עבור לתוכן

משקה/חטיף עתיר קלוריות

Featured Replies

פורסם

^^^^

פשוט בולשיט מה שאמרתה לגבי צריכת התוספים !

בשביל לקבל הרעלת חלבון תצטרך לגמור רבע מיכל של אבקת חלבון !

שלא נדבר על הקטע של הויטמינים.... היו לי שלושה תוספי מזון מחברות שונות ואף תוסף לא גרם לשום סימפטומים של צריכת מוגזמת של ויטמינים או חלבונים .

אז בבקשה... תגיב רק אם באמת יש לך ניסיון מאחורי מה שאתה אומר ולא כי קראתה בוואלה .

דבר ראשון אל תערבב דברים.... לא ציינתי כלל הרעלת חלבון מאיפה הבאת את השטות הזאת??

דבר שני לא קראתי ולו כתבה אחת בוואלה בנושא אשמח אם תראה לי

דבר שלישי שתבין קצת ברפואה אז תוכל להבין את ההשלכות של השימוש בתוספים הללו על הגוף ואני לא מדבר על תקופה קצרה של חודש נאמר....

"אף תוסף לא גרם לשום סימפטומים של צריכת מוגזמת של ויטמינים " עשיתה בדיקות דם במהלך התקופה לוודא זאת??

את יודע שבמנה יש כמות רבה של וויטמינים שאמורים לצרוך ביום וכאשר מוסיפים ךכך את התזונה היום יומית אתה חורג בהרבה מהצריכה המומלצת

וזה רק על קצה המזלג

אני לא אומר שתוספים זה רע!!

אני אומר שרבים לא מודעים לנזקים שהם עלולים לגרום ולאופן שצריכים לקחת אותם ולבדוק את עצמנו ולהשגיח אם באמצעות בדיקות דם ואם במודעות עצמית

שלך כפי הנראה אין ועוד לרבים אחרים שחושבים טוב אז ניקח כמה חודשים ונהפוך להיות סופרמנים

זה לא עובד כך !!

[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 14:18:44

אם ככה, אז מה כן יכול להתאים לי כתחליף לארוחה, לעלייה במשקל מבלי להשמין, ולהעלאת ושימור מסת השריר, כאשר האימון שלי (פעם ביום או יומיים) מסתכם בהרמת משקולות של 10 ק"ג ליד (2-3 סטים של 10)?

זה די בעייתי לארגן את הסדר יום ל-3 ארוחות ביום, וגם אם אני רעב אז לא תמיד יש לי זמן להכיו ארוחה, ואני סתם חוטף משהו.

לגבי תחושת השובע, אני לא יכול להכריח את עצמי לאכול ארוחה כשאני לא רעב, אבל אני כן יכול לאכול חטיף או לשתות שייק, מכיוון שזה לא ממש ארוחה, ואם יש בזה ערך קלורי של ארוחה שלמה, אז זה כאילו שאתה עובד על הגוף ואוכל ארוחה שלמה למרות שאתה לא רעב.

יש בעיה בריאותית לצרוך תוסף כזה לאורך זמן? קיימת אפשרות סבירה שאחרי עלייה במסת השריר, הגוף יזדקק ליותר אנרגיה כדי לשמר את השריר, ולכן הוא ידרוש יותר אוכל, כך שאני אהיה רעב ואוכל לאכול יותר מבלי לשבוע מהר.

המלצה תלך לתזונאי שיתאים לך תוכנית תזונה ותראה אם יש שיפור לאחר חודש

במידה ולא תדבר איתו שייעץ לך לגבי תוספים

• תגובות 52
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את האמת אני משתמש בתוספים כבר שנה ועברתי שתי בדיקות דם אחת הייתה הבדיקה השנתית שלי והשניה הייתה בצו ראשון .

ונחש מה ? הכל בסדר - אני בריא כמו שור והדבר היחידי שהיה לי בו חוסר מינורי זה ברזל .

ואני לוקח כל יום מנה של אבקת חלבון ( 23 גרם חלבון ) + 120 גרם חלבון מתזונה יום יומית ( תפריט שהרכבתי עם תזונאית ספורטאים ) .

אני על תפריט של 2300 קלוריות שמורכב מ- 143 גרם חלבון , 360 גרם פחמימה ו- 30 גרם שומן איכותי .

אני לא מבין איך הגעתה למסקנה שצריכת תוספי תזונה תגרום לבעיות בכבד !

אלא אם הבנאדם לוקח 5 מנות הגשה כל יום על בסיס קבוע , אין מצב שיקרה מה שאתה מתאר .

פורסם
  • מחבר

המלצה תלך לתזונאי שיתאים לך תוכנית תזונה ותראה אם יש שיפור לאחר חודש

במידה ולא תדבר איתו שייעץ לך לגבי תוספים

לא מתאים לי ללכת לתזונאי שירכיב לי תוכנית תזונה נכונה ובריאה, מכיוון שאני יודע שאני לא אצליח לעמוד בדיאטה כזאת. מתאים לי לאכול מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה (מתי שאני יכול), ולהשלים את החסר באמצעות תוספי מזון, ואם אפשר אז שהם גם יגדילו את מסת השרירים שלי, בהתאם לאימונים הרגילים שאני מבצע (קצת משקולות).

דרך אגב, שכחתי לציין שאני לוקח כל יום 1,000 מ"ג ויטמין C, שזה 1667% מהקצובה היומית המומלצת, מאחר ואני לא אוכל הרבה פירות, וזה גם עוזר נגד צינון.

פורסם

מה שאתה מבקש זה בלתי אפשרי .

השרירים לא יגדלו בלי תזונה נכונה וגירוי טוב .

אתה חייב להתאמן כמו שצריך ולאכול כמו שצריך בשביל גוף שרירי /בריא כמו שאתה רוצה .

פורסם
  • מחבר

נגיד שאני לא אוכל כמו שצריך, אז אני לא יכול לקחת תוספי מזון כדי להשלים את החסר? מה עושים האסטרונאוטים בחלל?

אני לא מבקש לקבל גוף שרירי וחוטב בדרך פלא. אני מעוניין להגדיל את מסת השרירים שלי (היקף גוף קצת יותר גדול, והיקף ידיים יותר גדול), מבלי לאכול יותר ממה שאני אוכל עכשיו, ומבלי להשמין. מן הסתם, עם העלייה במסת השרירים יגבר הרעב לעוד אוכל, וגם החשק והכוח ליותר אימונים.

סה"כ, אני רוצה לעלות במשקל מבלי להשמין. כלומר, שמסת השרירים תגדל.

פורסם

את האמת אני משתמש בתוספים כבר שנה ועברתי שתי בדיקות דם אחת הייתה הבדיקה השנתית שלי והשניה הייתה בצו ראשון .

ונחש מה ? הכל בסדר - אני בריא כמו שור והדבר היחידי שהיה לי בו חוסר מינורי זה ברזל .

ואני לוקח כל יום מנה של אבקת חלבון ( 23 גרם חלבון ) + 120 גרם חלבון מתזונה יום יומית ( תפריט שהרכבתי עם תזונאית ספורטאים ) .

אני על תפריט של 2300 קלוריות שמורכב מ- 143 גרם חלבון , 360 גרם פחמימה ו- 30 גרם שומן איכותי .

אני לא מבין איך הגעתה למסקנה שצריכת תוספי תזונה תגרום לבעיות בכבד !

אלא אם הבנאדם לוקח 5 מנות הגשה כל יום על בסיס קבוע , אין מצב שיקרה מה שאתה מתאר .

אני לא בא להתווכח אם אדם שחסר ידע רפואי...

ולידיעתך הבדיקת דם בצו ראשון היא לשם הומוגלובין(ברזל) בלבד שכבר בזו היה ניתן לראות כדבריך חוסר איזון(מחסור) ::)

יתכן שמרוב אבקות וצריכת חלבונים מתוספים שחכתה להכניס לתזונה בשר בקר שעשיר בברזל וחלבונים "אמיתים" ::)

תדבר עם התזונאית הספוראית שלך שתאזן לך את התפריט ;)

אין כזה דבר בדיקת דם אחת יש עשרות סוגים ולכל אחת תפקיד משלה כמו בדיקת תפקוד כבד לדוגמא

וכל המספרים שזרקתה הם חסרי חשיבות..... צריך לדעת לאזן ולקבל את הכל במינונים וממקורות שונים ולדעת גם שקיבלתה במידה נכונה וויטמינים ומינרליים

[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 15:12:51

לא מתאים לי ללכת לתזונאי שירכיב לי תוכנית תזונה נכונה ובריאה, מכיוון שאני יודע שאני לא אצליח לעמוד בדיאטה כזאת. מתאים לי לאכול מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה (מתי שאני יכול), ולהשלים את החסר באמצעות תוספי מזון, ואם אפשר אז שהם גם יגדילו את מסת השרירים שלי, בהתאם לאימונים הרגילים שאני מבצע (קצת משקולות).

דרך אגב, שכחתי לציין שאני לוקח כל יום 1,000 מ"ג ויטמין C, שזה 1667% מהקצובה היומית המומלצת, מאחר ואני לא אוכל הרבה פירות, וזה גם עוזר נגד צינון.

אם אין לך כוח רצון ואין לך יכולת התמדה ואין לך כוונה לאכול כמו בן אדם נורמלי אז אתה חיי בסרט שתעלה במשקל

תתאפס על עצמך אין ארוחות חינם "אני רוצה לעלות במשקל להתחזק להתחטב ולא לעשות כלום" צא מהסרט בנאדם!!!

אני לא רוצה להעליב אבל חייבים לאפס אותך על המציאות

פורסם

החוסר ברזל זה דבר ידוע אצלי , משום מה תמיד הייתה לי הבעיה הזאת .

כל פעם שעשיתי בדיקת דם ( כחלק מלקיחת כדורים שיעזרו לי לגבוה ) היה לי חוסר מברזל וזה מגיל 10 כבר ככה .

מעבר לכך בדיקת הדם שעברתי לפני הצו הראשון עברה בסדר גמור - אני הוזמנתי למיוני צוות אויר :silly:

אז בבקשה בלי השערות .

נ.ב

אתה לא באמת חושב שמשרד הבריאות היה נותן אישור מכירה למוצרים שלקיחת מנת יתר מהם עלולה לגרום לסיכון ?

ועוד ההגדרה שלך למנת יתר היא מאוד מאוד מוזרה ( אפילו המנה המומלצת של אבקת חלבון לדעתך יכולה לגרום לסיכון... לך תבין :s07: )

במנת אבקת חלבון ממוצעת יש 24 גרם חלבון - ב- 100 גרם חזה עוף יש אותה הכמות של חלבון .

ואני מכיר המון אנשים שאוכלים הרבה מעבר למאה גרם חזה עוף ביום...

פורסם

כל פעם שעשיתי בדיקת דם ( כחלק מלקיחת כדורים שיעזרו לי לגבוה ) היה לי חוסר מברזל וזה מגיל 10 כבר ככה .

אז בבקשה בלי השערות .

נ.ב

אתה לא באמת חושב שמשרד הבריאות היה נותן אישור מכירה למוצרים שלקיחת מנת יתר מהם עלולה לגרום לסיכון ?

ועוד ההגדרה שלך למנת יתר היא מאוד מאוד מוזרה ( אפילו המנה המומלצת של אבקת חלבון לדעתך יכולה לגרום לסיכון... לך תבין :s07: )

איזה כדורים בדיוק עוזרים לגביהה?

לא שמעתי על דבר כזה...

גם אני הייתי לוקח כדורים כאלה בטעם ברזל נראים כמו אדוויל ומתפוררים בפה כשהיה לי אנמיה :P

פורסם

זה כדורים שהכילו בתוכם טסטרון (או שמא זה היה GH ? אני לא זוכר ממש..) - אבל לא לקחתי אותם , הגוף שלי לא הגיב אליהם טוב .

פורסם

מעבר לכך בדיקת הדם שעברתי לפני הצו הראשון עברה בסדר גמור - אני הוזמנתי למיוני צוות אויר :silly:

אז בבקשה בלי השערות .

נ.ב

במנת אבקת חלבון ממוצעת יש 24 גרם חלבון - ב- 100 גרם חזה עוף יש אותה הכמות של חלבון .

ואני מכיר המון אנשים שאוכלים הרבה מעבר למאה גרם חזה עוף ביום...

אתה אפילו לא מבין מה שכתבתי חבל להתווכח איתך .... כשתגדל אולי תבין....

פורסם

אולי אתה הוא זה שלא מסביר נכון ?

פורסם

מי שמעוניין לקרוא מאמרים בנושא:

http://www.datafilehost.com/download-6408db48.html

http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=718&CategoryID=101&Page=3

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432900,00.html

http://www.yomi.co.il/web/8888/nsf/web.taf?_function=details&_ID=4971&did=1110&PF=1〈=HE

מגוון של דעות לכאן ולכאן

הסיכום הוא מודעות, יד על הדופק, בדיקות תקופתיות וכמובן הדרכה של אדם מוסמך

פורסם

לפי המאמרים האלה הבעיה הכי גדולה היא מנת יתר של ויטמינים .

אבל אם יש לידך קופסא של אבקת חלבון ( וכן יש לידי אחת ) תראה שהמינונים שמצוינים על המיכל הם אפילו לא 1/10 מהמינון שצריך בשביל לקבל איזושהיא בעיה .

פורסם

לא מדוייק ובכל מקרה במקרה יש לידי הרים תרתי משמע של קופסאות ואפילו ארגזים של אבקות שונות וכמעט כל אחד מהם יגרום לחריגה בצריכה המומלצת אלא אם אתה צורך רק אבקות! אתהשוכח שאדם מקבל בתזונה היום יומית את מלאי הוויטמינים והמנראלים שהוא אמור לקבל והאבקות עשירות בתוספות וגורמות לתוספות מיותרות

BitchSlap תפסיק להתווכח אם אתה לא מבין

[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 18:57:33

בגלל זה אני אומר שצריך לשמור על מינונים ולקבל הסברים לפני צריכה של תוספים ובנוסף לכל להיות מודעים ולבצע בדיקות על מנת למנוע צריכה עודפת
פורסם

אתם יודעים עודפים של ויטמינים ומינראלים יוצאים בשתן ושאגי אין לך מספיק שומן בתפריט :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים