עבור לתוכן

עזרה| סוללת GP RECYKO נתקעה לי במקלדת האלחוטית שלי, איך אני מוציא אותה החוצה?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

אוקי, זה ת'רד הזוי והמוזר אבל יש לי בעיה...

אתמול קניתי סולות נטענות של GP מסוג ריסייקו- הסוללות מהסדרה החדשה של החברה שמיועדות לשמור על הסביבה ונשארות טעונות לאחר זמן של ללא שימוש. זה היה הגורם שגרם לי לקנות את הסוללות וגם המחיר הזול שלהם בבאג- 99 שקל.

אז קניתי אותם והכל ואז הגעתי הביתה, שלפתי את הסוללות החד פעמיות הרגילות הישנות שהיו לי במקלדת ותקעתי את הסוללות ריסייקו החדשות בפנים (הסוללות לפי הטענה של GP מגיעות טעונות כבר מההתחלה ככה שאין צורך לטעון אותן). עכשיו אחרי שימוש קצר של יום בערך במיקלדת הבחנתי שלפעמים היא לא מקלידה לי- הסוללות חלשות, אולי במפעל לא טענו אותם עד הסוף או משהו.. (שמתי זוג שני של סוללות במצלמה הדיגיטלית שלי והיא הורתה על חצי סוללה)

היום באתי להוציא אותם מהתא שלהם במקלדת והבחנתי בכך שהסוללות לא יוצאות! :o (הייתה לי הרגשה שהסוללות שמנות טיפה בעובי כבר ברגע שהכנתי אותם פנימה.)

נאבקתי קלות עם הסוללה הראשונה שהיא יחסית קלה להוצאה ואותה הוצאתי לאחר ריב קצר. אחר כך באתי להוציא את השניה והיא פשוט מסרבת לצאת.

לא יודע, פשוט הסוללה לא יוצאת ואין לי כל כך מה לעשות. :nixweiss: ניסיתי להוציא אותה עם גומי שנתפס עם חיכוך ודביקות קלה של "טאפרוור" וזה לא עבד, אחר כך ניסיתי עם סכין ואז קצת שרטטתי את הסוללה. עכשיו היא פשוט תקועה בפנים, מחכה לחילוץ ומה שהדבר היחיד שנראה לי נותר לעשות זה פשוט לפרק ת'מקלדת וזה לא כל כך נראה לי הפיתרון. כי יש לי מזל רע עם מיקלדות שבחזרה לפעמים מקשים לא פועלים בדיוק כמו שצריך (כשפירקתי את המקשים אז הרווח לא פעל כל כך ואז היסתדר קצת עם עזרה).

אז שאלתי היא, איך נראה לכם אפשר להוציא את הסוללה התקועה!? ???

דאגתי לתמונה בשביל שתבינו על מה מדובר-

p1010626ba6.jpg

פורסם

תזמין מסוק חילוץ. :hat:

גם לי זה קורה עם המקלדת של מייקרוסופט. (תרשמו תרשמו, עוד באג של מייקרוסופט)

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד,

אבל אני מביא מכה קטנה, (לא פטיש, נניח סרגל)

מעל הסוללה שתקוע, זה משתחרר בערך בעוד ס"מ,

ואז אפשר למשוך אותה משם.

המון בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי רעיון בשבילך יוגי,קח משהו ארוך כמו סרגל כמו שHenz16 אמר לך

רצוי שיהיה גם דק.

תן מכה וטלטל את המקלדת,ככה עד שזה יוצא.

למרות שאתה תמיד יכול לשבור את המקלדת ולמצוא את הסוללה בין החתיכות,,אבל רגע!

החתיכות של המקלדת השבורה לא תורמות לאיכות הסביבה!!

מסקנה: קנה סוללות נטענות רגילות (ודקות מספיק) של GP ואז תועיל לסביבה! ;D

פורסם

יש לי רעיון בשבילך יוגי,קח משהו ארוך כמו סרגל כמו שHenz16 אמר לך

רצוי שיהיה גם דק.

תן מכה וטלטל את המקלדת,ככה עד שזה יוצא.

למרות שאתה תמיד יכול לשבור את המקלדת ולמצוא את הסוללה בין החתיכות,,אבל רגע!

החתיכות של המקלדת השבורה לא תורמות לאיכות הסביבה!!

מסקנה: קנה אוזניות נטענות רגילות (ודקות מספיק) של GP ואז תועיל לסביבה! ;D

אני מניח שהתכוונת סוללות.

כן, אני מאחריך.

פורסם

התפלק לי :silly:

" אני מניח שהתכוונת סוללות.

כן, אני מאחריך."

אני מניח שהתכוונת "מאחוריך":P

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה!

אני אנסה את זה ואם זה לא יפעל אני יערוך ואז אגיד אם עובד או לא.

נ.ב-

איך ידעת שזו מקלדת של מיקרוסופט?! ;D

תודה על העזרה! ;)

אם לעוד אנשים יש פיתרון אודה לכם מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

איך הסוללות טבות ?

אני קונה סוללת לא נטענות ..(ממחזר אותן) אבל העכרבר שלי גומר סוללות כל חודשיים ...

פורסם

קח מברג (עם צורה של מינוס - לא זוכר איך קוראים לזה) ותנה להעביר אותו בין הסוללה למקלדת ואז להפעיל לחץ קטן על הסוללסה ולדחוף אותה בעזרת המברג החוצה [מכניס , מעלה טיפה את היד ולאט לאט מנסה להגדיל את הזווית שנוצרת בין המברג למקלדת.]

פורסם

איך הסוללות טבות ?

אני קונה סוללת לא נטענות ..(ממחזר אותן) אבל העכרבר שלי גומר סוללות כל חודשיים ...

גם לי יש אותם, למצלמה הם מצויינות.

מספיק להמון זמן, נטענות מהר. (יחסית לשאר הנטענות)

וכמובן ידודיות לסביבה, עד כמה שאפשר לקרוא לזה.

הבעיה מתחילה כאן בזה שהם גדולות יותר מהסטנדרט

בערך במ"מ. זאת אומרת שיש להם פוטנציאל ענק להתקע,

בעכבר, במקלדת, בשלט וכו',

כך זאת לצומת ליבך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, מגיע לי כפיים!!!

הצלחתי להוציא את הסוללה החוצה עם מברג מינוס לפני ש-דיויד 32 רשם כאן איך אפשר להוציא את הסוללה..

הסוללה יצאה טיפה חבולה אבל היא כרגע יושבת בטעינה ונראה לי "אני אתקן" את המיקלדת ככה שבעתיד יהיה לי קל להוציא ת'סוללה.

אותי הסוללות משמשות ככה- זוג למצלמה הדיגיטלית ושם הסוללות נכנסות מצוין וזוג נוסף במקלדת ששם טיפה קשה להם להיכנס ולצאת.

סך הכל זה "באג" בחברת GP וצריך להעיר להם על זה כי זה טיפה בעייתי. ועכשיו כעוד אנשים שיש להם אומרים שגם להם יש בעיית התאמת גודל של הסוללות אז נראה לי מוטב להעיר לחברה להקטין ת'קוטר של הסוללה באלפית המילימטר או משהו..

הרבה תודה על העזרה! :xyxthumbs:

פורסם

כפיים! :yelclap:

רגע,למצלמה הדיגיטלית זה נכנס בלי בעיה?

פורסם

שמח לעזור.

לי קרה אותו הדבר עם השלט של ה360 ועם סוללות נתענות של GP 2700. עכשיו אני חושב, למה כול הסוללות של GP גדולות קצת מהדרוש?

פורסם

סוללות נטענות עבות במעט מאלקליין. זה לא קשור ל GP.

פורסם

סוללות נטענות עבות במעט מאלקליין. זה לא קשור ל GP.

אז מייקרושיט מטומטמים ברמות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים