עבור לתוכן

iPhone 3G - 199$

Featured Replies

• תגובות 151
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו נזכרתי שיש לי אפשרות להביא אותו גם ממצרים וגם מירדן, וסיכוי יותר נמוך מיוון ;D

פורסם

מה שלא כל כך הבנתי זה איך בדיוק אמורים לעשות שיחות דור 3 אם אין מצלמה קדמית?

כאילו...בעל האייפון יוכל רק לראות את הבנאדם השני?

וזה לא שאני לחוץ על שיחות וידאו,השתמשתי בזה בדיוק 3 פעמיים בחיים.

פורסם

מי אמר שיעשו בכלל שיחות וידאו?

פורסם

אנשים חייבים להבין שדור שלישי זה לא שיחות ווידאו אלא טכנולוגיה :s07:

טכנולוגיה להעברת נתונים, היות והטכנולוגיה התקדמה, ניתן להעביר יותר נתונים ביחס לאותו הזמן, כלומר, המהירות גדלה,

ועקב כך הצליחו לשלב את המידע של המצלמה במקביל לקול.

זה שפה בארץ מתמחרים את דור שלישי בשיחות וידאו מטופשות לא אומר ששיחות וידאו זה דור שלישי ::)

פורסם

מה שלא כל כך הבנתי זה איך בדיוק אמורים לעשות שיחות דור 3 אם אין מצלמה קדמית?

כאילו...בעל האייפון יוכל רק לראות את הבנאדם השני?

וזה לא שאני לחוץ על שיחות וידאו,השתמשתי בזה בדיוק 3 פעמיים בחיים.

ככה נוקיה התחילו עם ה6630, חבל שאפל הגיעו לזה רק בשנת 2008

אבל כמו שאמרו, דור שלוש אינו מסמל שיחות וידיאו, ובכלל, מי משתמש בזה?

פורסם

מחיר מדהים אצלנו ב1800 .. אני חושב

פורסם

אנשים חייבים להבין שדור שלישי זה לא שיחות ווידאו אלא טכנולוגיה :s07:

טכנולוגיה להעברת נתונים, היות והטכנולוגיה התקדמה, ניתן להעביר יותר נתונים ביחס לאותו הזמן, כלומר, המהירות גדלה,

ועקב כך הצליחו לשלב את המידע של המצלמה במקביל לקול.

זה שפה בארץ מתמחרים את דור שלישי בשיחות וידאו מטופשות לא אומר ששיחות וידאו זה דור שלישי ::)

תאמין לי שאני יודע שדור שלישי זה טכנולוגיה ולא שיחות וידאו,אבל מה הטעם אז להשתמש בדור שלישי לשיחות?

הם הרי כותבים,אם תסתכל,שהאייפון יתמוך ב10 שעות שיחה בדור 2 ו-5 שעות שיחה בדור 3.

למה למישהו להשתמש בדור שלישי ולטחון את הסוללה אם אין לו וידאו? רוב התאים תומכים אחורה בדור שני,אז זה לא שלא תהיה לבנאדם אופציה.

פורסם

כי כמו שכתבו לך - דור שלישי זה לא רק שיחות. אם תכבה אותו ותעבור למצב תקשורת של דור 2 לא תוכל להשתמש איתו באינטרנט גי פיאס וכל שאר השטויות. לכל דור יש ציוד ואנטנות שונים ואתה לא יכול להיות מחובר לשניהם בו זמנית - קו תקשורת דור 2 לשיחות וקו תיקשורת דור 3 לאינטרנט.

כמה שהדור 3 הזה מיותר, האייפון הוא מבין המכשירים הבודדים שבאמת יכול לנצל אותו (אינטרנט כמובן ולא העבודה בעיניים של שיחות וידאו מיותרות שעושים לנו בארץ).

ואפל באמת לא הביאו חידוש או מכשיר ממש חדש, זה פחות או יותר אותו מכשיר רק שהבומבה הרצינית זה המחיר. ולחשוב עוד שבארץ משלמים לחברות הסלולריות 2500 ש"ח על מכשיר לא סביר. למעשה המכשיר הכי גרוע שלהן עולה יותר מ ה199 דולר של האייפון הזה. עוד מעט יהיה ניתן להבריח כזה מארה"ב בכיס בעד תשלום של 680 ש"ח, אני מניח שזה הולך להיות חגיגה לכל הגיקים בארץ (למרות שזה כבר לא מכשיר גיקי בכלל).

פורסם

א.אם אכבה את הדור השלישי זה לא ישפיע על הGPS פשוט כי אין ביניהם קשר.

באינטרנט אפשר להשתמש גם בדור שני,פשוט לאט יותר.

ב.אתה משתמש באותה אנטנה לדור שלישי ושני,פשוט כי הבדלי התדר לא דורשים אנטנות שונות,כמו שאתה לא מחליף אנטנה ברדיו כשאתה רוצה לשמוע 88FM ו108FM.

ג.וזה אפשרי להגדיר שגלישה תתבצע תחת דור שלישי,ושיחות תחת דור 2.

ד.אתה שוכח שחוץ מהירידה במחיר מדובר גם בGPS מובנה,שזה מה שעולה בארץ 700 שקל במקרה הטוב מאוד.

באמת התאכזבתי שהם לא הגדילו את הנפח ל32 ג'יגה ולא שיפרו את המצלמה לפחות ל3.2 MP.

אני חושב שאני הולך להיות אחד הגיקים.

פורסם

מה שיותר מעניין אם זה דור 3 או דור 3.5

כי לפי הSPEC כתוב שזה גם HSDPA אבל לא כתוב על איזו מהירות.

וזה משהו שיכול להשפיע המון על המכשיר

כי אינטרנט של 2.8/3.6MBPS לעומת 384KBPS יש הבדל לא קטן.

פורסם

3.5, כי הם הראו שהוא יותר מהיר מהN95.

פורסם

3.5, כי הם הראו שהוא יותר מהיר מהN95.

N95 הוא דור 3.5, גם הישן היה מהיר יותר בגלישה רגילה, זה קשור לדפדפן לא למהירות החיבור.

פורסם

הדפדפן עד כדי משפיע?

לפי זמני ההורדה של דף אינטרנט נראה כאילו הקודם היה איטי יותר מהN95, ואף החדש מהיר יותר.. לא נראה לי שהם עד כדי כך שיפרו את הדפדפן.

http://www.engadget.com/2008/06/09/steve-jobs-keynote-live-from-wwdc-2008/

חפש שם את השורה הזאת:

"We took two other 3G phones -- the iPhone 3G is 36% faster than the nokia N95 and Treo 750

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים