עבור לתוכן

משהו שכתבתי מהלב... אשמח לשמוע דעות

Featured Replies

פורסם

חבר'ה, נא לא לזלזל. בסך הכל העליתי על הכתב את מה שבליבי, פשוט רציתי לשמוע ביקורת מאנשים...

There he was, once more gazing at the setting sun dive into the horizon.

His troubled mind could not rest; the thoughts in his head were mixed with emotions.

Ones that were bound to his Angel, her addictive[, drug-like] smile, which he loved and hated so much, the one that gave him the reason to keep marching on, but at the same time, gave him uncertainty that constantly tortured him...

He then returned to his house, but not home which he considered as her hugging arms and her warm presence that could melt down any iceberg in the world. He lied down in his bed, cradling like a little girl with her doll in the middle of a thunderstorm, frightened. Tears again appeared, accompanied by thoughts of how vulnerable and fragile he really is, without her beside him... And how calamatous it would be for him not to ever see that smile of hers again, inspite of the cost he must pay every time.

His fear of losing her made him set on fire countless bridges. He was too scared of falling off, of being unable to cross them succesfully, as he could not clearly see her hand reaching out to hold him and not ever let go...

פורסם

נחמד מאוד :nixweiss:

בסה"כ באמת מתאר מה שעל ליבך כרגע..

יש לך שם שגיאה קטנה

the one that gave his the reason

אני חושב שהתכוונת לhim במקום his

פורסם

תלמד עיברית היא שפה הרבה יותר יפה

פורסם

אני יותר מאשמח לקרוא את זה וגם להעביר על זה ביקורת, אם רק תפסק את זה טיפה... רווחי שורה פה ושם, אני לא מסוגל לקרוא דברים שהם מקובצים ככה, בעע.

ומצטרף להמלצה על עברית :)

פורסם

לאיזה סוג של ביקורת אתה מצפה?

זה לא שכתבתי פה איזה סיפור/מאמר

לא שאני מזלזל או משו רק רצף של משפטים עם קשר כלשהו

פורסם

תלמד עיברית היא שפה הרבה יותר יפה

תלמד לתת לעצמך בעיטה בגרון, אידיוט.

--------------------

אהבתי את מה שכתבת. יצירתי ומרענן. :)

פורסם

תלמד לתת לעצמך בעיטה בגרון, אידיוט.

על מה ולמה התגובה המתלהמת והמעליבה הזו? גועל נפש.

פורסם

על מה ולמה התגובה המתלהמת והמעליבה הזו? גועל נפש.

הבחור ביקש שיתנו לו דעה על השיר שלו, לא על כמה שפות הוא יודע ומאיפה הוא בא. אף אחד לא צריך שיגידו לו ללמוד עברית כי יש לו ניק ערבי.

נ.ב: אם לא התכוונת לתגובה שלך בצורה גזענית, DUDEnamE, אז קבל את התנצלותי המלאה.

פורסם

פיי איזה רגיש אתה,אתה ישר הולך על הצד הגזעני,מה שהוא אמר נשמע 95% לא גזעני.

אתה הלכת על ה5% הנוספים.

תלמד סטטיסטיקה

פורסם

הוא גם לא ערבי

פורסם

אוקיי אם כך אני מתנצל, משום מה חשבתי שהפוסט שלו היה בצורה של "איכס מישהו עם ניק ערבי שכותב באנגלית, אני לא אתייחס לפוסט שלו עד שלא ידבר בשפה שלי", לא התכוונתי להיות גס רוח.

פורסם

אפשר להלחין מזה אחלה שיר.

מישהו פה יודע להלחין?

פורסם
:hi:
פורסם

אמ, זה מתחרז?

פורסם

מה זה אומר הכינוי שלו בערבית ? למה הכינוי של החבוב הזה בעברית מה זה מסמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים