עבור לתוכן

האם קיים כרטיס מסך של NVIDIA עם חיבור HDMI ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD

HDMI 1.3a

ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם.

האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI

אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ?

בתודה ובהערכה רבה

איציק

פורסם

תן תקציב...

וכן לסדרה 9 של אנבידיה יש חלק עם HDMI

פורסם

אני חושב גם שיש מתאם מ DVI ל HDMI!

אולי הוא ישתלם לך יותר מאשר כרטיס מסך חדש?!

פורסם

כן יש כבל כזה בצד אחד DVI בצד שני HDMI

לי יש כזה בHTPC עובד מצויין

פורסם

אני מאמין שהוא מעוניין בכבל HDMI לשם העברת אודיו בנוסף לוידאו. את זה אף מתאם לא יתן לו.

פורסם

אם אתה רוצה HDMI כולל צליל אז זה או סידרה 9 של NVIDIA (ואז צריך לחבר את ה SPDIF מהלוח אם לכרטיס מסך) או לקנות כרטיס מסידרה HD3K של ATI שכוללת כרטיס קול מובנה (תמיכה רק עד 5.1) או לחקות ל HD4K שתומכים גם ב 7.1 (לא יודע כמה זה יעזור לך כי הודיעו רק על 2 כרטיסים ושניהם לא מיועדים ל HTPC).

פורסם

ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם.

למה לא ללכת לכיוון ATI

הם מוצלחים יותר.

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים,

אינני מעוניין במתאם כלשהו :kopfpatsch:, מפני שאני רוצה שהחיבור בכרטיס מסך ייתן לי העברת אודיו בנוסף לוידאו, את זה אף מתאם לא יתן ליי.

לידע כללי: תקן HDMI כולל גם העברת אודיו וגם וידאו בעומק צבע גדול יותר (בגירסת HDMI 1.3a האחרונה).

האם קיים כרטיס מסך שכזה ל- NVIDIA ?

ואם לא האם לדגמים החדשים של ATI אולי מסדרת 4000 קיים כרטיס עם יציאת HDMI, אודה לכם אם תוכלו לפרט לי איזה דגמים.

התקציב שלי הוא 800-1000K

ובכלל לצפייה בתכני HD 1080P איזה כרטיס מסך עדיף ATI או- NVIDIA

תודה וחג שמח :xyxthumbs:

פורסם

לסרטים מומלץ ATI.

גם ה HD3000 כוללים כרטיס קול אבל הם לא תומכים במערכות 7.1, רק עד 5.1, ה HD4000 יתמוך גם ב 7.1

כל כרטיס מסך של ATI שמגיע עם מתאם DVI TO HDMI יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

HuGeMouTh,

כפי שרשמתי מקודם תקן HDMI ל-HDMI יותר איכותי גם בוידאו מפני שעומק הצבע שלו גדול יותר (בגירסת HDMI 1.3a האחרונה), וגם כאמור בסאונד.

ואת זה לא יעשה אף מתאם ( DVI TO HDMI ).

האם כבר קיים בשוק כרטיס מסך שעונה לדרישותי מסדרת 4000 ?

או שעליי להמתין קצת

פורסם

DVI הוא HDMI לכל דבר. ואתה לא תרגיש הבדל. בנוסף יש ספר כרטיסים שמגיעים עם יציאת HDMI ללא מתאם (ראיתי כמה דגמים של GECUBE) בארץ ראיתי רק דגם אחד של HD3450 שלא דורש מתאם.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

כפי שאתה רואה אין הבדל בין החיבורים ובנוסף HDMI 1.3A היא לא הגירסה האחרונה של ה HDMI :xyxthumbs:

פורסם

DVI הוא HDMI לכל דבר. ואתה לא תרגיש הבדל. בנוסף יש ספר כרטיסים שמגיעים עם יציאת HDMI ללא מתאם (ראיתי כמה דגמים של GECUBE) בארץ ראיתי רק דגם אחד של HD3450 שלא דורש מתאם.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

כפי שאתה רואה אין הבדל בין החיבורים ובנוסף HDMI 1.3A היא לא הגירסה האחרונה של ה HDMI :xyxthumbs:

אבל הוא מעוניין גם באודיו עם הHDMI שלו,DVI לא יעביר לך קול,

וגם אם יהיה לך מתאם - זה עדיין לא יעביר לך קול.

פורסם

תקראו על הכרטיסים של ATI (החל מסידרה HD2K), הכרטיסים כוללים כרטיס קול מובנה, כאשר מחברים את המתאם מועבר גם צליל. אותו דבר עם הכרטיסים שמגיעים מראש עם יציאת HDMI.

פורסם

למה לכרטסים של ATI קוראים HDXXXX

מסיבה פשוטה שיש להם יציאת יציאת HD וזה מה שמבדיל אותם מכרטיסים אחרים זאת אומרת שהם מיועדים במיוחד לHTPC

אני הייתי הולך על ATI HD4850 תחכה שיצא ואתה מסודר וכן אתה תוכל לשמוע סאונד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים