עבור לתוכן

EIZO CE210W כתחליף לS2111W

Featured Replies

פורסם

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB,

אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות.

אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות:

האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים?

ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים)

והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

פורסם

ל-CE210 יש פיצ'רים מתקדמים כגון כיול של ה-LUT, הוא בא עם התוכנה של Eizo לכיול (אבל לא עם מכשיר כיול). בסה"כ הוא מאוד מוטה כלפי גרפיקאים שיש ברשותם מכייל.

הוא יציג צבעים יותר מדוייקים, אבל אתה צריך לשאול את עצמך כמה השימושים שלך הם Color critical, ואם במחיר שלו לא תעדיף ללכת על מסך יותר גדול, עם דיוק צבעים קצת פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

השימושים העיקריים שלי הם עיצוב גרפי לדפוס ועריכת תמונות שאני מוכר לאתרי STOCK כך שדיוק הצבעים חשוב לי.

מבחינת גודל אני עובר מ CRT 19 אז יש פה שיפור די משמעותי בשטח העבודה לא?

מחיפוש בפורום נתקלתי ב-HD2441W, האם התכוונת לסוג מסך כזה?

פורסם

בוודאי שהעלייה מ-CRT "19 תיתן לך תוספת משמעותית לשטח העבודה.

יש ברשותך מכייל? יש לך כוונה לקנות אחד? גם מסך כגון ה-CE210 עלול לתת תוצאות לא מיטביות אם הוא לא מכויל באופן תדיר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שאהיה חייב לכייל את המסך. האמת שהמליצו לי להזמין כל כמה זמן מישהו שיכייל אותו עבור 1500 ש"ח אבל אני שוקל ברצינות לקנות קולורימטר וללמוד לעשות את זה בעצמי.

אני אשמח להמלצות בנושא.

פורסם

בסטיקי יש קישורים שמתייחסים למכייל חומרתי (קולורמטר). נראה לי שבחנויות העוסקות בתחום הצילום ומוכרות ציוד מסוג זה לא יסרבו לתת הדרכה ראשונית למי שרוכש מכייל דרכן.

בפעם האחרונה ששמעתי קולורמטר Gretagmacbeth Eye-One Display 2 עולה בסביבות ה-1700-1800 שקלים כולל מע"מ באופן ישיר דרך יבואן רשמי (קבוצת שמעוני) אבל זה היה לפני זמן רב ואולי המחיר ירד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים