עבור לתוכן

משקה/חטיף עתיר קלוריות

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים עודפים של ויטמינים ומינראלים יוצאים בשתן ושאגי אין לך מספיק שומן בתפריט :xyxthumbs:

חושב ?

אני כבר הרבה זמן (שבועיים :P ) מתלבט עם להוריד קצת פחמימות ולהוסיף שומן...

נראה לי אני אנסה כבר מחר להוסיף ונראה איך הולך

• תגובות 52
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תירשם למכון כושר ולך לתזונתאי (הכנס תיקון לשגיאת הכתיב)

פורסם

חושב ?

אני כבר הרבה זמן (שבועיים :P ) מתלבט עם להוריד קצת פחמימות ולהוסיף שומן...

נראה לי אני אנסה כבר מחר להוסיף ונראה איך הולך

בטוח ד"א התחלתי ABCD [זה אייל אם אתה לא יודע מזה:S] מתקרב ליד 40 בצעדי ענק ;)

פורסם

כל הכבוד ! מחכה לראות אותך כבר במלוא המסה !

פורסם
  • מחבר

תתאפס על עצמך אין ארוחות חינם "אני רוצה לעלות במשקל להתחזק להתחטב ולא לעשות כלום" צא מהסרט בנאדם!!!

אני לא רוצה להעליב אבל חייבים לאפס אותך על המציאות

לא אמרתי שאני רוצה לעלות במשקל, להתחזק ולהחטב, ולא לעשות כלום.

חיטוב הגוף לא נמצא בראש סדר העדיפויות שלי. חשוב לי יותר הכוח של השריר מאשר המראה המחוטב של השריר.

עכשיו, זה לא שאני לא עושה כלום. אני מתאמן בבית באמצעות משקולות, ועושה סטים בתנוחות שונות שלימד אותי אדם שמבין בתחום (שרירן לשעבר שהתאמן הרבה שנים מגיל צעיר). התחלתי לפני הרבה שנים עם משקולות של 5 ק"ג שהיה לי קשה להרים (עכשיו זה כמו להרים אוויר בשבילי), עברתי למשקולות של 7.5 ק"ג, ועכשיו אני מרים בתנוחות מסויימות 10 ק"ג, ובתנוחות אחרות 12.5 ק"ג (בכל יד). בתקופות מסויימות (כשיש לי זמן), אז אני מוסיף גם שכיבות סמיכה, כפיפות בטן ומתח.

הבעיה היא שכאשר אני מתאמן אז השרירים שלי נעשים יותר חזקים (מתחטבים קצת, לא בצורה בולטת), אבל הם לא גדלים. כלומר, אני לא מעלה במשקל.

הבנתי שהתוספי מזון האלה שעשירים בחלבונים מסייעים להעלאה במשקל (מבלי להשמין) גם לאנשים שלא מתאמנים באופן אינטנסיבי. אני לא מעוניין להתאמן בחדר כושר (אין לי זמן לזה), אלא להמשיך באימונים הקלים בבית, כאשר מדי פעם בפעם אני מעלה את כמות המשקולות ו/או את מספר הסטים, ולעלות באופן משמעותי את מסת השרירים שלי. אני סבור שעלייה של 10-12 ק"ג במסת השרירים במהלך תקופה של חודשיים-שלושה היא יעד ריאלי, לא?

פורסם

לא בעיקר לא עם האימון שלך

פורסם

לפי מה שאני יודע - המקסימום שאתה יכול לעלות בחודש זה 500 גרם שריר וזה במקרה שיש לך אחלה גנטיקה .

ככה ש- 10-12 קילו שריר זה מטרה ריאלית לשנה וחצי שנתיים

פורסם

אתה חייב להבין

אבקה לא "מגדילה שרירים", הדבר היחיד שמגדיל מסת שריר זה אימונים

לפי התיאור שלך האימונים שאתה עושה לא נראים רציניים מידי לכן אתה יכול לשתות כמה אבקת חלבון וגיינרים שאתה רוצה אתה לא תעלה מסת שריר באופן ניכר, מה שכן יגדל זה כמות השומן אם תיהיה בעודף בלי אימונים

וכמו שאמרו מעלי 10-12 זה באמת באמת שלא ריאלי בכזה זמן, במיוחד לא בכאלו אימונים

פורסם
  • מחבר

קניתי בישראלבודי את ה-Serious Mass של Optimum. אני אנסה אותו למשך חודש. המוכר בחנות אמר לי שבהתאם לתזונה היומית הנוכחית שלי ולאימונים הקלים שאני מבצע, אני יכול לצפות לעלייה במשקל של כ-4 ק"ג בחודש הראשון שתתחלק בכל הגוף (שרירים ושומנים).

פורסם

1) קניתה אבקה טובה

2) 4 קילו בחודש זה הגיוני אם אתה עולה 1 קילו שמון, חצי קילו שריר ו2 וחצי קילו נוזלים .

ככה שארבע קילו בחודש זה דיי הגזמה...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את מה שאמרת. כתבת שזה הגיוני להעלות 4 ק"ג לחודש אם אני עולה 1 ק"ג שומן, 0.5 ק"ג שריר ו-2.5 ק"ג נוזלים. אח"כ סתרת את דבריך וכתבת ש-4 ק"ג לחודש זה די הגזמה.

זה לא נורא אם אני אעלה קצת שומן ביחד עם שרירים, אבל לא הבנתי מה זה נוזלים ומה זה נותן לי. אם אני שותה מים וחלב, אז הם נשמרים בגוף?

פורסם

הוא אומר שכדי לעלות 4 קילו בחודש זה מה שיכול לקרות אבל שזה לא הגיוני

פורסם
  • מחבר

תראה, זה מה שהמוכר בחנות אמר לי בהסתמך על הגובה והמשקל שלי, ולפי מה שסיפרתי לו על מה שאני אוכל ואיך שאני מתאמן.

אין לי נטייה טבעית לעלות במשקל, אבל אם אני אוכל כרגיל וגם אצרוך בנוסף מנה אחת ביום, אז נראה לי שאני אצליח לעלות במשקל. אבל, אני לא יודע כמה.

אני רוצה לעלות כ-10 ק"ג במשקל, אבל זה באמת לא נראה לי בריא לעלות כ"כ הרבה בחודש אחד. 1.5-2 ק"ג בחודש זה ריאלי?

פורסם

כן , אבל הכי כדאי (לדעתי...כל אחד ומה שמתאין לו ) לעלות קילו כל חודש , עליה איטית ואיכותית .

אחרי שנה תעשה חיטוב טוב וזהו

פורסם
  • מחבר

האמת היא שדי קשה לי להעריך כמה זה ק"ג.

בעיקרון, אני רוצה להתרחב קצת במותניים (להעלות ממידה 40 למידה 42), ולהגדיל את ההיקף של הידיים (זרוע ואמה) בצורה מתונה (רצוי בעיקר שרירים בידיים).

אתה יכול לפרט קצת לגבי חיטוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים