עבור לתוכן

[עזרה] צריך חוות דעת על מחשב גימיניג עד 10אלפים שקל

Featured Replies

פורסם

אתה חוצפן ואין לי שום סיבה להתווכח איתך או להצטדק.

אני רק אציין בפני הקוראים האחרים - שאפשר לשים לב למעלה,שרשמתי בפירוש שהם אין סיבה לקחת מפרטים כאלה והצעתי מפרט תחליפי עדיף וזול בהרבה.

וכן,טעיתי לגבי הלוח - איך זה מתקשר לידע בחומרה? אנשים נוטים לשכוח ולהתבלבל.

לגבי המעבדים,הוכח מזמן שהזיכרון מטמון בקושי בעל השפעה על הביצועים.

אם יש לך מבחן ביצועים של שני המעבדים הנ"ל כדי שנוכל לראות מי עדיף - אשמח לראות.

תקרא פה קצת :

http://www.overclock.net/intel-cpus/330421-q6700-q9300.html

והבן אדם מתכנן לעשות OC רציני..

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לייף, את ההערות שלך תשמור לפרטי או לעצמך, שמור על תרבות דיון!

פורסם

לייף, את ההערות שלך תשמור לפרטי או לעצמך, שמור על תרבות דיון!

אני מצטער, אני קראתי כמה מפרטים שלו שנכתבו לאחרונה ואני פשוט לא מסוגל להתאפק בגלל כמות האי דיוקים שלו..

פורסם

או קיי, אבל יש צורה לרשום דברים ויש תרבות דיון. אתה יכול להעיר בפרטי או מעל דפי הפורום אבל בצורה שמכבדת אותך ואת הנמען.

פורסם

לגבי המארז. על פי סקירות שקראתי, מלבד המשקל והמראה, לא ברור אם יש יתרון למארזי אלומניום, ככל הנראה אין להם תפקיד כאמבט חום משום שאין מגע בין האלמנטים פולטי החום לגוף המארז ובנוסף למארזי פלדה כבדים יש יתרון במובן שהם בולעים ויברציות יותר טוב (פחות רעש). אם אתה לא ממש חייב אלומיניום, אני מתקשה לראות סיבה סבירה להוציא יותר מ-700 ש"ח על מארז (P182).

מאחר שחלק חיוני במחשב גיימינג (ובכל מחשב בכלל) הוא ממשק האדם-מכונה ומאחר שכבר דובר בפורום זה רבות שהתועלת המתקבלת מכל שקל מעבר ל-7,000 בערך היא זניחה, אני חושב הגישה המאוזנת והנכונה יותר תהיה להוריד את התקציב המיועד למחשב גופו ולהשקיע במסך משובח, מקלדת ועכבר נוחים ומדויקים ובמערכת קול איכותית. גישה כזאת תעצים את התמורה לכסף באופן משמעותי.

לייף, חבל שלא שמת לב ש-xtract כתב במפורש שמדובר במפרט רהבתני ובזבזני. ואם כבר אתה רוצה לתת דוגמא למעבד גיימינג אבסולוטי אז היית צריך לתת את ה-E8400 או E8500 שקורעים לגזרים גם את ה-QX9770 ברוב המשחקים הקיימים היום.

פורסם
  • מחבר

אהלן שוב חברים , לאור היציאה של הכרטיס החדש וההבנה שהוא יותר טוב משני כרטיסי מסך Geforce 9800gtx

ומציאת הכרטיס geforce gtx 280 כבר עכשיו בחנויות שניתי את המפרט לזה :

http://tms.co.il/preview/spec/4h5wzpbv

אשמח לקבל שוב חוות דעת נוספת עליו , ולדעת האם 2 כרטיסי מסך GEFORCE 9800 GTX ,באמת פחות טובים מהכרטיס החדש הנ"ל?

תודה.

פורסם

לגבי המארז. על פי סקירות שקראתי, מלבד המשקל והמראה, לא ברור אם יש יתרון למארזי אלומניום, ככל הנראה אין להם תפקיד כאמבט חום משום שאין מגע בין האלמנטים פולטי החום לגוף המארז ובנוסף למארזי פלדה כבדים יש יתרון במובן שהם בולעים ויברציות יותר טוב (פחות רעש). אם אתה לא ממש חייב אלומיניום, אני מתקשה לראות סיבה סבירה להוציא יותר מ-700 ש"ח על מארז (P182).

מאחר שחלק חיוני במחשב גיימינג (ובכל מחשב בכלל) הוא ממשק האדם-מכונה ומאחר שכבר דובר בפורום זה רבות שהתועלת המתקבלת מכל שקל מעבר ל-7,000 בערך היא זניחה, אני חושב הגישה המאוזנת והנכונה יותר תהיה להוריד את התקציב המיועד למחשב גופו ולהשקיע במסך משובח, מקלדת ועכבר נוחים ומדויקים ובמערכת קול איכותית. גישה כזאת תעצים את התמורה לכסף באופן משמעותי.

לייף, חבל שלא שמת לב ש-xtract כתב במפורש שמדובר במפרט רהבתני ובזבזני. ואם כבר אתה רוצה לתת דוגמא למעבד גיימינג אבסולוטי אז היית צריך לתת את ה-E8400 או E8500 שקורעים לגזרים גם את ה-QX9770 ברוב המשחקים הקיימים היום.

שמתי לב לזה, אבל אפשר לבזבז בחוכמה על רכיבים שתואמים אחד לשני ושעדיין ישאר איזון במפרט, לא לחפש את המארז היקר ביותר ולשים אותו סתם ללא סיבה (מילא אם הוא היה שווה את הכסף) , לא לשים מעבד חלש למשחקים (Q9300) וSLI של 9800GTX, הדבר יוצר צוואר בקבוק.

קצת הבנה בתחום, לא ביקשתי הרבה..

פורסם

שמתי לב לזה, אבל אפשר לבזבז בחוכמה על רכיבים שתואמים אחד לשני ושעדיין ישאר איזון במפרט, לא לחפש את המארז היקר ביותר ולשים אותו סתם ללא סיבה (מילא אם הוא היה שווה את הכסף) , לא לשים מעבד חלש למשחקים (Q9300) וSLI של 9800GTX, הדבר יוצר צוואר בקבוק.

קצת הבנה בתחום, לא ביקשתי הרבה..

איזה צוואר בקבוק בראש שלך? :/

פורסם
  • מחבר

בבקשה, אני מבקש עזרה פה כי אני לא מבין כמוכם , ואתם הופכים את האשכול להתעסק בתאפל ולא בעיקר באשכול זה.

אשמח אם תעזרו לי בבקשה,

אהלן שוב חברים , לאור היציאה של הכרטיס החדש וההבנה שהוא יותר טוב משני כרטיסי מסך Geforce 9800gtx

אשמח לקבל שוב חוות דעת נוספת עליו , ולדעת האם 2 כרטיסי מסך GEFORCE 9800 GTX ,באמת פחות טובים מהכרטיס החדש הנ"ל?

תודה.

לפי הבנתי , צריך ספקים חזקים יותר בשביל כרטיס זה מעל 750.

אשמח בבקשה לעזרה , זה מחשב שהמטרה שלי להזמין אותו בימים הקרובים

פורסם

אני חושב שכדי לך ללכת על המפרט של Life.exe

לדעתי מפרט מצויין..

לגבי הכרטיסים החדשים, הם עוד לא יצאו..והם כבר עולים בסביבות ה3 אלף, ככה שלדעתי זה לא שווה.

פורסם

איזה צוואר בקבוק בראש שלך? :/

זה כמו לנסוע בפראררי על 40 קמ"ש

פורסם

שמת לב שאמרת "צריך לבזבז בחוכמה?" - סתירה רצינית ביותר

ומה ההתיחסות הרבה למפרט תאורתי שנתתי לו? ובכלל לא שמתי שהוא מחפש משהו לאוברקלוק רציני כי לאחד כזה אני יודע שעדיף Q6700 וכמו שאמרו לך פה עדיף בכלל 8400 אם ככה וכו'..

ובאופן כללי,לא משנה כמה אי דיוקים יש לי אתה מוזמן לגלות שזה נובע ממהירות,פזיזות או סתם טעות אנוש וממש לא מחוסר ידע.

אני לא חייב אף הסבר - אבל כמו שאמרו לך פה,יש דרך לרשום דברים ובטח שלא לפגוע בי בפורום בפרהסיה.

פורסם

שמת לב שאמרת "צריך לבזבז בחוכמה?" - סתירה רצינית ביותר

ומה ההתיחסות הרבה למפרט תאורתי שנתתי לו? ובכלל לא שמתי שהוא מחפש משהו לאוברקלוק רציני כי לאחד כזה אני יודע שעדיף Q6700 וכמו שאמרו לך פה עדיף בכלל 8400 אם ככה וכו'..

ובאופן כללי,לא משנה כמה אי דיוקים יש לי אתה מוזמן לגלות שזה נובע ממהירות,פזיזות או סתם טעות אנוש וממש לא מחוסר ידע.

אני לא חייב אף הסבר - אבל כמו שאמרו לך פה,יש דרך לרשום דברים ובטח שלא לפגוע בי בפורום בפרהסיה.

כן, אתה כנראה לא מבין מה המשמעות של 'לבזבז בחוכמה', לבזבז בחוכמה זה בעצם לשים חלקים שפותח האשכול לא זקוק להם בגלל היותם טובים מדי וניתן לחסוך אותם, אבל מה שאתה שמת, זה פשוט זרקת את הדבר היקר מבין הרשימה ושמת אותו במפרט בלי שום חשיבה האם החלק הזה תואם בכלל, וכל זה רק בשביל לתת לנו דוגמא לבזבוז, לא ממש הצליח לך :lol:

פורסם

אתה אולי צודק..אני באמת מתקשה להציע לאנשים מפרטים מבוזבזים שישלחו את הכסף שלהם הישר לפח

פורסם
  • מחבר

בבקשה, אני מבקש עזרה פה כי אני לא מבין כמוכם , ואתם הופכים את האשכול להתעסק בתאפל ולא בעיקר באשכול זה.

אשמח אם תעזרו לי בבקשה,

לפי הבנתי , צריך ספקים חזקים יותר בשביל כרטיס זה מעל 750.

אשמח בבקשה לעזרה , זה מחשב שהמטרה שלי להזמין אותו בימים הקרובים

תודה.

ושוב , אצטט את השאלה האחרונה

אם יש צורך שאני אפתח נושא חדש או שתוכלו לעבור לפרטי? ולעזור לי פה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים