פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אני לא מבין מה ההתלהבות מטליקה של היום חוץ מהאינדיאני החדש שהביאו צריכים ללכת להופיע בבית אבות אם יתר בני גילם הם אולי יעריכו את הזבל שהם מיצרים אחרי האלבום השחור דרך אגב לסולן נדפק הקול אחרי האלבום השחור ככה שגם את המוזיקה הישנה והטובה שלהם הם לא מסוגלים לעשות לשירים גדולים כמו ONE לדוגמה צריכים סולן שיכול לתפקד ולא סולן נכה מבחינה קולית
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אני אהבתי אותם מאוד שהם עשו שירים כאלו תשווה את זה לביצוע העלוב הזה ותבין http://www.youtube.com/watch?v=cLw8MWb696k
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים א. אתה משווה לייב לאולפןב.הסאונד בשיר הזה ספציפית היה גרוע (בהתחלה) בשאר ההופעה הסאונד הרבה יותר טוב (אני מדבר על הציוד לא על האנשים)
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אני מדבר על הקול של הסולן -לא הדברים מסביב הייתי לו בעיה רצינית בזמנו בגרון ומאז הקול שלו לא חזר להיות אותו הדבר תבדוק את זה באיזה שיר שאתה רוצה הוא פשוט לא מספק את הסחורה כבר שנים
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים טוב אז מטליקה פחות טובה ממה שהיא הייתה בעברעדיין,לדעתי כל מי שלא יבוא להופעה רק בגלל ש"הסולן כבר לא כמו שהוא היה פעם" הוא סתם פוץ
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים הסולן זה רכיב מאוד משמעותי מלהקת רוק כבד זה כמו שתבוא ותגיד לי בו תצא אם כוסית על בת 20 היום או שתצא אם אותה בחורה שהיא כבר בת 50 מקומטת ושכוח הכבידה גמר לה על הדברים החשובים במילים אחרות אתה מוזמן ללכת לשלם מחיר מופקע לבחורה זקנה ומקומטת כמו מטליקה של היום מילא הייתי מבין אם זה היה IRON שעוד סבירים ובכלל צילי פפר שלא יודע איך אבל יזדקנו מצוין אבל מטליקה פשוט יזדקנו גרוע -ואין מה לעשות זה גם קורה בחיים
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אין שום קשר בין הגיל של הסולן לבין מה שהוא עושה, קח לדוגמא את איירוסמית'...הבעיה עם מטאליקה זה שהם באמת כבר לא מלהיבים על הבמה, למעשה זה די עצוב......מצד שני, כשאתה מקשיב ללהקה כבר כמה שנים טובות, זה לא אמור כ"כ לשנות לך, לא?
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים קרירין אתה סתם פוץ שהולך אחריי המיינסטרים שאומר "מסחור מסחור" ומנסה להצדיק את הקמצנות שלו!
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים זה כן משנה כי גם מבחינת איכות וגם מבחינת הופעה זה פשוט לא אותה הליגה החלק של הגיל היה בצחוק ובגלל זה הזכרתי את צילי שלמרות הגיל יכולים ללמד את כולנו מה זה להיות מגניבים לאומת זאת מטליקה שהייתה להקה מופרעת לגמרי אפכה להיות מאוד ממוסדת ונחנחית אני יכול להבין להקות כמו אירון שבגלל הגיל ירדו חלקית ברמה אבל אם מטליקה הם היו צריכים להחליף סולן לפני שנים בגלל שמבחינה קולית הוא לא מתפקד שנים מבחינתי היו נותנים לו להיות גיטריסט נוסף ונותנים למישהו אם גרון להיות הסולן
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים קרירין - קשה לי להאמין, שלמרות כל הבעיות של הלהקה היום, אם תבוא אתה לא תהנה.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים תראה אני מעדיף לשמוע את מטליקה הישנה והטובה במחשב\MP3 להגיד לי שאני אוהב את הלהקה איך שהיא היום זה מגוחך זה כמו להגיד לי שאני אוהב את סרטי מלחמת הכוכבים הטרילוגיה החדשה יש דברים שמזדקנים טוב כמו יין ויש דברים שמזדקנים רע כמו חומוס מטליקה כמובן הזדקנה כמו חומוס -ואם תקדיש זמן לדיסקים כמו AJFO\מאסטר אוף פפטס \האלבום השחור תבין טוב מאוד למה הם לא באותה הליגה היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.