עבור לתוכן

צריך המלצה עד 1300 למשחקים, סרטים ועבודה לפחות 19 אינץ'

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5.

אני רוצה מסך בסביבות ה-1300.

אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים.

אפשר המלצה על דגם בבקשה?

פורסם

LG 1953TR אחלה מסך.. יש גם אחד טוב ל-SUMSONG לא זוכר כרגע /:

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בינו לבין ה-1970 של LG?

פורסם

ב-1300 ש"ח אפשר לקחת מסכים יותר טובים מאשר ה-1953/1970. בתחום של מסכי "19 יש את ה-LG 1960TR וכן את ה-943B של סמסונג. בקצה העליון של התקציב נמצא ה-VW222u של ASUS, שהוא מסך "22 די טוב.

פורסם
  • מחבר

ה-W222u הוא דגם טוב?

בנוסף הוא רחב, האם זה באמת עדיף? אני הולך לעבוד גם על המחשב ומפחד שמסך רחב לא יהיה לי נוח...

פורסם

מסך רחב נותן הנאה מיוחדת במינה במשחקים. הראייה האנושית מנצלת טוב יותר תצוגה שמשתרעת יותר לרוחב מאשר לגובה. לשחק Oblivion לדוגמה בצורה כזו יותר מהנה מאשר במסך עם יחס תצוגה של 5:4 או 4:3.

תוכל לקרוא ביקורת מקצועית על האסוס כאן.

פורסם
  • מחבר

מסך רחב נותן הנאה מיוחדת במינה במשחקים. הראייה האנושית מנצלת טוב יותר תצוגה שמשתרעת יותר לרוחב מאשר לגובה. לשחק Oblivion לדוגמה בצורה כזו יותר מהנה מאשר במסך עם יחס תצוגה של 5:4 או 4:3.

תוכל לקרוא ביקורת מקצועית על האסוס כאן.

הקטע שאני לא רוצה רק לשחק במחשב, אלא גם לעבוד עליו.

כמה זה נוח לעבוד על מסך רחב?

פורסם

למסך רחב מתרגלים במהרה לצורך עבודה על יישומי טקסט. זה עניין של מספר ימים או שמציבים רקע כהה לשולחן העבודה ומקטינים לפי הרצון את רוחבו של חלון היישום. זה מה שעשיתי בהתחלה עם ה-2407WFP. היום אני רגיל לעבוד עם שטח מנוצל במלואו ליישום יחיד או שניים ביחד בו-זמנית. אם אתה לא מעוניין ברחב, קח את ה-Samsung 943B. לא סתם ממשיכים לייצר מסכים לא רחבים, גם ב-19" עם כל סוגי הפאנלים, כי יש לאנשים העדפות שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים