עבור לתוכן

האם היחס שקיבלתי בחנות זו עילה לתלונה ואם כן אז איך?

Featured Replies

פורסם

מה זה כאילו פעם ראשונה בחייך שאתה נתקל ביחס מועדף למי שיש יותר כסף? ::)

ככה זה בכל מקום ובכל דבר. תגיע למוסך (דמיוני) עם איזה קורולה ומאחוריך נכנסת פורשה - למי יתייחסו יותר טוב? אליו. למה? כי יש לו יותר כסף. העולם אכזר.

בקשר לתלונה - אתה יכול להתלונן למי שמעליו. איך? תתקשר לחנות ותגיד שאתה רוצה טלפון עם מי שאחראי על המנהל. ישאלו למה, תגיד שאתה רוצה להתלונן. רק לתשומת לבך, הסיכוי שתיפול על צדיק הוא אולי 1%. סביר להניח שהאחראי "יתנצל" בפניך, אבל בפועל הוא יגבה אותו. למה? כי כנראה מהבחור עם האופניים היקרות הוא יוציא יותר כסף ממך.

אני חושב שגם הצד העשיר אשם בהתפנקות הרבה שלו, אם אני הייתי במצב שלו לא הייתי מרגיש בנוח לעקוף מישהו בתור.

אלא אם זה עמדה מיוחדת VIP.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שגם הצד העשיר אשם בהתפנקות הרבה שלו, אם אני הייתי במצב שלו לא הייתי מרגיש בנוח לעקוף מישהו בתור.

אלא אם זה עמדה מיוחדת VIP.

עם כזאת גישה לא תצליח להיות עשיר בעולם של ימנו :hat:

פורסם
  • מחבר

את הכסף שלי הם כבר קיבלו. אם לא אגיע לתחזוקה אני היחיד שיפסיד מכל הסיפור. למרות זאת אין לי כוונה להגיע לשם יותר. התחזוקה השטותית הזאת (ניפוח צמיגים וחיזוק כמה ברגים) לא שווה את הכאב הראש שאני צריך לעבור כדי להביא את האופניים לת"א. להבא אעשה את הטיפול בבית ובתקלות יותר חמורות אקח את האופניים לסדנא באשדוד. למעשה, הסיבה היחידה שרכשתי ב-CTC הייתה בגלל מבחר אופניים יותר איכותי, אבל את התחזוקה אפשר לעשות גם באשדוד. אם כבר השירות שם יותר טוב. אין להם עומס מטורף והם לא מרימים את האף בגלל שהם מוכרים אופניים ב-16,000 ש"ח על בסיס יומיומי.

פורסם

טוב, לפחות לקוח אחד עתידי הם איבדו :P. תכננתי לקנות מאצלהם אופני טרק 4500 בעוד חודש, כי כמה אנשים המליצו על החנות, אבל עכשיו נראה לי שאבחר ברשת אחרת.

פורסם
  • מחבר

גם אני בהתחלה שקלתי לקחת 4500. אחרי מחשבה הגעתי למסקנה שלא משתלם להוסיף עוד 700 ש"ח בשביל בלם קדמי טיפה יותר טוב ו-27 הילוכים.

פורסם

אז על איזה דגם הלכת בסוף? ובאופן כללי, אתה מרוצה מהם (ביחס לעלות)?

פורסם

ה700 שקלים הבדל בין ה4400 ל- 4500 עושים הבדל ( תלויי אם האופניים משמשים אותך מעבר לרכיבה קלילה...)

וד''א בקשר להעדפה בין לקוח שמשלם יותר זה יכול לקראת הרבה פעמים ובהרבה מקומות כייוון שבדרך כלל חנויות אופניים נוהגות לעשות תור לתיקון עפ''י הרמה של האופניים...

הוא שסתם זה היה רוכב תחרותי שהיה צריך איזשהו תיקון דחוף... (גם אפשרות - לא כל כך ריאלית לפעמים... אבל אפשרות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים