עבור לתוכן

לא מופיע לי SP3 בעידכונים האוטומטיים..

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי!

בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3..

יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3.

למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים?

צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..

פורסם

מצטרף לשאלה.

כשיצא ה SP3 הוא הופיע לי בעדכונים האוטומטיים אבל רציתי שיעבור קצת זמן על מנת לקבל עליו פידבק וכו'... עכשיו אני מעוניין להתקין ומשום מה

הוא נעלם מהעדכונים האוטומטיים...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הדיון הזה יעזור לי?

למה לא מופיע לי ה SP3 בעידכונים האוטומטיים אלה ה SP2?

תודה.

פורסם

לפי מה שקראתי לאחרונה מיקרוסופט טרם שחררה את ה SP3 באופן רשמי.

לפני כחודש קיבלתי הודעה להוריד עידכון SP3 , (אצלי מוגדר לא להוריד אוטומטית עידכונים) לחצתי על הורד אולם העידכון לא ירד. מאז נסיתי לעדכן דרך Windows Aupdate אבל לא הופיע עדכון של SP3. מכך אני מסיק שאכן החבילה לא שוחררה רשמית.

אשמח אם מישהו יתקן אותי.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני יתקין עכשיו SP2 לא תהיה בעיה להתקין SP3 כאשר הוא ישחורר?

אגב פירמטתי ביגלל שהמחשב שלי פשוט קרס! ולא מרוגלות ושטויות, אחרי איזה חודשים שהתקנתי

SP3 אתמול המחשב פשוט היה על 100% CPU גם שלא נגעתי בו!!

אתמול שכיביתי את המחשב הוא עשה 14 עידכונים הרוב של office 2003 יכול להיות שיש קשר לזה ולא לSP3? כי זה אלה היו העידכונים האחרונים!

שום דבר לא עלה פשוט סיוט! חשבתי שהמעבד הלך פירמטתי והיסתדר בגלל זה אני חושש להתקין שוב SP3 למרות שרק אחרי חודשיים בערך הופיע.

פורסם

אתה בשקט יכול לעדכן מ SP2 ל SP3 ולמה למהר להתקין את ה SP3 . תמתין בסבלנות עד שהחבילה תשוחרר רשמית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים