פורסם 2008 ביוני 817 שנים ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים.לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661):"איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית."דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!איך אני מפסיק את החרא הזה?*פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?
פורסם 2008 ביוני 817 שנים תתקשר למוקד שרות לקוחות של החברת פלאפון שלך ותבקש לחסום שירותי תוכן ומידע ודברים כאלה
פורסם 2008 ביוני 817 שנים ואם זה לא יעבוד, במידה ויש לך מכשיר סימביאני אתה יכול להתקין תוכנה שתסנן את הSMSים
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אגב, אם אתה לא יודע, אתה משלם משהו כמו 5 שקלים עבור כל הודעה כזאת שנשלחת אליך.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מדובר בהודעה שנשלחת מספק תוכן חיצוני, תתקשר לחברה הסלולרית ותבקש לחסום את אותו ספק (ועל הדרך רצוי לחסום עוד כמה ספקים). כפי שרשמו מעליי אתה אכן מחויב על כל הודעה שנשלחת אלייך מספק תוכן חיצוני (אני לא מכיר ספק תוכן שמספק תכנים בחינם), זה יכול לנוע בין 1 ש"ח לכמה שקלים לכל הודעה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים שוב תתקשר למוקד שירות לקוחות של החברה שלך.באורנג' אמרו לי שאני קודם אצור קשר עם ספק התוכן לברר למה הוא שולח לי תכסף ושאם הספק לא מוכן לפצות אותי שאני אפנה למוקד אחר בתוך אורנג' והם יעזרו להתמודד נגד אותו ספק.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני הייתי מקבל אס אמ אסים על עידכוני כדורגל רק אחרי שצרחתי עליהם בטלפון זה נפסק ודוגרי פשוט תדבר עם החברה שלך
פורסם 2008 ביוני 917 שנים יכול להיות שהזמנת רינגטון\רקע מאחד מהאתרים האלה שמפורסמים בפנאי פלוס\רייטינג? בד"כ יש להם אותיות קטנות שמחייבות אותך לקבל את העדכונים האלה אם אתה מזמין מהם תוכן כלשהו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.