עבור לתוכן

מישהו קנה בחנות top-shop? לא יודע אם לקנות את המחשב הזה ->

Featured Replies

פורסם

שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד.

אבל באתר הוא עולה 3600.

http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm

אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות.

תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי.

האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם?

תודה.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על החנות הזו, ואני חייב לציין שהמפרט נראה פשוט......עצוב.

אני בטוח שאם תפתח דיון חדש בפורום מפרטי מחשב, יוכלו להרכיב לך מפרט דומה או זהה באותו המחיר, מחנות מוכרת יותר. או לפחות להציע לך מפרט שיתאים טוב יותר לצרכיך.

פורסם

איכשהו, זה מאוד מזכיר לי את הצורה שבה אייבורי רושמים את תוכן המפרט... יכול להיות שזאת חנות שאייבורי פתחו בשביל לצאת מהסטיגמה של אייבורי?

פורסם
  • מחבר

ואני חייב לציין שהמפרט נראה פשוט......עצוב.

כן? נסה בעצמך להרכיב מפרט שבו 4 ג'יגהבית של זיכרון, Geforce 8800GTS או Geforce 8800GT הכמעט קרוב לביצועים של 8800GTS עם 512 זיכרון (במחשב שלהם - Palit 8800GT עם ג'יגה זיכרון), וגם מעבד עם ארבעה ליבות הם ח-ו-ב-ה, ללא שום פשרות. ותראה שלא תגיע למחיר נמוך ממה שהם מציעים, ספק אם תגיע למחיר שלהם. אני אומר שתגיע למחיר 4000 או משהו דומה.

(במחשב שלהם - סביר להניח שניתן להוסיף עוד 2 ג'יגה וזאת תוספת של 200 שקל, עדיין לא הגעת ל4000)

פורסם

יותר זול ואיכותי מהמפרט שלהם:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤937

קירור למעבד:

Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד.

כמות: 1 - מחיר: ¤73

לוח אם:

Gigabyte GA-P31-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤339

מארז:

Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU

כמות: 1 - מחיר: ¤290

ספק כוח:

FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC

כמות: 1 - מחיר: ¤201

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4

כמות: 1 - מחיר: ¤453

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤292

כרטיס מסך:

TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤899

כונן אופטי:

LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black

כמות: 1 - מחיר: ¤146

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ¤0

סה"כ: ¤3635

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3563

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/zvlhxek5

אבל באמת, שאלת האם החנות מומלצת.

אני לא מכיר ולא שמעתי עלייה, אבל אני ממליץ לך ללכת לחנויות וותיקות יותר כמו SKY-PC,TMS,IQPC וכדומה.

המפרט הזה נבנה מTMS, וכולל OC.

המפרט באתר שלהם מגיע עם ספק ומארז ג'נריים.

וזהו, תפנה לפורום מפרטי מחשב שיבנו לך מפרט, לפני הצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

שים לב שספק עם 450W לא מתאים כלל למחשב כזה. צריך 600W. כך שזה מעלה את המחיר ב100 שקל מינימום.

וגם, palit 8800GT super עולה 1078, לעומת הכרטיס מסך שלך שעולה 900 (בגלל התוספת RAM).

אך הזיכרון והקרור שהוספת בעצם מורידים את המחיר שלך ב270 ש"ח בערך. ככה שזה בערך מצטמצם ויורד למחיר שלהם אם מוסיפים את הכרטיס מסך והספק.

תודה.

פורסם

במפרט שהוא הציע לך החלקים יותר איכותיים + יש בו 4 GB RAM ולא 2 .

פורסם

כן? נסה בעצמך להרכיב מפרט שבו 4 ג'יגהבית של זיכרון, Geforce 8800GTS או Geforce 8800GT הכמעט קרוב לביצועים של 8800GTS עם 512 זיכרון (במחשב שלהם - Palit 8800GT עם ג'יגה זיכרון), וגם מעבד עם ארבעה ליבות הם ח-ו-ב-ה, ללא שום פשרות. ותראה שלא תגיע למחיר נמוך ממה שהם מציעים, ספק אם תגיע למחיר שלהם. אני אומר שתגיע למחיר 4000 או משהו דומה.

(במחשב שלהם - סביר להניח שניתן להוסיף עוד 2 ג'יגה וזאת תוספת של 200 שקל, עדיין לא הגעת ל4000)

שים לב שספק עם 450W לא מתאים כלל למחשב כזה. צריך 600W. כך שזה מעלה את המחיר ב100 שקל מינימום.

וגם, palit 8800GT super עולה 1078, לעומת הכרטיס מסך שלך שעולה 900 (בגלל התוספת RAM).

אך הזיכרון והקרור שהוספת בעצם מורידים את המחיר שלך ב270 ש"ח בערך. ככה שזה בערך מצטמצם ויורד למחיר שלהם אם מוסיפים את הכרטיס מסך והספק.

תודה.

אם לפני זה רק שיערתי שאתה אולי במקרה קשור לחנות, עכשיו אני די בטוח.

לאור זאת, הדיון ננעל, קיבלת באן ואם תנסה לעשות תרגיל מלוכלך שכזה, שם החנות יצונזר.

אז....ראה הוזהרת. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים