פורסם 2008 ביוני 1017 שנים בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ? למוכרים עדיף פריימר(לי יש) לקונים וכדומה עדיף פרסונל
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים ההבדל בינייהם הוא שבפרימייר אפשר יהיה לשלם לך בכרטיס אשראי במידה ותמכור משהו ובפרסונל לא. אבל ברגע שאתה בוחר פרימייר על כל מכירה שאתה מבצע ומקבל כסף הם גובים ממך עמלה ואי אפשר לחזור להשתמש בחשבון רגיל לא משנה באיזו דרך ישלמו לך תצטרך לשלם להם עמלה. בעוד שבפרסונל כל עוד משלמים לך לא דרך כרטיס אשראי הם לא יגבו ממך עמלה. אם אתה מתכוון למכור דרך איביי אני ממליץ לך להשתמש בפרימייר אם אתה רק קונה דרך איביי ולא מתכוון למכור אז פרסונל, תמיד אפשר להשתדרג אבל לא לחזור אחורה.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר ההבדל בינייהם הוא שבפרימייר אפשר יהיה לשלם לך בכרטיס אשראי במידה ותמכור משהו ובפרסונל לא. אבל ברגע שאתה בוחר פרימייר על כל מכירה שאתה מבצע ומקבל כסף הם גובים ממך עמלה ואי אפשר לחזור להשתמש בחשבון רגיל לא משנה באיזו דרך ישלמו לך תצטרך לשלם להם עמלה. בעוד שבפרסונל כל עוד משלמים לך לא דרך כרטיס אשראי הם לא יגבו ממך עמלה. אם אתה מתכוון למכור דרך איביי אני ממליץ לך להשתמש בפרימייר אם אתה רק קונה דרך איביי ולא מתכוון למכור אז פרסונל, תמיד אפשר להשתדרג אבל לא לחזור אחורה. תודה רבה Lazy עזרת לי אני יפתח פרסונל כי אין לי כוונה למכור משהו בזמן בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.