פורסם 2008 ביוני 717 שנים שלום!קיים אצלי מחשב די חדש עם מעבד CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ,כרטיס מסך X1950XT 256MB, וזיכרון 1GB RAM.{במידה ותצטרכו עוד פרטים תודיעו לי}.לפי מה ששמתי לב כדאי לי לשדרג לפחות את המעבד למשהו חזק יותר כי רוב המשחקים ניראה לי דורשים עם המעבד הזה 2.5 ומעלה.רציתי לדעת איזה מעבדים של אינטל הולכים כיום ואיזה מהם מומלצים למשחקים החדישים שיוצאים כיום ויצאו בעתיד.כרטיס המסך יקר ולפי דעתי מצויין אז אין מה לגעת בו.רק לדעת כילצד אפשר לשפר את המעבד שהמחשב ירוץ לי מכול הבחינות,בנוסף לזה חשבתי על שידרוג גם לזיכרון RAM.לכול המבין ושיכול להמליץ ולעזור,אשמח לקבל עצות.תודה.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר הכרטיס מסך יקר ומצויין חבל להחליף אותו.לפי מה שדורשים המשחקים זה מעבד חזק יותר להפעיל אותם.בנוסף רציתי לדעת מה העניין עם הלוח אם ואם יש לו הרבה משמעות?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר המחשב הוא יחסית חדש בנוסף לזה שהכרטיס עלה לי יקר.חוץ מזה שהוא מצויין מה לא בסדר בו? הוא מתאים למשחקים,ניראה לי פשוט המעבד צריך החלפה.בנוסך לזה רציתי לדעת לגבי הלוח אם אם צריך להשקיע בו ולשנות בו דברים או שהוא לא הכי רלוונטי.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים שוב... נראה לך שהמעבד חלש וצריך להחליף אותותגיד לי, אם אתה מקשיב למה שאתה חושב במקום למה שאחרים אומרים (ועוד כאלה עם הסמכה כלשהי מהפורום עצמו) משהו פתחת דיון?אם אינך מעוניין בדעת אחרים לך אחרי דעתך שלך
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אתה לא בין.אני אומר לך את זה לפי הדרישות משחקים שני קורא.הכרטיס מסך מתאים לדרישות והמעבד לא ולכן אני מסיק מזה שהוא חלש מדי.חוץ מזה שהכרטיס חדש ויקר מדי כדי להחליף אותו,אחרת עדיך כבר מחשב חדש,וזה יהיה חבל על הכרטיס הזה.בנוסף לזה באתר של פריק יש אופציה הלכינס לאתר של מעבדה שבוחן את דרישות המשחק ומשווה אותם לנתונים של המחשב שלך ואתה יכול לראות שם איזה חלק או חלקים במחשב שלך אתה צריך לשפר על מנת לייעל את ביצועי המחשב.בנוסך גם רציתי לשאול מה בדבר הלוח אם אם צריך לעשות לגביו משהו?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אני רואה שמה שאני אומר לא משנה לךאתה נשאר בדעות שלך ולא יעזוריש לי תואר מסוייםיש סיבה שקיבלתי אותו נכון?משמע שהידע שלי בנושא אמור להיות יותר מן הממוצע בפורום (למרות שגם הממוצע יגיד לך את אותו הדבר)(לאלה התוהים מביניכם- לא זו לא התנשאות)ואני אומר לך את דעתי ואתה מבטל אותה שוב ושובאם אתה לא רוצה להקשיב לדעה שלי אז מדוע פתחת נושא?אגב, הדרישות שרשומות לכל משחק שווים בערך כמו ההבטחות של המפתחים שלהם
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אוקיי,בסדר הבנתי מה שאמרת ואני לא מבטל שוב ושוב את הפתרונות שלך ומבין מה שאתה אומר לי.לא העניין שזה לא משנה ואני מקבל את הדעות שלך ופתחתי נושא כדי להיעזר באחרים,אבל מה שאני מנסה להגיד לך שהכרטיס די חדש ויקר וזה חבל לי עכשיו להשקיע בו הרבה כסף לאחר שהשקעתי לא מזמן הרבה כסף על הכרטיס הנוכחי.בנוסך למה שאתה אומר לי,אתה מבטל לי למעשה את הדרישות שהמפתחים רשמו על גבי האריזה של המשחקים,משמע שאני לא יכול להאמין למה שהם כתבו ולהיות בטוח מה באמת דרוש להפעלת המשחק הנוכחי.בכול מיקרה אשלח לך תמונה מדרישות של משחק מסויים שאומר לי שהכרטיס תקין והבעיה היא במעבד.רציתי שתיתן לי חוות דעת על נושא זה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 717 שנים ברור שאתה יכול לדעתיש אלפי בנצ'מארקים למשחקים חדשים ברשת עם מגוון קונפיגורציות---ואני מוציא את כמה ששילמת על הכרטיס הנוכחי או כמה חזק לדעתך הואאתה שאלת מה צריך לשפר במפרט בשביל משחקים ואני אמרתי לךהוצאתי את הכסף מן המשוואה1.זיכרון2.כרטיס מסך3.מעבדזהו התשובה כל כך פשוטה
פורסם 2008 ביוני 717 שנים המעבד שלך לא חלש, הוא בסדר גמור...תוסיף עוד ג'יגה זיכרון וזה יספיק לך לאיזה שנה... אם בא לך לשחרר מזומנים אז שחרר אותם על כרטיס מסך. המעבד לא ייתן לך כלום (היה לי פנטיום 4, שדרגתי ל-E8400 החדש ולא רואה שוני במשחקים).(יש לי E8400 שהוא בעל 6 מגבייט cache, עם 2 ג'יבייט זיכרון פנימי 800mhz, כרטיס מסך 8600GT).
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר תוכלו בבקשה להסתכל על הקובץ שהוספתי למעלה ולסביר לי את העניין הזה,ואיך אני יודע באמת את הדרישות הנכונות של המשחקים מבלי להסתכל על גב האריזה?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מאוד פשוטהולך לגוגלרושם*שם משחק* benchmarksהולך לתוצאה הראשונהמסתכל על קונפיגורציות שונות ועושה את החישובים שלך האם המחשב שלך מספיק טוב או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.