עבור לתוכן

הסטריה עולמית למציאת סרט המאטריקס החדש.

Featured Replies

פורסם

היום ה 15 לחודש הופץ בפעם הראשונה באירופה סרט ההמשך של מאטריקס RELODED, סרט ההמשך אשר מבטיח אקשן שלא נראה כדוגמתו גם מהקודם.

בכל אתרי האינטרנט בעולם מדובר כבר על עומסים כבדים על אתרים בהם מופץ הסרט בגרסה של צילום פיראטי בקולנוע

ומספר אתרים נסגרו בגלל עודף המשתמשים.

הסטריה כזאת לא נצפתה בסדר קנה מידה כזה גדול כבר המון זמן.

• תגובות 30
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית לא מבין על מה ההיסטריה.

מהתרשמות הראשונית שלי, הסרט החדש יותר מידי מלאכותי...

פורסם

מאיפה אתה יודע?! ראית את הסרט?!

פורסם

אני לא אומר דבר על האיכות של הסרט הפיראטי... :bash: , והוא "יצא" אתמול בכלל בגירסא הפיראטית הראשונית.

שווה ביותר בקולנוע !!! :smoke:

פורסם

לדעתי רף הציפיות מהסרט עבר כל גבול אפשרי ודמיוני

אם אנשים יירדו מהשמים אולי הם יצליחו להנות כי אם לא רבים עלולים להתאכזב

זה קורה לי הרבה כשהציפיות לא בדיוק עונות למה שאני רואה על המסך.

חוץ מזה זה סרט אקשן שמתהדר באפקטים עוצרי נשימה- לא משהו שלא יכול לחכות לקיץ לדעתי

פורסם

רף הציפיות אמנם גבוה, אבל דיברתי עם מספר אנשים (מארה"ב) שראו את הסרט וכולם שיבחו אותו בצורה יוצאת מן הכלל.

פורסם

בכתבה של הcnn אמרו: "Unfortunately, the result is not really a feature film. It's a video game"

;D :lol: ;D

פורסם

מישום מה אני נזכר בפרק של סיינפלד, עבריין מאלץ את קרמר לצלם סרט בצורה פיראטית....

פרק מעולה...

:lol:

פורסם

מישום מה אני נזכר בפרק של סיינפלד, עבריין מאלץ את קרמר לצלם סרט בצורה פיראטית....

פרק מעולה...

:lol:

זה היה אחד הפרקים הכי מצחיקים :lol:

פורסם

בכתבה של הcnn אמרו: "Unfortunately, the result is not really a feature film. It's a video game"

;D :lol: ;D

לזה בדיוק התכוונתי - הסרט נראה יותר כמו סרטון פרסומת עבור אגף האפקטים המיוחדים ולא כסרט.

פורסם

אתה גם צודק 90 אחוז מהסרט עבר עיבוד במחשב

וככה גם יהיה בעתיד אבל יש לו עלילה יפה ואקשן טוב זה מה

שהופך אותו לסרט מעולה

פורסם

מה רע שהרוב שם עבר עיבוד?

לי זה לא משנה כלום...

כול עוד שזה לא איזה גרפיקה של שנות השמונים שרואים שזה במחשב

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי - הסרט נראה יותר כמו סרטון פרסומת עבור אגף האפקטים המיוחדים ולא כסרט.

ושר הטבעות שני צריחים בקרב על helm deep ?

גם על המאטריקס הראשון בטח אמרו דברים אבל לפי דעתי זאת יצירת מופת :>

reloaded חייב היה להיות מפוצץ באפקטים כמו שר הטבעות כדי להראות את המלחמה הגדולה בין המכונות לבי האדם ופשוט אין דרך אחרת

הסרט הזה הולך להיות אקשן של שעתיים פלוס רצופות לפי דעתי ולא ייבוש שכל של שעה לפני כל האקשן במאטריקס הראשון , לא שלא אהבתי :>

פורסם

אתמול בלילה היתה תוכנית על הסרט, הראו אפקטים וסיפרו בערך כמה עלו הקטעים החשובים בסרט. לדוגמא קטע של 30 שניות לקח 27 יום.

הם בנו אוטוסטראדה מיוחדת בשביל קטע של כמה דקות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים