עבור לתוכן

האיש השמן בעולם חולם לקום על רגליו בחתונתו

Featured Replies

פורסם

אני פשוט לא מבין איך זה מגיע ל300+ קילו

הם לא עוצרים ב200-250 (או שהם מאבדים את יכולת ההליכה) ואומרים לעצמם "נראה שיש לי בעיה, אולי לאכול 20 קילו אוכל ביום זה לא בריא..."

חוץ מזה ברגע שהם לא יכולים ללכת, מי לאזעזל מממן אותם? למה ממשיכים לתת להם אוכל??

תכלס זה מה שחשבתי, נגיד בן-אדם עצלן שלא עושה ביכלל ביכלל פעילות גופנית, רק טוחן כל היום, מגיע ל100KG לא נורא ממשיך לאכול מגיע ל150KG, זה לא מתחיל לעצור אותו? מגיע ל200KG איך לעזזל הוא ממשיך לאכול ומגיע לפאקינג 500KG?!

• תגובות 39
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ זה לא ממש נכון

אנשים יכולים להגיע למשקל הזה משתי סיבות בעיקר.

הראשונה זה בעיות הורמונליות מלידה או שהתפתחו, הוא צורך הרבה יותר ממה שהוא צריך או שורף וככה נוצר המצב הזה.

השניה זה התמכרות לאינסולין, ממש כמו סם. כשהוא אוכל מזון רווי בסוכר מופרש אינסולין בגוף שרק מגביר את הרעב. אם הוא פשוט מתמכר לאוכל ולאינסולין הוא צריך לעבור גמילה של ממש, שכוללת קיצוץ של הסוכר שהוא אוכל- שזה תהליך לא פשוט בשביל מי שרגיל לקבל כמויות עצומות של אינסולין כל יום.

פורסם

אולי הוא נולד ללא גנים של רקטום והוא רק אכל ולא חירבן :screwy:

אולי יש לו רקטום בצורת לב :lol:

פורסם

הוא ממש במצב נוזלי

פורסם

אולי הוא נולד ללא גנים של רקטום והוא רק אכל ולא חירבן

ענק ;D

פורסם

??? :o

say no more

פורסם

אשתו היא חתיכת מפגרת.

בשביל לרצות להתחתן עם בן אדם שנראה כמו.... לא יודע מה ההדרה אפילו, צריך להיות ממש דביל.

נכון- יש עוד דברים חוץ ממראה, אבל זה לא רק מראה, זה חייב להיות גם ריח (לרחוץ את הדבר הזה זה סיפור), סקס וחוץ מזה, זה פשוט מגעיל.

חתיכת אדיוט שלא היה מסוגל לסתום את הפה שלו כל החיים והפך לגוש שומן דוחה.

פשוט גועל נפש.

תתבייש.מדובר באדם עם נכות קשה.מי אתה שתשפוט אותו ותדבר עליו במילים כאלו?

פורסם

על מה אתה מדבר?!

בטח שאפשר לשפוט אותו, הוא היה טיפש מספיק להגיע למשקל הזה ואני אשפוט אותו בדיוק כמו שאני שופט מכורים לסמים ופושעים.

אם אתה מגיע למצב שאתה לא יכול לקום ואתה בן פחות מ90 ולא משותק כנראה שעשית משהו דפוק איפשהו בדרך.

פורסם

מה הקשר לטפשות? השמנה קיצונית כל-כך היא תוצאה של מחלה בד"כ.בין אם גופנית-גנטית,ובין אם נפשית.

אם אתה מגיע למצב שאתה לא יכול לקום ואתה בן פחות מ90 ולא משותק כנראה שעשית משהו דפוק איפשהו בדרך.

ומה עם קטועי-רגליים,חולי סוכרת,ועוד מליון מחלות וצרות?

פורסם

וואו llime כאילו לא ברור שהתכוונתי גם לקטועי רגליים ואנשים עם בעיות בריאותיות שהם לא self-inflicted.

ותגיד מה שתרצה, לא אכפת לי מה גרם לו להגיע למשקל הזה, ממני הוא לא יזכה לרחמים.

הוא הגיע לחצי טון, יש מספיק אנשים בעולם עם מחלות שגורמות להשמנה אבל איפשהו בין 150-300 הם מבינים שיש בעיה ומטפלים בה, זה כמו לרחם על מישהו שעישן 3 קופסאות ביום 40 שנה ואז קיבל סרטן ריאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים