עבור לתוכן

מחפש אוזניית BLUETOOTH לפלא. עד 300 ש"ח גג. מה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

פרטים בכותרת.

שיהיה איכותי ויחסית זול.

תודה :)

פורסם

ממליץ על ה-VOYAGER של אותה חברה,

למרות שהיא יותר גדולה, רוב המשקל הוא מאחורי האוזן ככה שלא מרגישים את הכובד, האיכות שיחה מדהימה אין הרבה ברמה שלה ובמיוחד בטווח מחירים הזה.

פורסם

^ היא באמת אוזניה מעולה, ונחשבת לאחת האוזיות הטובות ביותר של החברה, סינון הרעשים שלה ממש טוב.

אבל לדעתי היא גסה מדי, ונראת כמו מכשיר שמיעה.

זה טוב לאנשים שצריכים אוזניה לדיבור ארוך בתנאים כמו נסיעה עם חלון פתוח או הליכה בכביש סוען.

לשימוש פשוט אני אישית הייתי מעדיף את ה610

פורסם

מצטרף לחיפושים של פותח הת'רד,ה610 באמת נראית טוב.

במידה ותקנה אותה,אשמח אם תצרף רשמים.

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון שהיא אחלה אוזניה, למחיר שלה היא אחלה, אבל אני לא ממש אהבתי את איכות הבניה.

מנסיון להרכיב אותה נשברו לי שני ראשים מתוך שלושה (איזה מזל שנשברו הקטן והגדול :smile1: ) והיא נופלת לי מאוזן לפעמים.

אבל אני חושב שהאוזן שלי מוזרה חושרמוטה, אז אל תקח את זה בתור דוגמא ;D

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון שהיא אחלה אוזניה, למחיר שלה היא אחלה, אבל אני לא ממש אהבתי את איכות הבניה.

מנסיון להרכיב אותה נשברו לי שני ראשים מתוך שלושה (איזה מזל שנשברו הקטן והגדול :smile1: ) והיא נופלת לי מאוזן לפעמים.

אבל אני חושב שהאוזן שלי מוזרה חושרמוטה, אז אל תקח את זה בתור דוגמא ;D

אפשר להעלות אולי כמה תמונות בגודל טבעי,לא של האוזן כמובן..... ;)

פורסם

המצלמה שלי לא אצלי, אז אין לי ממש איך לצלם, אבל הנה כמה מהפלאפון:

14062008001lx1.jpg

14062008003oc1.jpg

פורסם

יש לי את המוטורולה H700

אני די מרוצה

חפש תמונות באינטרנט...

פורסם

ראיתי,לא כ"כ אהבתי את העיצוב של הH700.

D0RI - תודה על התמונות,הקליפס השחור שבתמונה אמור לשבת על אחורי האוזן?חוץ מזה,איך מטעינים את האוזנייה?

תודה.

פורסם

התושבת היא אופציונלית, ושמים אותה מאחורי האוזן (היא זזה, וניתן להרכיב אותה לשתי האוזניים)

מטעינים אותה עם מטען חשמל רגיל לחיבור מיוחד קטן

פורסם

אחלה,תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות

לא הבנתי מה זה חשוב לקנות דרך קרט? :s05:

וההבדלים בין ה610 לוויאג'ר משמעותיים? יש אולי למישהו תמונות של הויאגר ב100%? כי אני די דברן בטלפון... זה גם לעבודה שאני מדבר הרבה בפלא..

ואיפה יש חנויות באזור ר"ג מומלצות לקנות?

תודה!!

פורסם

הוא התכוון שחשוב לקנות את האוזנייה בחנות שנותנת עליה אחריות רשמית של קרט - שנתיים.

תשים לב שמבחינת עיצוב וישיבה על האוזן הוויאג'ר די מסיבית מאחורה,כמו שמישהו אמר,מדובר על אוזנייה שמותאמת יותר לתנאי חוץ(וויאג'ר).

פורסם

אם אני לא טועה לווויג'ר יש אפשרות להפוך לאזניית סטריאו... זה יכול להיות נחמד לפעמים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים