עבור לתוכן

האם המפרט הבא יוכל להריץ ויסטה עם ממשק AERO? (עד 2500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

*המחיר שבכותרת הוא רק לרכיבים שמוזכרים למטה*

אני מעוניין להשתדרג מהפנטיום 4 שיש לי למשהו קצת יותר חדשני שיספק את צרכי לבערך 3 השנים הבאות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית,סרטים,(גם HD),ואולי גם למשחקים לא כבדים....(אני לא גיימר בכלל אבל אולי מדי פעם ארצה לשחק במשהו).

כמו-כן,אני מתכוון לרכוש מסך 24" כך שהמפרט יצטרך לתמוך ברזולוציה הגבוהה שלו.

מכיון שמאד חשוב לי השקט,(והמחיר),אז חשבתי על המפרט הבא שמומלץ בד"כ למחשבי HTPC:

מעבד:

AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX -

442 ש"ח ב TMS.

(או שכדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת מעבד דומה עם 2MB CACHE?)...

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (עם כרטיס מסך מובנה)-436 ש"ח ב TMS.

HDD -זה שיש לי כרגע....WD120GB SATA 2.-ללא תשלום.כנ"ל הצורב וכל השאר.

זיכרון 4GB -הבנתי שעם פחות מזה ויסטה עם ממשק AERO לא תזוז.

מארז ANTEC SONATA 3.-

628 ש"ח ב TMS.

קירור למעבד מה שתמליצו...

השאלה היא האם מפרט כזה יוכל להספיק לשימושים שציינתי ובמיוחד לויסטה הום פרימיום ,או שהמפרט חלש מדי והויסטה לא תזוז....

למעשה אני שואל על הויסטה כעל אפשרות שדרוג-כרגע אני משתמש ב XP PRO ואני מרוצה,אבל מתי שהוא התמיכה בו תיפסק,(או שסתם יבוא לי להתקין ויסטה כי היא יפה ומדליקה..), ואני רוצה להיות בטוח שהמפרט יוכל גם להריץ ויסטה עם ממשק AERO.

תודה לעונים!

פורסם

שמע,אין בעיה להכניס פה מפרט שקט שיריץ ויסטה בקלות רבה אבל עם כ.מסך מובנה ממש לא תהיה לך חווית משחק גם במשחקים ישנים יחסית..

אפשר לנסות משהו כזה שיהיה עדיף :

מעבד:

Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤366

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 64 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte M56S-S3

כמות: 1 - מחיר: ¤352

מארז:

ANTEC SONATA III 500W

כמות: 1 - מחיר: ¤628

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤418

כרטיס מסך:

Forsa 9600GT 256MB Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤612

סה"כ: ¤2481

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2432

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/xpdh6g7n

יש לך פה 4GB זיכרון,מעבד חזק עם קירור חזק ושקט,אחלה מארז וספק,כ.מסך חזק (עד כמה שניתן כמובן) ומשתלם ככה שתוכל לשחק במשחקים שנחשבים חזקים וכבדים יחסית.

פורסם

מפרט מצויין! כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה דור על ההשקעה....אבל אני לא גיימר בכלל כמו שכתבתי,וכל מה שרציתי לדעת (אולי לא הדגשתי את זה מספיק),זה האם לוח-אם מיוחד כמו זה שציינתי למעלה יוכל להחזיק ויסטה עם AERO .יש לו אמנם כ.מסך מובנה,אבל הכי חזק בשוק היום מכל שאר הכרטיסים המובנים...למעשה לא ניסחתי טוב את שאלתי: אני צריך לשדרג את המחשב הנוכחי שלי ע"מ שיתמוך בשני מסכים לפחות,(שאחד מהם 24"),ואני לא מעוניין לקנות כ. מסך AGP ותוספת זיכרון שלא ישמשו אותי הלאה.אז חשבתי כבר להחליף את המחשב וזהו...אבל למינימום ההכרחי,בתנאי שאוכל גם אותו לשדרג אח"כ.בקשר למשחקים,רציתי להוסיף את האופציה לשחק,אם אני כבר סוף-סוף מחליף מחשב....אבל לא התכוונתי למשחקים כבדים.האונבורד הנוכחי שלי -INTEL EXTREME GRAPHICS 2,נחות לדעתי משמעותית מזה שעל ה GA-MA78GM-S2H והוא מריץ PES 6 בקלות עם מעבד חלש בהרבה....

2.המחשב הוא לצורך שדרוג עתידי. בינתיים הכוונה שלי, (לפחות לשנה הקרובה),היא אפילו לא לשים ויסטה אלא להמשיך עם ה XP PRO שמשרת אותי נאמנה.ויסטה תדרוש ממני לקנות HDD חדש (נראה לי ::)),להוסיף זיכרון לפחות ל 4GB (בינתיים אפשר לקנות רק 2GB).כל זה ביחד,(כולל המחיר של הויסטה), זה הרבה כסף .המטרה היא שהמחשב יוכל להשתדרג בהמשך בלי שאצטרך להחליף את כל המפרט.אם אחפוץ בהמשך גם במשחקים כבדים,אפשר תמיד להוסיף כ. מסך נפרד.

3.מאד חשוב לי השקט,אז במידה ואחליט להשקיע בכ.מסך נפרד,אעדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי.

4.למעשה נראה לי ששאלתי בפורום הלא נכון...הייתי צריך לשאול את שאלותי בפורום לוחות-אם,מעבדים וזכרונות.....אז אחכה עד הערב כדי לשאול שם.יש לי עוד שאלות בכיוון שכנראה יותר מתאימות לשם.

תודה בינתיים :xyxthumbs:

פורסם

מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM

כמות: 1

מחיר: ¤366

קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro

מחיר: ¤105

לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3

מחיר: ¤418

מארז: ANTEC SONATA III 500W

מחיר: ¤628

זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15

מחיר: ¤287

כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail

מחיר: ¤723

מפרט עם אפשרות שדרוג לphenom בעתיד.

תומך הכל הפיצ'רים שצריך:

ישאר לך חריצים להוסיף עוד 2 או 4 GB זכרון

הסוקט תומך במעבדי הphenom החדשים

ה8800GT הוא כרטיס חזק (עדיין) ובא עם קירור של זלמן.

אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף קצת כסף ולקחת את ההגרסה של ה512MB שתעזור בתמיכה בשני מסכים בו זמנית.

פורסם

אם כך אכן יש מקום להוריד לגמרי את הכ.מסך. ב-600 ש"ח שאתה חוסך תקנה מארז P182 שהוא השקט ביותר שקיים אפשר לומר,יחד עם ליברטי 400 אם חשוב לך השקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים