פורסם 2008 ביוני 917 שנים 199 דולאר זהו המחיר הגלובאלי לכל העולם. קרי, בארץ, במידה והיה משווק, הוא היה עולה לא יותר מ700 ש"ח
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ... מזמן לא עכבתי אחרי העיניין. מוזר שגם את רוסיה, אוקראינה ובלרוס השאירו בלי איפון.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ^ מצרים עם אייפון? הוא פשוט גאון. הוא סחט את האייפון עד כמה שאפשר, והוריד לו את המחיר. הוא היה יודע שאם הוא היה מוריד את המחיר עוד פעם עדיין אנשים כבר לא היו קונים הרבה, אז הוא פשוט הוסיף פיצר אחד מסכן ותמחר אותו ב200$, והופה, אפל סטור מלאה. כל עוד אין אפילו OBEX, הוא לא שווה גם 100$
פורסם 2008 ביוני 917 שנים בחלומות הרטובים שלי הוא היה עולה 700 שקל בארץ בכל מקרה יצאו לאיפון מתחרים מעניינים ואני לא מדבר על הזיופים בשקל תשעים לא מזמן ראיתי פרסומת של סמסונג על מכשיר מתחרה שנראה מאוד מגניב
פורסם 2008 ביוני 917 שנים לא שמעתי על זה.ניתן יהיה לשדרג את טאצ' לגרסא 2 ב9.95$.המתחרים המעניינים היחידים לדעתי זה HTC דימונד, פרו וזה של SE, שהם לא ממש מתחרים כי הם עולים פי 3.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אויי באמת, 70 מדינות זה נהדר אבל נראה שישראל לא מסומנת באדום . מילא לצבוע את כל רוסייה באדום - אבל ישראל זה כולה לצבוע נקודה עם הטוש , מה כבר כלכך קשה בזה ? :-\ נו, לפחות זה ישווק במצרים - נוכל לקפוץ לקנות אייפון בחושה בראס א-סטן בסיני.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים וואי אתה צודק.מה הקטע לשווק בסוריה/לבנון/ירדן אבל לא בישראל? אני מציע לו לעשות INVERT מהר מאוד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.