מוטעה! (יסתיים ב-6, הלייקרס לוקחים את החמישי בבית רק כדי להפסיד לקבוצה העדיפה, לדעתי, בבוסטון ב-4:2 מהדהד אבל נקווה שאיכשהו זה ימשיך ל-7!!!)

היום יש שוודיה ספרד שאמור להיות מעניין מאוד

ועוד באותו עניין - מישהו יודע מה הולך שם בערוץ 10? היה איטליה-הולנד (3 גולים) והם שידרו איזה משחק מסריח (רומניה צרפת או משהו)

מה?! אמרתם לעצמכם אם מכרנו להם קוסמטיקאית מכרמיאל נמכור להם גם ת'משחקים הכי זולים שיש?...בושה!

פורסם

בינתיים העסק קצת רקוב, אבל התחזית שלי של חצאי גמר בין הולנד,קרואטיה, פורטוגל וספרד עדיין נראית מבטיחה

לא ברור לי למה מישהו יעדיף כזה שיעמומון מול גמר NBA היסטורי ומרתק אבל מילא..

למרבה הצער עוד תחזית שלי הוכחה כצודקת (3:1 לבוסטון, כשהרביעי היה בטינקר טאוון...), אני מקווה שההמשך שלה יהיה מוטעה! (יסתיים ב-6, הלייקרס לוקחים את החמישי בבית רק כדי להפסיד לקבוצה העדיפה, לדעתי, בבוסטון ב-4:2 מהדהד אבל נקווה שאיכשהו זה ימשיך ל-7!!!)

היום יש שוודיה ספרד שאמור להיות מעניין מאוד

ועוד באותו עניין - מישהו יודע מה הולך שם בערוץ 10? היה איטליה-הולנד (3 גולים) והם שידרו איזה משחק מסריח (רומניה צרפת או משהו)

מה?! אמרתם לעצמכם אם מכרנו להם קוסמטיקאית מכרמיאל נמכור להם גם ת'משחקים הכי זולים שיש?...בושה!

זה לא סותר אחד את השני ידידי. אני יושב ורואה את המשחקים של הNBA כל לילה שהם משודרים. אחלה סדרה בינתיים, תענוג לעיניים.

ספורט 1 קנו את השידורים ואת מה שנשאר ערוץ 10 לוקח, אבל מרבע הגמר כל השידורים יהיו בערוץ 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים