עבור לתוכן

מה דעתכם על המקום ג'ון ברייס?

Featured Replies

פורסם

אז ככה.

מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה.

אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו'

וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים?

כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם?

או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד?

אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר.

אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי)

תודה מראש ;)

פורסם

איזה תחום ב"מחשבים" אצתה רוצה ללמוד ??? מחשבים זה תחום דיי רחב...

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. זאת הבעיה.

חשבתי על כיוון תקשורת ורשתות.

טכנאי פיסי נראה לי כבר לא מקצוע כזה כמו שהיה פעם.

יש הרבה טכנאים פיסי כמו שיש חול אנערף :s07:

פורסם

אתה יכול ללכת בשקט ללמוד בג'ון ברייס ו/או מכללת היי טק. שתיהן שייכות למטריקס שהיא אחת מחברות המחשוב והאינטגרציה הגדולות בארץ. אני למדתי רשתות בהיי טק והייתי מרוצה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה על התגובה.

יש עוד תגובות שיכולות לעזור לי?

פורסם

אתה יכול ללכת בשקט ללמוד בג'ון ברייס ו/או מכללת היי טק. שתיהן שייכות למטריקס שהיא אחת מחברות המחשוב והאינטגרציה הגדולות בארץ. אני למדתי רשתות בהיי טק והייתי מרוצה.

לא שאני מדבר מניסיוני הרב שאין לי אבל הבעיה היא לא הללמוד אלא להשתלב בעבודה טובה.

פורסם

קודם כל תבדוק אם באמת A+ (חומרה) MCSE (וינדוס סרבר) או CCNA (רשת) זה התחום שאתה רוצה להרחיב כרגע, אם לא אז חבל על המאמץ הזמן והכסף ללכת לסתם קורס שאתה לא רוצה\צריך.

אלה בערך שלושת הקורסים הקבועים היחידים שיש למכללות האלה להציע (כל שאר הקורסים זה דברים שמשתנים ושהם מציעים מפעם לפעם).

דבר שני, המכללות של מטריקס הם באמת נחשבות לבחירה טובה, אבל לא לכל סניף יש את אותם ההמלצות.

למשל על ג'ון ברייס ת"א שמעתי הרבה דברים טובים אבל באיזור חיפה אני יודע שמדיאטק הרבה יותר מומלצים.

פורסם
  • מחבר

זהו.. אני נמצא באזור ת"א וגם עובד קרוב אז זה יוצא לי סבבה.

אז זהו... שאין לי בכלל ניסיון בכל מה שציינת ולכן.. זה בעייתי :\

כאילו יש ניסיון בסיסי במחשבים כמו תיקון חומרה ותוכנה אבל לא מעבר לזה לצערי :\

פורסם

אתה יכול לעשות עכשיו שנה וחצי תואר מאסטר-צ'יף במקרמה, בטוח שכרגע אין לך את כל ה-skills שנדרשים לזה, אבל מה זה יעזור לך?

אלה לא תארים אקדמיים, אלא הסמכות של חברות פרטיות (קומפטיה מיקרוסופט וסיסקו במקרה הזה) וזה יעזור לך להתקבל מקסימום לעבודות שמתעסקות בדיוק באותה נקודה ולא סתם לכל עבודה שתבחר, אתה קודם צריך לוודא שזה בדיוק התחום שאתה רוצה לעבוד בו, אחרת סתם שרפת חצי שנה+ וכמה אלפי שקלים.

שלושת הקורסים נחשבים סבבה ונותנים את הידע הנדרש בתחומים שלהם, לפחות בתור ידע ראשוני לפני צבירת ניסיון מעשי.

שלושת הקורסים לא דורשים ידע רציני, גם ככה השיעורים הראשונים ברמה ממש נמוכה בשביל "ליישר קו" עם כל התלמידים.

פורסם

לגבי איך המכללה ואיך האווירה וכו'-זה נקבע לפי המדריך שתיפול עליו הוא יכול להיות טוב הוא יכול להיות לא טוב

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

תודה Vatos-Locos על ההסברים.

וכמובן את הידע שהם ילמדו אותי זה בסיסי אבל פשוט... לא יודע איזה תחום יותר מתאים לי.

חבל שאין קורס מקדים כזה או משהו. לראות מה יותר מושך.

פורסם

הייתי מציע לך לשבת עם היועצת של המכללה, אבל הם חלקלקים מידי ויותר חושבים על טובתם מאשר טובתך.

אולי תנסה לקרוא את הסילבוס של כל קורס (פירוט של החומר הנלמד) לבדוק מה יותר נשמע לך.

פורסם

בתור אחד שעשה A+ ,CCNA ICENT

A+ זה קל ומיותר לדעתי לא למדתי דבר אחד חדש

CCNA כשאני עשיתי זה היה מחולק לחלקים החלק הראשון קל מאוד השני קשה בצורה מטורפת

ICENT סתם מיותר לא מקנה לך כלום

בקיצור לך תלמד

MSCE :xyxthumbs:

פורסם

MCSE *

ובשביל ללמוד MCSE הוא צריך MCSA.

פורסם

MCSE *

ובשביל ללמוד MCSE הוא צריך MCSA.

אז שילמד כי שאר הדברים לא שווים כלום בימים אלה אני עוזר לבחור שעובד איתי בחנות בלימוד של MCSE אני חושב לגשת למבחן בלבד בלי הקורס יש למישו מושג אם זה אפשרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים