עבור לתוכן

כרטיס SIM ב x61s של lenovo

Featured Replies

פורסם

שלום ,

פתחתי לראשונה את המחשב שלי עכשיו (מתוך סקרנות) וגיליתי סלוט של כרטיס SIM ליד 2 כרטיסי הזכרון במחשב..

מישהו יודע אם זה שמיש?

שמתי בפנים כרטיס SIM ו win VISTA לא זיהה שום דבר חדש...

אם יש לי במקרה מודם סלולארי במחשב זה יכול להיות נפלא!

מישהו מכיר?

יכול לעזור?

פורסם

זה סה"כ הכנה בלוח האם למודם סלולארי ... מאחר והכרטיס הסלולארי לא בא עם תושבת לסים

זה בלוח עצמו... סה"כ הכנה

לצורך התקנת המודם הסלולארי צריכה להיות גם הכנה נוספת במסך עצמו

שלא סביר שיש לך ...אבל אפשר לבדוק את זה בקלות - בX61S אמורה להיות בליטה אם כן בצד של המסך עצמו

פורסם
  • מחבר

את האמת שיש איזושהי בליטה שקצת שמחה אותי...

אבל אז השקעתי , פתחתי את המחשב לגמרי והגעתי לסלוטים של ה mini pci , אז הכנה יש (אנטנה שעטופה בצינורית שקופה בנתיים) אבל אין לי את הכרטיס של המודם... לצערי...

סתם אני פשוט לא זוכר את המפרט המדויק של המחשב שהזמנתי כי הזמנתי מחשב מורכב מראש מחודש מלנובו ולא שלחו לי את המפרט אחרי ההזמנה..

פורסם

אם יש אנטנה , וזה WWAN READY

אז יש אפשרות לשתול לך כרטיס סלולארי בתוך המחשב ... בדור 3.5 - HSDPA

ואפשר יהיה לתקוע בפנים סים של אורנ"ג או סלקום .. ובעתיד גם פלאפון ...

הכרטיס כשלעצמו לא זול במיוחד - ואני אומר את זה בלשון עדינה מאוד ... הזמנתי כזה לא מזמן ללקוח (יש לו X300 ) שלא עניין אותו שום דבר, הוא רצה הכל מובנה בתוך המחשב , אתה יכול לתאר לעצמך למה ... לקוח שמשקיע כ"כ הרבה כסף בלפטופ קטן לא יעניין אותו והוא רוצה סלולאר מובנה ... :)

בכל אופן , ניתן , אם תרצה כמו שכתבתי לעשות לך סלולאר בתוך המחשב.

בברכת סופ"ש שקט ורגוע

טל.

פורסם
  • מחבר

על איזה סכום אנחנו מדברים?

פורסם

משהו כמו 200-250$

פורסם
  • מחבר

וואה וואה...

יקר לי...

אם היה לי תכנון להשאר בארץ ל 18 חודשים הקרובים הייתי הולך על המבצע של סלקום וזהו...

בנתיים אני נאלץ להסתפק במודם דור 2.75 EDGE , אחד המודמים האיטיים ביותר שיש... זוחל לי

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לפתוח מודעה בדיוק בנושא, אז מצטער על ההקפצה, אבל משהו עדיין לא ברור לי.

אני לקראת רכישת Lenovo ThinkPad X61 יד שנייה, ויש לו אנטנה בצד ימין של המסך. אתם בעצם אומרים שהאנטנה לא אומרת שהמחשב מוכן לגלישה? כלומר, אני צריך יותר מאשר כרטיס SIM? הבנתי שזה כרטיס סלולארי יקר.

המוכר לא יכול לעזור לי משום שהוא לא מכיר את הפונקציה ואין לו מושג.

אם המוכר לא הכניס בעצמו כרטיס סלולארי, האם יש סיכוי שהמחשב הגיע איתו כבר בפנים או שבמאה אחוזים אין שם כלום?

פורסם
  • מחבר

אני הייתי פותח את המחשב ובודק

פורסם

השאלה עקרונית. האם אפשרי שהכרטיס הסלולארי יגיע מלנובו או שזה משהו שצריך תמיד להוסיף. לא לנחש! אם מישהו יודע, אשמח לדעת גם כן...

פורסם
  • מחבר

אני יודע להגיד לך בוודאות ,

בתור אחד שקנה את המחשב ישירות מלנובו ,

אם הוא קנה את המחשב בארה"ב בהרכבה אישית ולא כמחשב מוכן מראש (כמו שמוכרים בארץ) אז יש אופציה להוסיף תמיכה במודם סלולארי (אבל גם אז אני חושב שזה לחברה ספציפית כמו AT&T וכו').

גם המסך צריך להיות שונה ואכן בצד ימין שלו צריכה להיות מן אנטנה .

אני לא יודע על איזה אנטנה אתה מדבר כיוון שגם אצלי ישנה מן בליטה כזו בצד הימיני של המסך ולא בטוח שמדובר באנטנה.

קשה לי להאמין שבארץ מכרו מחשבים כאלה עם מודם BUILT_IN..

אני אומר שוב , אני הייתי פותח את המחשב ובודק לבד, מדובר בפעולה ממש לא מסובכת שתיקח במקרה הגרוע ביותר 5 דקות.

פורסם

ממש תודה שאתה מנסה לעזור, אבל חסר לי מידע. אני שואל שאלה עקרונית. גם אם אפתח ואגלה שם מודם סלולרי לא אדע אם זה מתאים לארץ, וגם אתה לא.

לכן, אם יש מישהו שיודע בנושא, אשמח להשלמת מידע.

פורסם
  • מחבר

את האמת?

הבדיקה היותר פשוטה שאתה יכול לעשות זה להשיג ממישהו SIM דור 3.5 עם חיבור לאינטרנט (יש כאלה מלא היום בגלל המבצע של סלקום וכל זה) , לשים את ה SIM בסלוט במחשב ולראות אם יש זיהוי של החומרה , במקרה הצורך תתקין גם דרייברים ותבדוק אם מתחבר או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים