פורסם 2008 ביוני 717 שנים לא רק הוא נקרע מצחוק :lol: You could've been raped! You could've been raped in the butt! הרס אותי :lol:
פורסם 2008 ביוני 717 שנים LOLZ!!!חח איזה אמא רעה, צוחקת מול המצלמה על אחותו...אויש האמריקאים האמריקאים...
פורסם 2008 ביוני 717 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח IN THE BUTT זה פשוט אדיר חחחחחחחח חבר'ה זה רק להראות לכם למה טוב לחיות בארץ, אנשים בארצות הברית בקנדה מיתנהגים ככה... הדברים האלה מזכירים לי כמה טוב שאני חי פה ולא בשום מקום אחר "You just lost your car for one week" ... איזה פלצנות איך היא הולכת ללמוד מזה משהו?!?!? IN THE BUTT
פורסם 2008 ביוני 717 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח IN THE BUTT זה פשוט אדיר חחחחחחחח חבר'ה זה רק להראות לכם למה טוב לחיות בארץ, אנשים בארצות הברית בקנדה מיתנהגים ככה... הדברים האלה מזכירים לי כמה טוב שאני חי פה ולא בשום מקום אחר "You just lost your car for one week" ... איזה פלצנות איך היא הולכת ללמוד מזה משהו?!?!? IN THE BUTT פחח איזה בולשיט, כאילו שבארץ אין אנשים ש"מחנכים" ככה. זה ממש לא קשור לארה"ב או לא. בקשר לוידאו - ענקקקק חחחחחחחחחחח האמא כולה מתאפקת לא לצחוק והשמנה המגעילה הזאת שלא היו אונסים אותה אסקימוסים מורעבים למין כולה בוכה חחחח. איזה אח מלך.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים פחח איזה בולשיט, כאילו שבארץ אין אנשים ש"מחנכים" ככה. זה ממש לא קשור לארה"ב או לא. בקשר לוידאו - ענקקקק חחחחחחחחחחח האמא כולה מתאפקת לא לצחוק והשמנה המגעילה הזאת שלא היו אונסים אותה אסקימוסים מורעבים למין כולה בוכה חחחח. איזה אח מלך. :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.