עבור לתוכן

הרכבתי מפרט לגיימרים, אשמח/זקוק לחוות דעתכם. עד 5000 ש"ח (פלוס מינוס) כולל מסך.

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מפרט והשקעתי בו המון מחשבה. רציתי לקבל מחשב חזק לגיימרים עם חומרה איכותית במחיר שפוי יחסית. תגידו לי מה דעתכם על המפרט והמחירים (ובבקשה תתייחסו להערות בסוף הפוסט):

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box

¤871

כמות:1

לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R

¤594

כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB

¤363

זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2

¤554

כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe

¤898

צורב LG GSA-GH20N X20 DVD

¤119

מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W

¤623

מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD

¤1148

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס

¤79

סה"כ מחיר לכל המוצרים:5249¤

הערות:

1. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. מקווה שהשילוב בין המארז הספציפי הזה לספק הזה (נדמה לי שיש לו מעל 80% נצילות) יתן לי גם שקט בחדר (כרגע יש לי מחשב רועש כמו אפאצ'י) וגם קירור יעיל. מה שטוב במארז זה שיש לו פילטר לאבק ואפשר להוסיף מאוורר מקדימה ל- intake.

2. האם עדיף לקנות 4GB זכרון במערך של 2X2GB או בקיט של 2X1GB (פעמיים).

3. חשוב לי שהלוח אם יהיה מתקדם על מנת שאוכל לשדרג בעתיד. האם לוח האם הספציפי הזה מספיק טוב.

תודה רבה לכל חברי האתר ולצוות הנפלא שיש פה, בזכותכם למדתי המון וראיתי שיש המון רמאים בשוק, עכשיו יהיה קצת יותר קשה לעבוד עלי.

חג שמח!

פורסם

נראה אחלה מפרט,אבל אם הוא למשחקים תנסה לדחוס מסך 22" של אסוס שעולה עוד כ-300 ש"ח בערך.

המארז שקט,הלוח אם אחלה וכדאי לקחת 2X2 ללא שום ספק

פורסם
  • מחבר

תודה Xtract, אבל שאלה, שמעתי שיש בעיות עם מסכי 22" (ברזולוציה של הווינדוס או משהו כזה).

עוד שאלה - המארז הבנתי שהוא טוב, אבל איך הספק? חשוב לי שיהיה טוב (אמין), שקט ומספיק חזק לשדרוגים עתידיים.

בקשר ל- 2X2, הבנתי שקיט זה עדיף, האם לא כדאי בכ"ז ללכת על קיט?

פורסם

לי יש מסך 22" כבר הרבה זמן ואין לי שום בעיה עם כלום,אני לא ידוע מאיפה הבנת את זה.

בכל אופן,הספק שמגיע עם המארז גם איכותי לא פחות.

לגבי הזכרונות,לא חסרים קיטים של 2X2 שעולים כ-420 ש"ח לדוגמא:

http://tms.co.il/product/5362

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי...

איך החנות הזאת אגב? אמינה? כי אני גר בירושלים ואין לי כוח להידפק עם חנויות מפוקפקות סטייל אייבורי..

פורסם

תריץ חיפוש בפורום כללי ותראה דעות של אנשים

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי מחנות מוכרת ואמינה בירושלים, המוכר מרכיב איתי ביחד את המחשב (מוציא את הרכיבים מהקופסא וכו'). מעדיף ככה. לקחתי את המפרט הזה רק בתיקון קל: בחרתי כרטיס של BFG במקום של ליד-טק מאחר ו-BFG מגיע עם OC (אמנם קטנטן אבל עדיין OC).

אז שוב, תודה רבה לך!

:xyxthumbs:

פורסם

תתחדש,

אם יש לך אפשרות לשינוי קל, תבקש מהמוכר להחליף לך את הכרטיס מסך לגיגהבייט שמגיע עם קירור זלמן וOC, הקירור שם הרבה יותר טוב מה BFG (שהוא קירור מקורי ולא משופר)

או אפילו עדיפות גבוהה יותר לSPARKLE CALIBRE שמגיע עם קירור מצויין וגם OC מכובד ביותר.

גם BFG טובים, אבל תבדוק אפשרות, כן כן לא לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים