עבור לתוכן

המלצה לקניית נייד מארה"ב בסכום של כ 1200 דולר

Featured Replies

פורסם

כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול.

לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס.

כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב.

יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ?

כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.

פורסם

יש מחשבים עם רכיב מובנה של GPS ואפילו סלולאר וכו ..

וגם 13.3" ,,... וגם כונן אופטי מובנה ..

אבל כל מה שעונה על הדרישה - דהינו VAIO קטן של סוני או THINKPAD X300 ... זה כמעט פי 3 מהתקציב שלך ...

בתקציב הזה אתה יכול לקנות X60 \ X61 יד שנייה או אם תתאמץ קצת X61 חדש ובסיסי בלי הרבה אקסטרות + להוסיף לו רכיב חיצוני באחת משלוש אופציות :

USB , BLUETOOTH , PCMCIA

^^^ -> כרטיס הרחבה פנימי

מה שכן , את המחירים הזולים והמיוחדים לא תשיג בחנות כלבו השכונתית או ברחובות של ניו יורק כשאתה נוחת (שם יש רק נוכלים - ישראלים לרוב ... )

המחירים המיוחדים זה דרך כלמיני דילים באינטרנט בעזרת קופונים של הנחות וכלמיני כאלה דברים שרק אם יש לך סבלנות וזמן אתה תשיג (או איזה קרוב משפחה)

לגבי המשיכה שלך למחשבים של סוני - יש נציג רשמי בארץ (לא בטוח לגבי כל הדגמים, אבל יש ) קוראים לו LIFE COMPUTERS , די מאמין שתוכל להשיג תמיכה לכל מה שתצטרך - אני מבין את המשיכה שלך לניידים שלהם ... בייחוד לקטנים שבחבורה .. :)

- גילוי נאות - אני עוסק בייבוא של ניידים.

פורסם
  • מחבר

אז במחשבה לאחור - הדרישה ל GPS מובנה קצת מוגזמת, גם חיבור BT מספיק טוב לשימוש עם מקלט חיצוני.

לצורך העיניין גם 14" יהיה טוב אבל בכל מקרה תכננתי להתייעץ עם קרוב משפחה מניו יורק לגבי החנות, מה גם שאני הסתמכתי יותר על האתר של סוני:

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SearchCatalog?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&searchType=outlet&categoryId=6148914691233367166&currentPath=All%20Products////Main%20Navigation////Computers////Sony%20Outlet%20%26amp;%20Refurbished%20Products////Notebooks%20Outlet////UserSearch=Inventory%20>%200%20and%20Price%20Ss%20>%200

רק לצורך הבהרה - אילו סדרות של סוני נחשבות הסדרות העיסקיות שהן המומלצות יותר?

אצל לנובו זה ה X?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ....

יש סידרה מסוימת שעדיפה? הניווט כנראה יתבצע עם פאלם אבל המחשב ישמש למעקב אחרי אירועים, והזמנת מלונות וכו' ובנוסף ימשיך לשמש גם בבית כמחשב עיקרי לשימושים בסיסיים + משחקים בינוניים מדי פעם.

מה לגבי קניה מהאתר שנתתי (Sony outlet) כדאי להזמין ממנו או שיש חנויות עדיפות באיזור ניו יורק?

ו EBAY זה גם אופציה?

תודה,

עמית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים