פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מטאליקה, להקת המטאל המצליחה אולי בכל הזמנים, תגיע כנראה בספטמבר להופעה שלישית בארץ הקודש.כנראה שההופעה תיערך בהיכל נוקיה (או בשמו העממי יד נוקיהו =]).http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554671,00.html
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים והכרטיס? רק 500$.אני דווקא אוהב לסוע להופעות האלה.אבל לאט לאט המחירים מתפסים לגבהים כאלה,שהמחיר שלו זה כמו שבוע עבודה. (לנוער)וזה מוריד משמעתית את המוטיבציה ללכת להופעות הללו.
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מחבר הולכים עם המסחור עד הסוף...מה הקשר? הם באים להופיע, מה מסחור בזה?מקווה שהם יגיעו ושלא יבטלו כמו הרבה אמנים אחרים.
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים נמאס כבר לשמוע את זה על METALLICAמסחור מסחור מסחורמה אתם רוצים שהם יעשו? זה העבודה שלהם , הם צריכים לחיות , הם צריכים כסף אם הם היו חיים ברחוב הם בטוח לא מוציאים שירים כאלהאני אישית חושב לפחות שמסחור זה כמו נינט טייב , גועל נפש, מכרה את עצמה לפלאפון לא שזה קשור לדיון , אבל זה קשור למסחור
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מחבר נאני אישית חושב לפחות שמסחור זה כמו נינט טייב , גועל נפש, מכרה את עצמה לפלאפון לא שזה קשור לדיון , אבל זה קשור למסחורמסכים איתך. שוב לא הבנתי מה הקשר של ההופעה הזאת למסחור של מטאליקה? הם עושים סיבוב הופעות ובאים להופיע פה.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אני רוצה לראות מישהו אחד שרוצה שהם לא יופיעו כאן בגלל שזה יוציא אותם ממוסחריםאישית, ממש לא אכפת לי כמה מוכשרים הם אני רוצה לשמוע master of puppets וone בלייב
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים זה לא משנה שהאלבומים האחרונים לא משהו, זה לא שהם ינגנו רק אותם... זו תהיה הופעה ארוכה... בהיכל נוקיה יש מקום לבערך 12,000 איש...בכ"א אני לא מתכוון להפסיד את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.