עבור לתוכן

האיש השמן בעולם חולם לקום על רגליו בחתונתו

Featured Replies

פורסם

תמיד יש לרדת בגדול :) אני בטוח שיקבלו אותו אם הוא יבוא לארץ xD

• תגובות 39
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שהמראה/הריח/השומן שלו צריכים לדחות אותה. הדבר שכן צריך לדחות אותה הוא שהיא הולכת לטפל בו עד סוף ימי חייו, מדובר בחולה כרוני שאני מניח שיש לו סוכרת, בעיית לחץ דם, דיכאון (עקב היותו בבית כל הזמן) וכו' ואני אישית לא רואה סיבה שאדם שפוי בנפשו ייכנס למערכת יחסים שבה הוא צריך לטפל באדם אחר למשך כל ימי חייו, גם אם מדובר באדם שאותו היא אוהבת.

פורסם

כנראה יש בה רצון לסדר לו את החיים

טכנית הכל אפשרי עם רצון

פורסם

יש נשים שזאת המשיכה שלהן , להמשך לגבר יותר חלש או לחפש גבר לטפל בו , חוץ מזה יכול להיות שהיא התחתנה איתו כדי קבל דירה וכסף אחרי שהוא ימות , או שהיא יכולה לעזור לו לעשות דיאטה. אגב לא נראה לי שהוא אשם שהוא השמין ככה , פשוט נולד עם משהו לא טוב בגנים שגרם לו להשמין.

פורסם

יש נשים שזאת המשיכה שלהן , להמשך לגבר יותר חלש או לחפש גבר לטפל בו , חוץ מזה יכול להיות שהיא התחתנה איתו כדי קבל דירה וכסף אחרי שהוא ימות , או שהיא יכולה לעזור לו לעשות דיאטה. אגב לא נראה לי שהוא אשם שהוא השמין ככה , פשוט נולד עם משהו לא טוב בגנים שגרם לו להשמין.

אולי הוא נולד ללא גנים של רקטום והוא רק אכל ולא חירבן :screwy:

פורסם

אני פשוט לא מבין איך זה מגיע ל300+ קילו

הם לא עוצרים ב200-250 (או שהם מאבדים את יכולת ההליכה) ואומרים לעצמם "נראה שיש לי בעיה, אולי לאכול 20 קילו אוכל ביום זה לא בריא..."

חוץ מזה ברגע שהם לא יכולים ללכת, מי לאזעזל מממן אותם? למה ממשיכים לתת להם אוכל??

בקשר למשוגעת שרוצה להתחתן איתו, זה כבר נושא ליום אחר...

פורסם

אנשים במשקלים כאלה הם או אנשי סומו למיניהם או אנשים עם מחלה כלשהי

פורסם

למתאבקי סומו יש תזונה מיוחדת, זה לא שהם אוכלים ג'אנקפוד כל היום.

חוץ מזה, כמו שאתה שם לב, אין להם בעיה ללכת, לרוץ, ולעשות כל מה שאתה עושה- כי יש להם מספיק שרירים וכוח בשביל לתמוך במשקל שלהם.

פורסם

איפה אתה רואה שדיברתי על היכולת שלהם לפוצץ אנשים מכות?

הם שוקלים הרבה.נקודה.

פורסם

....ואיפה אתה רואה שאני דיברתי על זה? ???

הבחור ההוא הגיע למשקל כזה בגלל טונות של ג'אנקפוד. לא מחלה (אם כבר, מחלת נפש מסוג כלשהו)

פורסם

הכללתי את הליכה וריצה שאמרת בצורה הומוריסטית...

ויש אנשים שמגיעים למשקל הזה ממחלה מסויימת (לא, אין לי מושג איך קוראים לה או מה קורה לגוף)

פורסם

מחלה או לא, הזמן לטפל בזה הוא לא ב500-400

הם לא נולדו במשקל הזה ולא העלו אותו בשבוע

מתאבקי סומו לרוב שוקלים בין 100-200 (רובם לא עוברים את ה150) ויש להם שרירים שיכולים לשאת את המשקל הזה ולזוז איתו

פורסם

הבעיה המרכזית שלו עכשיו היא שאין שום סיכוי שהוא יהיה מסוגל לבצע פעילות גופנית, ולכן הסיכוי היחיד שלו לרדת במשקל בצורה טבעית (בלי ניתוח וכו) הוא לקצץ את כמויות המזון שהוא אוכל בצורה מטורפת. גם אז יש סיבוכים כי מן הסתם הגוף שלו צורך את כל הפחמימות החלבונים והשומן בכמויות האדירות שהוא בטח אוכל כדי להתקיים.

בלי עזרה מקצועית ממש קיצונית, זה הסוף שלו.

וסומואים שוקלים הרבה ונראים שמנים, אבל זה סיפור אחר לגמרי. מסת השריר שלהם אדירה, הם אפילו לא בכיוון של המצב שלו, וגם לא של האנשים שבאים ללרדת בגדול (שלידו נראים שחיפים). מתאבקי סומו הם קודם כל ספורטאים.

פורסם

זה לא מבאס אותה שהחזה שלו גדול משלה? ???

פורסם

הוא לא יכול לעשות ניתוח שאיבת שומן + מתיחת עור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים