עבור לתוכן

משקה/חטיף עתיר קלוריות

Featured Replies

פורסם

בוא נגיד שאחרי שנה תגיד לגוף מטרה שלך , אבל אחוז השומן שלך ימנע מהריבועים שלך לבלוט .

אתה תרצה שהריבועים יבלטו לא ? עושים חיטוב - תקופה שבא אתה מוריד את כמות הפחמימות שאתה אוכל מעלה את כמות החלבון והשומן .

בתקופה הזאת אתה אמור לצרוך ב- 300 קלוריות מתחת ל- BMR שלך .

וזה לא רק ריבועים זה גם כתפיים יותר מודגשות , יד אחורית בולטת והפרדות ברגליים

• תגובות 52
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(אצל כל אדם יש הורמון שובע שמופרש במוח שאומר לנו שאנחנו שבעים כדי שנפסיק לאכול. אצל חלק מהאנשים ההורמון הזה יותר פעיל, ואצל אחרים הוא פחות פעיל).

בעיקרון, הבנתי שאני צריך לצרוך כל יום כ-3,000 קלוריות רק כדי לא לרדת במשקל וכדי לשמר את מסת השרירים, ולא נראה לי שאני מגיע ל-3,000 קלוריות ביום.

חעח אצלי הוא בכלל לא פעיל...(המטחנה של בית ספר, לא תמצא אוכל טוב בפח אצלנו...)

מה זה 3000 קלוריות? 10 פרוסות לחם?

תוכל צ'יפס. או כל דבר אחר מטוגן (אבל, תעשה בשמן זית/סויה איכותי, או לא באיכותי אבל תרוץ למה אתה לא רוצה שאיזה עורק תהפוצץ פתאום..)

אני בצרה דומה:

הייתי חולה במשך שבועיים עם כאבי בטן נוראים, ירדתי 7 קילו (כן מ67 ל60) היום 3 חודשים אחרי עדיין מנסה להחזיר תקוע בין 64-63, תלוי בנוזלים...

פורסם

מה זה 3000 קלוריות? 10 פרוסות לחם?

תוכל צ'יפס. או כל דבר אחר מטוגן (אבל, תעשה בשמן זית/סויה איכותי, או לא באיכותי אבל תרוץ למה אתה לא רוצה שאיזה עורק תהפוצץ פתאום..)

חחחחחחחחחחח למה פרוסת לחם זה 300 קלוריות ? אולי שלוש פרוסות לחם זה 300 קלוריות..חחחח

והעצה שלך גרועה !

עם הוא יקבל את כל הקלוריות שלו משומן מצבו יהיה ממש ממש גרוע ! , הגוף זקוק לחלבונים על מנת לבנות שרירים ולפחמימות בשביל אנרגיה זמינה !

צ'יפס זה אחד הדברים שהייתי מתרחק מהם...

פורסם
  • מחבר

מה זה BMR?

שרירים חטובים זה יפה, אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לזה לבד. בכל מקרה, חשוב לי יותר נפח של שרירים וכוח.

לחם אני בכלל לא אוכל. מקסימום פיתה ביום. צ'יפס אני דווקא כן אוכל קצת לפעמים, וגם שניצלים מטוגנים בשמן חמניות.

בשניצלים יש חלבונים, אבל לא מספיק. בשביל זה אני צריך את השיק.

פורסם

3000 קלויריות ביום זה בערך 400 גרם...

מה כל קשה לאכול את זה? אני לדעתי אוכל סביב ה750 ולא מעלה ולא מוריד...

פורסם

אתה לא אוכל סביב ה750 זה פשוט לא הגיונית יש כמות מינימום מסוימת שהגוף שורף ביממה עד כמה שאני זוכר(ויש סיכוי שאני טועה) זה מעל 800 זתאמרת שאם תשב כל היום מול המחשב אתה עדיין תשרוף יותר ממה שאתה אוכל .

פורסם

לפי מה שאנחנו למדנו בביולוגיה, עדיף לא לקחת תוספי מזון, מכיוון שזה לא נספג טוב במערכת העיכול, כלומר החלבון שדרוש לך לשריר לא ייספג ולא ייקלט.

כדי לפתח שרירים צריך להתאמן ספורט, לא חטיפי אנרגיה למיניהם. החטיפים מלאים בסוכרים ופחמימות שמספקים אנרגיה לזמן קצר ביותר, ולא יבנו לך שרירים. תלך לתזונאית, שתבנה לך תפריט, שיתאים לך שתוכל להתאמן ככה שמסת השריר שלך תגדל. מה שאני יודעת שבנוסף לאימונים יש לאכול מאכלים עם הרבה חלבונים שדרושים לשרירים וגם פחמימות דרושות לפני האימון.

והחטיפים שעתירי קלוריות- אפשר למצוא עם פחות קלוריות, אבל שוב- זה לא מה שמעלה את מסת השריר, אלא את המשקל ואת השומנים בגוף. ואין מצב שיש בהם כל כך הרבה קלוריות. וגם עדיף לפזר את הארוחות על פני 6 ארוחות קטנות ביום, ולא אחת שתיים גדולות, כי למרות שיש לי מטבוליזם מהיר, עדיף 6 כדי שרמת האנרגיה בגוף תהיה גבוהה ותישמר לאורך היום.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

3000 קלויריות ביום זה בערך 400 גרם...

מה כל קשה לאכול את זה? אני לדעתי אוכל סביב ה750 ולא מעלה ולא מוריד...

1 גרם פחמימה - 4.0 קלוריות

1 גרם חלבון - 4.2 קלוריות

1 גרם שומן - 9 קלוריות

400 גרם של משהו כדי שיגיעו ל- 3000 קלוריות יהיו חייבים להיות כמעט במאה אחוז משומן !

סתם דוגמה למשהו בעל ערך קלורי נמוך וערך חלבונים גבוה ואיכותי :

100 גרם חזה עוף צלוי : 31 גרם חלבון , 2 גרם שומן , 0 גרם פחמימות וסה"כ 150 קלוריות

לפי מה שאנחנו למדנו בביולוגיה, עדיף לא לקחת תוספי מזון, מכיוון שזה לא נספג טוב במערכת העיכול, כלומר החלבון שדרוש לך לשריר לא ייספג ולא ייקלט.

נספג מעולה , במיוחד עם משלבים בשייק חלבון גם כף סוכר ענבים .

לא יודע מי אמר לך שתוספי מזון לא נספגים מהר אבל הם נספגים אפילו יותר מהיר מאוכל "רגיל " שאת אוכלת ביום יום מכיוון שהם כבר כמעט מופרקים לגמרי ואין לך איזה "גושים " שיש צורך בפירוק < מה שלגוף נשאר לעשות זה לפרק גרגירים קטנים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים