פורסם 2008 ביוני 1817 שנים דיי קרירין אתה כזה בחורה....למי אכפת מהקול של ג'יימס שהשתנה בהופעה חיה?אם אתה רוצה להאזין לדבר המקורי תקשיב לדיסק וזהו, להופעה חיה באים כי היא חיה.אין מה לעשות שהסאונד לא משולם, ככה זה, אלא אם כן אתה מעדיף playback כמו בהופעות של בריטני ספירס.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים הופעה חיה לא צריכה להיות מסריחה או פילבק קבל את ONE של פעם בהופעה חיה http://www.youtube.com/watch?v=H5BoQ1qPPRs&feature=related
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מכיר, יש לי את ה-dvd, פשוט בן זונה של דבר בכל מקרה לא הבנתי מה רצית להגיד בפוסט שלך, ההופעות שלהם רחוקות ממסריחות. אם הקול לא משהו תמיד יש את המוזיקה המדהימה (שבדרך כלל) נשמעת מצויין.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים נו בסדר הוא לא מושלם, אבל אתה כל כך אנטי נגד ההופעות שלהם, אפשר לחשוב שהקול הופך את ההופעה לחרא.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אמרתי לך מזמן שאין לי בעיה אם המוזיקה רק הקול של הסולן איך שהוא היום אל תבוא, רק תשתוק כברעריכה: וואו, הוידאו! יא רבעק, האיכות.. פעם הם היו באמת יותר טובים
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים הקול שלו אחלה!הוא קרע תגרון בהופעה במשך שעה וחצי והוא נשמע אחלה.זה לא יעזור לך, הוא איבד את הקול.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אז מה, אבל עדיין אני נהנה מהשירה שלו.אני לא יכול להגיד שזה הורס לי את החוויה, כי זה לא
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים טוב די אפילו לי נמאס אלו שמוכנים לקבל אותו ככה אתם מוזמנים ללכת להופעה אלו כמוני שלא מוכנים תמיד יש את הדיסקים הישנים וזהו
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים זהו אבל הקטע שאין אף אחד כמוך.אף אחד לא יוותר על הופעה של מטאליקה בישראל (אני משער שהאחרונה) וישב בבית לשמוע דיסקים ישנים.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים sjkpo אתה פשוט לא מכיר את מטליקה הישנים אני יסביר לך את זה ככה אם מטליקה הישנים זה פורשה חדשה מה שיש בלינק שלך זה סוסיטה שעברה תאונות
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים כמה קבעון בבנאדם אחד...לך תסתגר בבקתת האייטיז שלך עם לופים של נשואים פלוס.אם כבר, בתקופת אלכוהוליקה (2003-2005 ככה) ג'יימס היה ממש גרוע. מאז הגמילה הוא נשמע הרבה יותר טוב, ואתה יכול להשוות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.