עבור לתוכן

משקה/חטיף עתיר קלוריות

Featured Replies

פורסם

שלום! :hi:

אני מפנה את ההודעה הזאת לאנשים שמבינים בתזונה נכונה ובפיתוח שרירים.

יש לי חילוף חומרים מהיר יחסית, וזה אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל. אני יודע שהרבה אנשים מקנאים בי על כך והיו רוצים להתחלף איתי. אבל, אני גם הייתי רוצה להעלות כ-10 ק"ג, ואני לא מצליח להעלות במשקל.

שימו לב שאני אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל, אבל זה לא אומר שאני אוכל כל היום גלידות ושוקולדים. אני אוכל רגיל, אולי פחות מכפי שאני צריך מכיוון שאני נעשה שבע די מהר (אצל כל אדם יש הורמון שובע שמופרש במוח שאומר לנו שאנחנו שבעים כדי שנפסיק לאכול. אצל חלק מהאנשים ההורמון הזה יותר פעיל, ואצל אחרים הוא פחות פעיל).

בעיקרון, הבנתי שאני צריך לצרוך כל יום כ-3,000 קלוריות רק כדי לא לרדת במשקל וכדי לשמר את מסת השרירים, ולא נראה לי שאני מגיע ל-3,000 קלוריות ביום.

שמעתי שיש כל מיני חטיפי אנרגיה עשירים בחלבונים ומפוצצים בקלוריות (אולי יש גם משקאות אנרגיה כמו המשקה בוקר של דנונה?). אני אשמח לקבל המלצות על חטיפים ומשקאות כאלה, וגם לקבל מידע ממי שמבין לגבי המחירים שלהם ואיפה אפשר להשיג אותם, כאשר המטרה היא לא להשמין, אלא לא לרדת במשקל ואולי גם להעלות קצת במסה של השרירים (לא השומנים).

מישהו אמר לי גם שיש מין תרכיז מלא בחלבונים שבכפית אחת שלו יש 1,000 קלוריות. אשמח לקבל מידע גם על זה, אם מישהו יודע.

תודה מראש! :)

• תגובות 52
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכנס לאתר של ישראל-בודי (israebody)

הם גם מוכרים את זה, וגם מסבירים שם הכל בצורה טובה.

מה שאתה מחפש נקרא אבקת חלבון.

פורסם
  • מחבר

תודה! נכנסתי לאתר http://www.israelbody.org/, ויש להם שם די הרבה מוצרים שמיועדים להעלאת מסת השרירים, והם גם מספקים הסבר על כל מוצר ועל אופן השימוש. אבל, מרוב מבחר אין לי מושג מה יכול להתאים לי.

אני רוצה לציין שאני לא ספורטאי, וגם לא מפתח גוף (אני מרים קצת משקולות, אבל לא באופן רציני). לפי ההסברים באתר צריך לאכול 3-5 ארוחות ביום ולצרוך את האבקות האלה עם כוס חלב בין הארוחות. אני אוכל רק ארוחה אחת או שתיים ביום (לא ארוחה ענקית), ואני מעוניין במשקה הזה בתור תוסף משלים של קלוריות.

האם יש גם משקאות אנרגיה כאלה שמגיעים בצורה של בקבוקונים קטנים כמו משקאות הבוקר של דנונה?

אני די בטוח שיש גם חטיפי אנרגיה מפוצצים בחלבונים עם הרבה קלוריות שמיועדים להעלאת מסת השריר מבלי להשמין. אשמח לקבל המלצות גם על אלה.

פורסם

אני באותו מצב כמו שלך, אני רזה מאוד, חילוף החומרים שלי מהיר מאוד ואני נהיה שבע מהר.

וגם אני כמובן, אשמח להעלות טיפה בשר על העצמות.

נראה לי באמת שאיזהשו חטיף עתיר קלוריות בין ארוחות יכול, אם לא לעזור, אז בטח לא להזיק.

פורסם

תודה! נכנסתי לאתר http://www.israelbody.org/, ויש להם שם די הרבה מוצרים שמיועדים להעלאת מסת השרירים, והם גם מספקים הסבר על כל מוצר ועל אופן השימוש. אבל, מרוב מבחר אין לי מושג מה יכול להתאים לי.

אני רוצה לציין שאני לא ספורטאי, וגם לא מפתח גוף (אני מרים קצת משקולות, אבל לא באופן רציני). לפי ההסברים באתר צריך לאכול 3-5 ארוחות ביום ולצרוך את האבקות האלה עם כוס חלב בין הארוחות. אני אוכל רק ארוחה אחת או שתיים ביום (לא ארוחה ענקית), ואני מעוניין במשקה הזה בתור תוסף משלים של קלוריות.

האם יש גם משקאות אנרגיה כאלה שמגיעים בצורה של בקבוקונים קטנים כמו משקאות הבוקר של דנונה?

אני די בטוח שיש גם חטיפי אנרגיה מפוצצים בחלבונים עם הרבה קלוריות שמיועדים להעלאת מסת השריר מבלי להשמין. אשמח לקבל המלצות גם על אלה.

יש בפחיות אבל הן דיי יקרות מבחינת החיטיפים אתה יכול למצוא כאלה בכל סופרפארם זה חטיפי חלבון שכוללים משהו כמו 400-800 קלוריות אבל הם מרגישים כמו גומי ויש להם טעם של גומי אז לא הייתי ממליץ,אם אתה רוצה לעלות משקל יש באמת את המשקאות חלבון וגיינרים אישית אני הייתי ממליץ לך לקנות אותם בכמות ולצרוך עד שנגמר כאשר ביחד עם אימון תוך תקופה אתה תעלה תשמקל שלך

פורסם

איך בכפית של חומר יש 1000 קלוריות ? לא הגיוני בעליל !

1 גרם פחמימה - 4.2 קלוריות

1 גרם חלבון - 3.9 קלוריות

1 גרם שומן - 9 קלוריות

??????

פורסם
  • מחבר

אין חטיפי אנרגיה טעימים (טעם שוקולד)?

באתר של ישראל בודי מצאתי את שני המוצרים הבאים בין המומלצים:

1. Whey Protein Stack ק"ג 2.3 + שייקר מתנה! - 349 ש"ח

http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=89&ArticleID=436

2. CHAMPION MASS צמפיון מאס - 3 ק"ג - 329 ש"ח

http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=100&ArticleID=1110

אני אוכל, ככל הנראה, פחות משאני צריך, ואני מעוניין בגיינר הזה בתור תוסף יומי בלי דייאטה או תוכנית אימונים מיוחדת. לכל היותר אני מרים קצת משקולות (10 ק"ג ליד) פעם ביום-יומיים-שלושה.

המטרה שלי היא להשלים את כמות הקלוריות שחסרות לי בארוחות היומיות, להעלות קצת בהיקף הגוף (שרירי בטן), ובעיקר להגדיל את ההיקף של הידיים, להעלות את מסת השרירים בגוף (בעיקר בידיים - זרוע ואמה), וגם להעלות את רמת האנרגיה הזמינה בגוף, וכל זאת מבלי להשמין (להעלות מסת שריר, לא שומן).

איזה משני הגיינרים שציינתי למעלה יכול להתאים לי? אולי אחד אחר? איך אני אמור לצרוך אותו באופן יומי (בלי דייאטה מיוחדת, ובלי תוכנית אימונים), ולכמה זמן יכולה להספיק לי אריזה?

אני מתכוון לפנות לישראל בודי בטלפון, וכנראה גם לגשת באופן פיסי לאחד הסניפים שלהם. אבל, אני אשמח גם לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום ושאין לו אינטרס למכור לי שום דבר.

פורסם

גגינר זה תוסף - לא תחליף.

תבנה תפריט תזונה מסודר + תוכנית אימונים מסודרת .

ואל תצפה לניסים - זה תהליך שלוקח זמן .

פורסם

איך בכפית של חומר יש 1000 קלוריות ? לא הגיוני בעליל !

1 גרם פחמימה - 4.2 קלוריות

1 גרם חלבון - 3.9 קלוריות

1 גרם שומן - 9 קלוריות

??????

מי שאמר לו את זה הוא הגזים יש כף במיכל שכל כף היא כ130 גרם ובמנה שכזו יש כ800 קלוריות

הערה מי שלא בקיא בתחום אני ממליץ לו להתרחק מכל הנושא של תוספים התוספים הללו עלולים לסכן את בריאותכם עומס של חלבונים

סוכרים וויטמינים ומנלים ללא בקרה עלול לגרום לקריסה של כליות כבד וכו' כל צריכה של תוסף לאורך זמן צריכה להיות בפיקוח ובמודעות

אגב כל מיכל של כ2ק"ג עולה מאות שקלים בהתאם לאייכות המוצר והוא מספיק לכחודש

ממה שקראתי מהחברה בעלי חילוף החומרים המהיר ומתוך נסיון אישי שלי פשוט תוסיפו עוד ארחוה ביום שתי ארוחות זה לא מספיק

ואתם בטוח לא מגיעים ל3000 קלוריות ביום!!! אל תשקרו לעצמכם!! או שאתם לא יודעים להעריך נכונה את צריכת הקלוריות שלכם!

עבור כל ק"ג אתם צריכים לצרוך 30 קלוריות כמובן שזה משתנה מאדם לאדם אבל בגדול זהו המדד

כלומר אם אתם מעוניינים לשקול 75ק"ג תצטרכו לצרוך כ2250 קלוריות

ואם אתם מתאמנים על בסיס קבוע אז תצטרכו אפילו יותר

פורסם

^^^^

הוא היה צריך להגיד מנת הגשה ולא כפית .

פשוט בולשיט מה שאמרתה לגבי צריכת התוספים !

בשביל לקבל הרעלת חלבון תצטרך לגמור רבע מיכל של אבקת חלבון !

שלא נדבר על הקטע של הויטמינים.... היו לי שלושה תוספי מזון מחברות שונות ואף תוסף לא גרם לשום סימפטומים של צריכת מוגזמת של ויטמינים או חלבונים .

אז בבקשה... תגיב רק אם באמת יש לך ניסיון מאחורי מה שאתה אומר ולא כי קראתה בוואלה .

פורסם
  • מחבר

התוסף הזה מכיל כמות גדולה של חלבונים. הוא לא יכול להוות תחליף לארוחה של סטייק עם אורז, למשל?

בתור ארוחת בוקר אני שותה משקה בוקר של דנונה ואוכל עוגיה. במהלך היום, אני אוכל ארוחת צהריים סטנדרטית וארוחת ערב קלה, כאשר לפעמים אני שוכח לאכול ארוחה אחת (צהריים או ערב), ככה שיוצא שאני אוכל רק ארוחה אחת ביום.

חשבתי לקחת את התוסף הזה פעם ביום (נגיד, בבוקר ביחד עם המשקה בוקר) או פעמיים ביום (בוקר וערב), כדי להשלים את מה שחסר בתזונה היומית, ומעבר לכך. מה דעתכם?

אני לא מצפה לניסים ונפלאות, אלא לעלייה מתונה ומורגשת במשקל, כאשר העלייה במשקל תהיה במסת השריר (מבלי שאני אתאמן יותר ממה שאני מתאמן עכשיו) ולא בשומנים (עכשיו אין לי כמעט בכלל שומנים. אני מתכוון לומר שאני בכלל לא שמן - אני לא יודע מה אחוז השומן שלי).

אני לא מעוניין לפתח גוף שרירי עם שרירים בולטים ומעוצבים, אלא בשרירים חזקים בעלי מסה (כוח יותר חשוב לי מעיצוב). כמו-כן, אני מעוניין להגדיל את ההיקף של הידיים (גודל שרירים) - גם זרוע וגם אמה. בנוסף לכך, אני רוצה גם להגדיל קצת את היקף הגוף מבלי להשמין (לסגור את החגורה במכנסיים על כמה חורים פחות).

האם הציפיות שלי ריאליות? במידה ולא, אז למה אני יכול לצפות בהתאם למה שציינתי?

אני יודע שאני צורך הרבה פחות מ-3,000 קלוריות ביום. אבל, אני לא יכול להוסיף עוד ארוחה ביום, הן בשל סדר היום שלי, והן מכיוון שאני פשוט לא יכול לאכול כשאני לא רעב. לכן, חשבתי לקחת תוסף כזה שישלים לי את מה שאני מחסיר בארוחות, ואם אפשר אז גם שיוסיף לי הרבה ערך מוסף.

לגבי המחיר, 350 ש"ח בחודש בשביל להעלות במסת השרירים ולשמר את מסת השרירים הקיימת, וכל זאת מבלי להשמין, נראה לי מחיר די סביר.

פורסם

קודם כל אני אישית לא חושב שכדי לך לצרוך גיינרים וכו' בלי להתאמן

בעיקר שאתה רוצה מסת שריר ולפתח שרירים את זה אתה לא יכול לעשות בלי להתאמן רציני (יותר ממה שעכשיו)

ולא הדברים האלה בדר''כ לא באים כתחליף לארוחה

פורסם

בדיוק מה שאני אומר

אימונים זה חובה עם מישהו מתכנן לעלות במשקל !

פורסם

מניסיון שלי בתור נער שלקח את המשקאות הנ"ל במשך חודשים....

דבר ראשון תתאים לך את סדר היום ל3 ארוחות ביום... תתפלא שלאחר שבוע של מאמץ הגוף מסתגל לכך ואתה מתחיל להיות רעב יותר במהלך היום

דבר שני אם תצרוך את החלבונים תחושת השובע ממנו תחליף את הארוחה וכך תחזור לצרוך את אותה כמות קלוריות אין הבדך בין המשקה הנ"ל לבין ארוחה מבחינת תחושת הרעב של הגוף זה כאילו אכלתה ארוחה

דבר שלישי אם תקח את התוסף ללא אימון אתה פשוט תעלה במסת גוף-בעיקר שומן ולכן אתה חייב להתאמן במקביל

ואחרון חביב אפילו ואם בדרך נס כל מה שרציתה שיקרה יקרה כתוצאה מהתוסף אז מייד כשתפסיק לקחת אותו אתה תתחיל לרדת במשקל מפני שהצריכה הקלורית שלך לא תתחזק את המסה שתצבור כפי שהסברתי קודם אתה צריך לאכול עבור כל ק"ג בגוף שלך כ30 קלוריות לק"ג [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 14:06:35

ושוב יש נזק שעלול להיגם לאיברים פנימיים כמו כבד כליות בשימוש ממושך של תוספים כתוצאה מהעמסה לא מאוזנת של חלבונים פחמימות וויטמינים ומינראלים

בכמויות שחריגות!!

ולכן יש להיוועץ עם רופא תזונאי וכו' ולהיות במעקב ואף לעשות בדיקות דם מידי חודשיים

פורסם
  • מחבר

אם ככה, אז מה כן יכול להתאים לי כתחליף לארוחה, לעלייה במשקל מבלי להשמין, ולהעלאת ושימור מסת השריר, כאשר האימון שלי (פעם ביום או יומיים) מסתכם בהרמת משקולות של 10 ק"ג ליד (2-3 סטים של 10)?

זה די בעייתי לארגן את הסדר יום ל-3 ארוחות ביום, וגם אם אני רעב אז לא תמיד יש לי זמן להכיו ארוחה, ואני סתם חוטף משהו.

לגבי תחושת השובע, אני לא יכול להכריח את עצמי לאכול ארוחה כשאני לא רעב, אבל אני כן יכול לאכול חטיף או לשתות שייק, מכיוון שזה לא ממש ארוחה, ואם יש בזה ערך קלורי של ארוחה שלמה, אז זה כאילו שאתה עובד על הגוף ואוכל ארוחה שלמה למרות שאתה לא רעב.

יש בעיה בריאותית לצרוך תוסף כזה לאורך זמן? קיימת אפשרות סבירה שאחרי עלייה במסת השריר, הגוף יזדקק ליותר אנרגיה כדי לשמר את השריר, ולכן הוא ידרוש יותר אוכל, כך שאני אהיה רעב ואוכל לאכול יותר מבלי לשבוע מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים