עבור לתוכן

לא יודע באיזה פורום - לגבי החנות אייבורי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה)

ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו.

כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.

פורסם

לא מדובר על המחירים שלהם, מדובר על השרות שלהם.

בכל אופן תריץ חיפוש על גבי הפורום ותקרא קצת.

פורסם

תרשום כאן בחיפוש "אייבורי" או בגוגל אפילו,

ותראה מיליון ושתיים פוסטים על בעיות של אנשים איתם.

(אחריות\חלקים פגומים\שירות על הפנים\ועוד)

פורסם

ממה שאני הבנתי , הם מזלזלים בלקוחות שלהם .

אם יקרה משהו למחשב שלך ותביא להם אותו לתיקון אז הם יכולים לעשות לך בעיות ,

כמו להגיד לך כל יום להתקשר או שלבוא אליהם להתייחס אליך בזלזול בטלפון .

ואיפלו שמעתי שהם שמים חלקים משומשים .

פורסם

ואיפלו שמעתי שהם שמים חלקים משומשים .

דבר ראשון אני לא הייתי כותב דברים כאלו זה כבר עילה לתביעה כנגדך

במיוחד שאתה סתם זורק דברים באוויר ללא גיבוי במיוחד שזה לא נכון(חלקים משומשים)

רוב האנשים אומרים דברים שהם שמעו דרך א' ודרך ג' וכו.... רוב האנשים מדברים ללא ניסיון אישי

פורסם

רוב האנשים אומרים דברים שהם שמעו דרך א' ודרך ג' וכו.... רוב האנשים מדברים ללא ניסיון אישי

רק שתדע שאני חדש פה וזאת התגובה הראשונה שלי.

מניסיון אישי כלומר אני קניתי מחשב באייבורי והיו לי אינסוף תקלות איתו... תקלות בלוח האם ... כרטיס מסך דפוק( שלא רצו להחליף אותו בהתחלה תוך כדי טענה שהוא נבדק ונמצא תקין, ושאם יש בעיות זה בגלל הווינדוס שלא קניתי מהם) לאחר מכן כאשר לבסוף כן החליפו אותו, חודש אחרי, הוא החל להראות תסמינים של אותן תקלות של הכרטיס הקודם... כלומר קיבלתי כרטיס מסך( "חדש") משומש/פגום... כל מה שנאמר בהודעות שלפני נכון ואפילו מדוייק להפליא... גם לי לקח "תיקון" אצלהם בסביבות שבועיים. צריך לתבוע את החברה הזאת ... חברת המחשבים הגרועה ביותר בארץ שלקוחותיה לא חוזרים אליה... אבל תמיד יש פראירים חדשים, יש פה 6 מיליון כאלה.

פורסם

ממה שאני הבנתי ,

לא רשמתי שיש לי ניסיון איתם.

בקשר לחלקים המשומשים את זה אמרו פה בפורום . וגם אמרו שמקבלים קופסאות פתוחות . אני אישית לא קניתי מהם אז אני לא יכול להגיד אם זה נכון או לא .

מה שכן אני יכול להגיד זה שאני מכיר מישהו שקנה מהם מחשב לפני 3 חודשים ועדיין לא קרה למחשב כלום וגם לא עשו לו בעיות בקנייה.

ויש עוד הרבה שלא עשו להם בעיות. זה נראה לי תלוי באיזה סניף קונים את המחשב ואיזה יחס יש באותו הסניף , ואם נפלת על מוכר טוב .

עדיין תמיד ימשיכו לקנות באייבורי בגלל המחירים הזולים של החלקים .

והנה בבקשה Oberon זה עוד לקוח "מרוצה" .

פותח האשכול אתה יכולם לראות פה עוד כמה דברים .

http://tluna.co.il/search/searchResult.asp

תרשום אייבורי בחיפוש .

ד"א בקשר לתלונה יאללה שאייבורי יתבעו גם את האתר "תלונה" על הוצאת שם רע (או איך שקוראים לזה)

פורסם

ואם איזה מישהו יגיד ככה וככה, ואני יגיד שהוא אמר ככה וככה.

אין פה שום דבר רע.

רק דברים שאין להם ביסוס אפשריים לטביעה.

אם רשום במפורש על ידי מישתמש אחר, האחר ללא הביסוס יטבע.

בכול אופן הטביעה יכולה להיות גם על הפורום על פירסום של זה.

פורסם

לא רשמתי שיש לי ניסיון איתם.

בקשר לחלקים המשומשים את זה אמרו פה בפורום . וגם אמרו שמקבלים קופסאות פתוחות . אני אישית לא קניתי מהם אז אני לא יכול להגיד אם זה נכון או לא .

מה שכן אני יכול להגיד זה שאני מכיר מישהו שקנה מהם מחשב לפני 3 חודשים ועדיין לא קרה למחשב כלום וגם לא עשו לו בעיות בקנייה.

ויש עוד הרבה שלא עשו להם בעיות. זה נראה לי תלוי באיזה סניף קונים את המחשב ואיזה יחס יש באותו הסניף .

חכה שהאחריות תגמר או לפחות עוד שנה ככה , אז יתחיל להיות מעניין , אז יגיעו התקלות, ורק שדע לך שצרות באות בצרורות.

פורסם

אני לא יודע משומש או לא משומש.

שאני הלכתי ליקנות דיסק קשיח שמה די לא מיזמן.

המוכר הביא לי דיסק קשיח.

השקית הייתה כזה קצת פתוחה , וניראה שהוא סבל ממכות, כניראה שהמוכר לא שם לב, הוא הביא לי מהמדפים שמה בחנות, מה לעשות קורה.

ביקשתי על המקום שיביא לי אחר, אחרת אני לא משלם לו, והוא הביא לי אחר אם עטיפה כמו שצריך וכמובן עד היום עובד כמו סוס עבודה.

כמובן הם אחלה אני אמשיך ליקנות שמה כול הזמן, אם אתם רואים משהו לא בסדר במוצר צריך להיתלונן על המקום ולא לידחות את זה.

וזה לא קרה רק אצליהם זה קרה לי בעשרות חנויות מחשבים.

זה קורה לכולם גם לטובים ביותר.

פורסם

חכה שהאחריות תגמר או לפחות עוד שנה ככה , אז יתחיל להיות מעניין , אז יגיעו התקלות, ורק שדע לך שצרות באות בצרורות.

אמממ לי אין מה לחכות לא אני קניתי את המחשב . נראה מה יהיה בהמשך אם המחשב ,

רק דבר אחד קרה אם המחשב זה שנשרף הכרטיס מסך , אבל הכרטיס מסך לא נקנה אם המחשב ככה שאי אפשר להתלונן על אייבורי .

פורסם

אני חושב שהמשפט שמתאים פה זה " מי שקונה בזול משלם ביוקר" הלא כן?

אין לי נסיון איתם

וגם לא יהיה לי (למזלי)

פורסם

אני מציע שתנעלו את הדיון הזה כי אסור לדבר על חנויות בנושאים שאתם מדברים.

היו תביעות נגד אנשים ויש "משתמשים" שזאת דרכם בפורום לדוג את המשמיצים..

פורסם

לחבר הספק גרם לresets והם החליפו לו אותו, באחד הריסטים היה איזה corruption בHD ואמרו לו

שאין מה לעשות חוץ מלפרמט למרות שהוא אמר להם שיש לו שם מידע לא מגובה.

אמרתי לו שיבוא לי ואחרי רבע שעה והכל חזר לקדמותו.

פורסם

אני לא רוצה להיות סנגור , אבל צריך לראות דברים בפרופורצייה

לכל מוצר שמיוצר יש אחוז תקלות מסויים (ולכן יש אחריות , אם המוצרים היו מושלמים לא היה צורך באחריות)

שכל שאני ימכור יותר יש סיכון שיותר לקוחות יקבלו מוצר תקול ואייבורי כידוע מוכרים הרבה

אני עובד בתחום ואני יכול לומר שתמיד יהיו לקוחות לא מרוצים , בגלל שמחשב מטבעו חשוף להרבה מאוד תקלות כגון בעיות חומרה/תוכנה ווירוסים וכו'

סתם דוגמה , אם אנשים/ילדים מתקינים משחק והמשחק לא עובד הם מרגישים שקיבלו מחשב דפוק

ובנוגע לשירות ואדיבות יש הרבה מה לשפר בתחום הזה בארצנו

בכל מקרה זה לא המקום לדון בחוויות קנייה ולכן הדיון הועבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים