עבור לתוכן

עזרה עם הזמנה מ-skypc

Featured Replies

פורסם

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?!

נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח...

אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח

יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? :| זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות)

ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב...

לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה?

Somebody help :s05:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר ליצור איתם קשר, לא ענו לי...

חשבתי שאולי למישהו פה כבר יש ניסיון עם זה ויוכל לעזור...

פורסם

תשמע, על פי הניסיון שלי עם החנות הנ"ל הם ענו כל פעם שהתקשרתי אולי התקשרת בשעה שהחנות סגורה או משהו, הכי טוב תחכה למחר בשעה נורמלית ותצלצל ויגידו לך את כל הפרטים המדויקים.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, היום הם ענו לי והסבירו לי את העניין :)

תודה בכל מקרה!

פורסם

אתה יכול לכתוב פה את ההסבר בשביל שגם אחרים ידעו?

פורסם
  • מחבר

אז ככה -

משלוח של 39 ש"ח - עם שליח תוך 4 ימי עסקים, למשלמים באשראי

משלוח של 49 ש"ח - עם שליח תוך 4 ימי עסקים, למשלמים במזומן לשליח

משלוח שך 69 ש"ח - מי שקונה מערכת מחשב, לאחר הרכבה (שעולה 79 ש"ח בלי שום קשר), צריך לבחור באופציה הזאת שזה

משלוח עם שליח תוך 4 ימי עסקים למערכת מחשב לאחר הרכבה

האמת שאני עד עכשיו לא מבין למה יש בכלל הבדל במחירי המשלוח, זה לא שלשלוח מחשב מורכב זה יותר יקר מלשלוח את כל החלקים בנפרד...

בתכלס זה יוצא אותו משקל בדיוק, ואפילו מחשב מורכב תופס פחות נפח...

פורסם

בדרך כלל לא קונים 10 חלקים בניפרד מאותו מקום. אתה צריך לזכור שהם חייבים לספק לך את כל האריזות, תופס הרבה מקום לשליח :screwy:

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני קונה את כל החלקים כדי להרכיב בבית, אז אני חוסך 79 ש"ח הרכבה + 30 ש"ח משלוח... והם עדיין צריכים לשלוח לי את כל הקופסאות מן הסתם.

עדיין לא מבין את ההגיון

פורסם

לא יודע מה איתך

אני השקעתי מזמני ונסעתי מירושלים לחנות שלהם רק כדי לקנות את המחשב פיזית אצליהם בחנות.

it was motherfucker ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים