פורסם 2008 ביוני 1017 שנים רציתי לדעת מה דרוש היום על מנת ללמוד טכנאות מחשבים משמע טכנאות ותחזוקה של מחשבים בחנות מורשיתכמו:גיל השכלהשנות לימודמהלך הקורס אייפה לומדים אותו כמה הוא עולה תעודת Certifiecedובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים גיל:מגיל 10 בערךהשכלה:כיתה ה' ומעלה(בהנחה שבד' מתחילים ללמוד אנגלית)שנות לימוד:5 ומעלהמהלך הקורס-טוחנים לך תשכל בכל מיני קוריקוליים וכו'אייפה לומדים אותו-כל מיני מכללות ומוסדותכמה הוא עולה-תלוי איזה קורס...בגדול עד 10 אלף שזה כבר מנהל רשתתעודת Certifieced יש כמה ,יש את a+ יש את msce וכו' לא כזה משמעותיובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות......לפחות 35 בשעה....תלוי איזה חנות ותלוי כמה קשרים יש לך לבעלים\
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר אז מה שאתה אומר שלא דרושה תעודת בגרות ואפילו לא 12 שנות לימוד?הקורס עצמו קשה בהנחה שיש לי הבנה והתחברות למחשבים?כמה בערך התשלום לשעה באם אני עובד בחנות מחשבים במרכז ת"אאתה מדבר מנסיון ?,יש לך תעודה?מה הרקע שלך בנושא?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים לא,זה קורס,צריך כסף ובהצלחה.לא כזה קשה..מאוד תלוי בבן אדם.תשלום במרכז אני לא יכול להגיד לך משהו מדויק.יש לי תעודת comptia a+רקע...אני מתעניין במחשבים מאז שאני זוכר את עצמי..יש לי תתעודה הנ"ל ואני מקווה לקבל בזמן הקרוב גם תעודת ccnt(מנהל רשתות)
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר ממש יפה למישהו בן 18רציתי לשאול רק אייפה מומלץ לעשות את הקורס בצפון הארץ כלומר טבריה והסביבה
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים ובכן,תודה,אני יכול גם להשוויץ שהציון שלי היה גבוהה יותר מהציון של המורה שלי בזמנו ;Dאיפה מומלץ לעשות..אני יודע שפותחים קורס מנהלי רשתות של מיקרוסופט בטבריה ב"אוהלו" אם אני לא טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.